МИЛАН-GAME OVER

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

cskachampion
Контакти:

Re: МИЛАН-GAME OVER

Мнениеот cskachampion » 27 фев 2009 00:52

Да уточня, че не съм фен на Милан. Мисля, че в това, което стана днес, може да има положителни страни, макар че не е приятно любимия ти отбор да губи. Анчелоти най-после ще се махне (надявам се). Имате отлични футболисти - Кака, Пато, Пирло, Неста, Абиати, Фламини, Роналдиньо ако е във форма. Плюс някои други добри играчи. Време е тоя треньор да изчезне от Милано, спомнете си мача с Ливърпул на финала на ШЛ - със смените си помогна за 3-3 (въпреки, че и Ливърпул играха страхотно). Мястото на такива отбори като Милан, Барселона, Байерн е в ШЛ. А да се отписва отбор, в който играят бивши носители на Златната Топка, и е с толкова спечелени титли не мисля, че е правилно.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 фев 2009 00:55

smash_the_reds написа:
Ти като си от София голяма работа ли си?Аз съм от Стара Загора и съм щастлив от това,докато комплексарското е да си мислиш,че си нещо,само защото си от София.Не си ми нито на интелекта,нито на образованието.Ти си уникален смешник,типичен софийски дришльо(да не ми се обиждат точните хора от София) както се пееше в една песен!Да,тъжно ми е,аз обичам Милан,естествено,че ми е тъжно,но аз съм човек,мога да обичам,мога да страдам,мога да се радвам,докато ти можеш само да злобееш ли,злобееш...

Ето тези думи-забравих да ги цитирам преди малко...

Ами аз мисля,че сигурно си от София и се радвам,че не си ме разбрал погрешно.Аз не обиждам софиянци,напротив,аз се възмущавам от хора като този циклон,за когото вече си казах мнението ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 27 фев 2009 00:58

Не не съм от София- и аз съм от село ,но това за мен никога не е имало значение.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 фев 2009 01:03

smash_the_reds написа:Не не съм от София- и аз съм от село ,но това за мен никога не е имало значение.

Значи съм сгрешил,карай.Е,защо казваш и аз съм от село,аз съм от Стара Загора,това не е село :D А и не всичко извън София е село :) Ако си точен,качествен човек,няма значение откъде си ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 27 фев 2009 01:05

Сега остана мормона да каже от къде е ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 27 фев 2009 01:10

да да казвам си чакайте че си пиша с хора в скаипа и ме няма малко. Ами аз съм си от София, което казвам веднага няма значение за това какъв е човека.. да си селянин не е географско понятие а състояние на душата. Тъкачее да не ви пука от къде сте, никога не съм бил фен на тия разделения.село -град.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 фев 2009 01:14

mormona написа:да да казвам си чакайте че си пиша с хора в скаипа и ме няма малко. Ами аз съм си от София, което казвам веднага няма значение за това какъв е човека.. да си селянин не е географско понятие а състояние на душата. Тъкачее да не ви пука от къде сте, никога не съм бил фен на тия разделения.село -град.

Ти обаче индиректно казваш,че разделението извън София-София,се припокрива със село-град :D :lol: Шегувам се.На мен никога не ми е пукало,че съм от Стара Загора,напротив,винаги съм бил щастлив от това,много си харесвам града и смятам,че всяко кътче на България може да роди качествени хора.smash_the_reds,в тази тема май приканваме хората да пишат откъде са :D

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 27 фев 2009 01:16

Прави ми впечетление ,че след караници и спорове обикновено оставаме 2-ма 3-ма в темата накрая и то почти винаги едни и същи.Което означава,че другите са се изчерпали,постигнали са целта си ,а именно да провокират.И вече няма какво да кажат.Целта им е една...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 27 фев 2009 01:16

acmilan написа:
mormona написа:да да казвам си чакайте че си пиша с хора в скаипа и ме няма малко. Ами аз съм си от София, което казвам веднага няма значение за това какъв е човека.. да си селянин не е географско понятие а състояние на душата. Тъкачее да не ви пука от къде сте, никога не съм бил фен на тия разделения.село -град.

Ти обаче индиректно казваш,че разделението извън София-София,се припокрива със село-град :D :lol: Шегувам се.На мен никога не ми е пукало,че съм от Стара Загора,напротив,винаги съм бил щастлив от това,много си харесвам града и смятам,че всяко кътче на България може да роди качествени хора.smash_the_reds,в тази тема май приканваме хората да пишат откъде са :D

Да!Я пусни една тема да каже всеки кой от къде е :D
Изображение Изображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 27 фев 2009 01:20

acmilan написа:

Ма чакай бе какво значение има кой от къде е з атова какъв човек е.Няма според мен де. Какво като сам от София? Нестига че се делим на сякакви дебили , клубове, черни - бели , сега и на провинцялисти е тъпо, много сме вързали и цъфнали и ние че да почнем да се делим. Глупаво е секи качествен човек трябва да се развива.СЕгаа да не навлизмае в темата за Милан за житейските въпроси обаче е сега докато слушам Вивалди ми се отвори тая приказка. ( сериозно слушам вивалди да не почнат недоброжелателите да се смеят и плюнчат! ! ! ) Смисъл че секи човек има полза и смисъл да е на земята аз не мисля че можем да се делим на тъпаци и умници, сички ползваме по 5 % от мозъците си. Научно доказано е тъкачее фен на БАрселона ,Милан , Депортиво лисичери :lol: :D :D няма значение , сички сме еднакви. Ако мога така да завър6а.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”