chorbeto написа:1926 написа:Платини ще го пускат ако ще и по 10 положение на полувреме да изпуска.Всичко е бизнес. Но вашите шефове го приемат прекалено буквално.
Като стане въпрос за Платини се сещам две неща:
1.каква радост беше на армията ката разбрахме ,че идва при нас
2.за Бербатов-как беше проявено необходимото търпение към него от страна на Фъргюсън ,въпреки феновете и как той бере плодовете на това сега.
Чух в едно интервю Йовановски да казва "Аз познавам качествата на Платини и ще проявя търпение спрямо него. Знам, че е добър футболист, но не е играл дълго време и е сринат психически "/беше при юношите пратен от умника Дочев/. Смятам това за правилна позиция. Смятам за правилна позиция от страна на собствениците и ако той играе само за да бъде продаден, защото иначе е в тежест на клуба при това безпаричие.
Сещам се и друго по отношение на футболистите: как създаваме от тях големи футболисти при един -два добре дадени паса и после като започнат да грешат ги сриваме и ги сриваме ние феновете. За мен най-голямята трансферна грешка я правим ние феновете- никога не сме подкрепили даден играч след един два слаби мача, а веднага се започва с освиркването и плюенето.и ги сриваме още повече. И за пореден пат ще дам примера с Ливърпул. Въпреки собственици ,въпреки слабата игра на отбора феновете са на Ейнфилд и не освиркват никого , а подкрепят и ето , че нещата се случиха-клуба има нови собственици.
С две думи искам да кажа , че вина за слабите игри имаме и ние феновете, с този негативизъм, с който подхождаме към всичко /дори и в приятелсия мач на представянето/.
мойто момче ти добре ли си? значи този анти футболист Платини миналата година в тежък за отбора момент си тръгна , а сега го връщат и се очаква да направи нещо но той е пълен бездарник, видя се миналата година видя се и сега на мачовете с Порто и Локо сф . Той е пълна дупка не е за нашия отбор , само като му видиш движенията , пасовете, тичането , а за играта му като нападател нямам думи . Той е не по-добър от Руи Мигел, така че всякакво мнение бих приел ама да се защитава тази бразилска "перла" ми идва в повече. Относно заплатата му той играе за без пари