brat domingo написа:Много ме притеснява контузията на Жеков, за която се пише. Просто нямаме друг разпределител. Дано да е някакъв блъф
Имаме втори разпределите Коцето Митев беше много добър в Арда, след това отиде в Иран може да замести Андрей.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
brat domingo написа:Много ме притеснява контузията на Жеков, за която се пише. Просто нямаме друг разпределител. Дано да е някакъв блъф
Незнам какви са,но никой не избира къде да се роди.Стига с тая омраза, при положение че преди 20 години и българите са били "комунисти" и "вечни братя с братския съветски съюз" и е смешно точно ние да плюем други народи на тази тема.Незнам с какво кубинците заслужават хубавия български бой,при положение че хората си играят и нито са мафия като италианците,нито се излагат като бразилци и руснаци.valkata_levski написа:Комунисти ли са ?Комунисти са!Заслужават ли Убав български бой? Заслужават!
plovdivchanina написа:brat domingo написа:Много ме притеснява контузията на Жеков, за която се пише. Просто нямаме друг разпределител. Дано да е някакъв блъф
Имаме втори разпределите Коцето Митев беше много добър в Арда, след това отиде в Иран може да замести Андрей.
assencho1 написа:момчета, тая вечер по скромна атака от към сила, защото неможем да ги надблъскаме, повече техника и бистри умове и победата ще дойде. Забравих, че и Тошко Алексиев тряя да се разиграе, основно в посрещане!
valkata_levski написа:Ако неутрализираме центровете им,това е равносилно на победа.
chepondrev 1912 защо изказването ми да е тъпо?Комунисти ли са ?Комунисти са!Заслужават ли Убав български бой? Заслужават!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта