Куба-България Битка за полуфинал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Re: Куба-България Битка за полуфинал

Мнениеот plovdivchanina » 06 окт 2010 12:15

brat domingo написа:Много ме притеснява контузията на Жеков, за която се пише. Просто нямаме друг разпределител. Дано да е някакъв блъф

Имаме втори разпределите Коцето Митев беше много добър в Арда, след това отиде в Иран може да замести Андрей.
Изображение

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 06 окт 2010 12:33

Ако неутрализираме центровете им,това е равносилно на победа.
chepondrev 1912 защо изказването ми да е тъпо?Комунисти ли са ?Комунисти са!Заслужават ли Убав български бой? Заслужават!

Потребителски аватар
Agueroo
Контакти:

Мнениеот Agueroo » 06 окт 2010 13:11

Мачкаме !!

Ivanov84
Контакти:

Мнениеот Ivanov84 » 06 окт 2010 13:17

valkata_levski написа:Комунисти ли са ?Комунисти са!Заслужават ли Убав български бой? Заслужават!
Незнам какви са,но никой не избира къде да се роди.Стига с тая омраза, при положение че преди 20 години и българите са били "комунисти" и "вечни братя с братския съветски съюз" и е смешно точно ние да плюем други народи на тази тема.Незнам с какво кубинците заслужават хубавия български бой,при положение че хората си играят и нито са мафия като италианците,нито се излагат като бразилци и руснаци.

Нека да си подкрепяме нашия отбор,вместо да плюем противника.
Вярвам че България има сили за полуфинал,а дори и за нещо повече!Успех лъвове!!!

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 06 окт 2010 13:33

plovdivchanina написа:
brat domingo написа:Много ме притеснява контузията на Жеков, за която се пише. Просто нямаме друг разпределител. Дано да е някакъв блъф

Имаме втори разпределите Коцето Митев беше много добър в Арда, след това отиде в Иран може да замести Андрей.

Коцето влезе за няколко минути срещу чехите и се видя че е с класи под Жеков, въпреки че последният игра много слабо в този мач. Коцето игра и срещу Бразилия и там не беше толкова зле, но пък и бразилците му помагаха сериозно. Така че ако Жеков не може да играе довечера, нещата хич не са розови.

Потребителски аватар
Shn0rhelez
Контакти:

Мнениеот Shn0rhelez » 06 окт 2010 13:48

assencho1 написа:момчета, тая вечер по скромна атака от към сила, защото неможем да ги надблъскаме, повече техника и бистри умове и победата ще дойде. Забравих, че и Тошко Алексиев тряя да се разиграе, основно в посрещане!

И мен ме притеснява Тошко относно елемента посрещане.Не знам дали забелязахте,но срещу Полша имаше 3 супер зле отиграни топки,и още толкова,с които максимално затрудни Жеков.Кубинците не са това страшилище за което ги представят.Мачът довечера ще е зверски.Приготвил съм бирата.

УСПЕХ НА БЪЛГАРИТЕ!!!
7:2 7:1 5:0 Не грухтете,а помнете!!!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 06 окт 2010 13:50

Убиваме ги-3:0Изображение

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 06 окт 2010 14:00

Не съм гледал мач на кубинците,но се надявам да ги победим.БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 окт 2010 14:07

Гледам,преобладава мнението,че Куба не е "страшилище".Сигурно защото "страшилището" сме ние.Дотук Куба има 1 загуба(срещу Сърбия,която е на полуфинал),ние-2(от Франция и Чехия,които са...).Що се отнася до играта с/у Испания-не знам как са играли кубинците,ама и ние не бяхме "Супермени" с/у тях.Пожеланията за успех са едно нещо,а изказванията как ще "утрепем" несретниците" от Куба са "сашойовковщини".
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
chepondrev 1912
Контакти:

Мнениеот chepondrev 1912 » 06 окт 2010 14:15

valkata_levski написа:Ако неутрализираме центровете им,това е равносилно на победа.
chepondrev 1912 защо изказването ми да е тъпо?Комунисти ли са ?Комунисти са!Заслужават ли Убав български бой? Заслужават!

И Китай са комунисти ама....... Иди ги бий на тенис на маса :)
И не го обръщай на политика, майна. Просто не върви. Едното няма нищо общо с другото.
И заслужават един Убаф Български Бой просто щото - " И сме най-красиви, и сме най-добри" :)
http://www.youtube.com/watch?v=luGZ8EhtT3E
КРАСОТА - ВЯРА - БОРБА

Върни се в “Архив”