Трансфери!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА с нов трансфер - мненията Ви?
http://en.wikipedia.org/wiki/Danilo_Valerio_Sacramento Вярвам е тоя?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
щом до сега не си е намерил отбор малко ме съмнява в качествата му.Не се знае ква подготовка е правил ,кога е играл за последно,как се е подготвял до сега ,в каква форма е ?Странник ми се струва че е но ще видим като го видим в игра
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cVIDOVAeC34&feature=related[/youtube]
Тоя ще ви оправи, да знаете!
Не, наистина, вие наистина ли не разбирате, че проблема НЕ Е във футболистите ви? А и нещо друго не разбрахте - в България идват големи футболисти (не баш големи де...) с надеждата да направят и отбора голям, а всъщност играча става малък.
Не, наистина, вие наистина ли не разбирате, че проблема НЕ Е във футболистите ви? А и нещо друго не разбрахте - в България идват големи футболисти (не баш големи де...) с надеждата да направят и отбора голям, а всъщност играча става малък.
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
- track.and.field
- Контакти:
НЯКОЙ ДА ЗНАЕ ОТКЪДЕ МОГА ДА СИ КУПЯ ДВД С НЕГОВИТЕ ОТИГРАВАНИЯ ? 

Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Мнението на мен , а както и на повечето фенове е , че е безумие това текучество на играчи , и то при условие , че още не сте платили за по- по-предната си селекция
Просто сами се самоубивате или по-точно Титаните ви убиват ...

- mertezaker
- Контакти:
Вече не мога да запомня имената на играчите, а за другата половина играчи не съм сигурен в отбора ли са, разтрогнали ли са, освободени ли са! Някакъв ужас е!
track.and.field написа:НЯКОЙ ДА ЗНАЕ ОТКЪДЕ МОГА ДА СИ КУПЯ ДВД С НЕГОВИТЕ ОТИГРАВАНИЯ ?
А някой да знае, че трябва да не си натиска "caps lock" преди да пише или не е чел правилата?!
- benquick
- Контакти:
Прави ми впечатление че знае къде да застане в нак.поле и има добра левачка
на която може да се разчита и за пяк свободен удар.Поразрових малко за него в Гугъл,
и гледам че последния му мач е бил чак в края на април ,а това си е доста отдавна.
Дори да подпише не трябва да чакаме нищо от него тая година.Инещо друго ме тревожи,
дали пак не са гледали наще по интернет и да станеме за резил.Как мислите?
на която може да се разчита и за пяк свободен удар.Поразрових малко за него в Гугъл,
и гледам че последния му мач е бил чак в края на април ,а това си е доста отдавна.
Дори да подпише не трябва да чакаме нищо от него тая година.Инещо друго ме тревожи,
дали пак не са гледали наще по интернет и да станеме за резил.Как мислите?
vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
- Udoji90
- Контакти:
Не познавам този играч, така че мнение за него няма да давам, но в гонг.бг са допуснали грешка - Понте Прета, доколкото ми е известно, е бразилски отбор, а не италиански, както се твърди в статията.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...