"Кориере дело спорт":Дзеко е футболист на Ювентус!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: "Кориере дело спорт":Дзеко е футболист на Ювентус!

Мнениеот storm » 05 окт 2010 17:08

AnalBreaker написа:Гара Дембеле подписа с Барселона договор за 5 години! Трансферната сума възлиза на около 25 млн лева и вече 15 от тях са внесени в касата на сините

Нещо не ти се получи шегата :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 05 окт 2010 21:46

storm написа:
AnalBreaker написа:Гара Дембеле подписа с Барселона договор за 5 години! Трансферната сума възлиза на около 25 млн лева и вече 15 от тях са внесени в касата на сините

Нещо не ти се получи шегата :)

И на мен ми се струва, че не става тоз майтап :lol:

По темата - Дзеко ще бъде страхотно попълнение за Юве и силно се надявам да се впише в отбора, колкото се може по навреме. Интересно ми е кой ще напусне, защото май ставаме с много нападатели :?
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 05 окт 2010 21:56

Брато ние подмладяваме отбора,а нападателите ни са над 30 години.Вече се говори,че и Неймар ще акостира на новия стадион догодина,което можеби ще те убие с един удар.Юве в момента е най-младия отбор в сериа А,така че не се изненадвай от новата политика.Марота леко полека ще покаже какво може.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 05 окт 2010 23:27

forzajuve написа:Брато ние подмладяваме отбора,а нападателите ни са над 30 години.Вече се говори,че и Неймар ще акостира на новия стадион догодина,което можеби ще те убие с един удар.Юве в момента е най-младия отбор в сериа А,така че не се изненадвай от новата политика.Марота леко полека ще покаже какво може.

Аз се радвам много на това, че отбора се подмладява. Просто ми е интересно дали Якуинта или Амаури ще си отива. Защото не виждам смисъл да имаш в един отбор Якуинта, Куалярела, Дзеко, Неймар (дай Боже), Амаури, Дел Пиеро и Мартинез.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 06 окт 2010 00:12

Първо Матинез е крило,а по отношение на бройката,май не си наясно.Дел Нери всеки мач залага на двама нападатели,което значи,че минимум 4рима трябва да са на линия.А и като се има впредвид честите контузии и особено възрастта на 90% от тях е нормално да са поне 5.Куалярела още повече е под наем и не се знае дали ще го закупим.Почти съм сигурен,че един между Амаури и Якуинта няма да е в тима другия сезон.А и капитана не е вечен и скоро силите ще му намалеят и няма да е на 100% всеки мач.А Дел Нери ясно каза,че практикува силов футбол и залага на физиката.Джеко е типичен пример за нападател със физика,ръст и бъдеще.Все пак съм по-голям почитател на Пацини и няма да се разсърдя,ако и той дойде.Истинския заместник на Дел Пиеро се казва Касано и според мен той ще го замести скоро.Още повече,че е новия лидер на Италия,а знаем каква е политиката на Юве.Само Юве
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 06 окт 2010 12:02

forzajuve написа:Първо Матинез е крило,а по отношение на бройката,май не си наясно.Дел Нери всеки мач залага на двама нападатели,което значи,че минимум 4рима трябва да са на линия.А и като се има впредвид честите контузии и особено възрастта на 90% от тях е нормално да са поне 5.Куалярела още повече е под наем и не се знае дали ще го закупим.Почти съм сигурен,че един между Амаури и Якуинта няма да е в тима другия сезон.А и капитана не е вечен и скоро силите ще му намалеят и няма да е на 100% всеки мач.А Дел Нери ясно каза,че практикува силов футбол и залага на физиката.Джеко е типичен пример за нападател със физика,ръст и бъдеще.Все пак съм по-голям почитател на Пацини и няма да се разсърдя,ако и той дойде.Истинския заместник на Дел Пиеро се казва Касано и според мен той ще го замести скоро.Още повече,че е новия лидер на Италия,а знаем каква е политиката на Юве.Само Юве

Спор няма само Касано може да се"обуе в обувките" на Дел Пиеро.И за Пацини съм съгласен.Ако аз правех трансферите в Юве щях да се опитам да взема Де Роси или Монтоливо.

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 06 окт 2010 12:58

Днес в тутоспорт алармират за дует Джеко-Суарес,което би било збъдната мечта за всеки ювентинец.Споменават се много имена,което е нормално с наближаването на откриването на новия стадион.Зада се пука стадиона са нужни точно такива играчи като тях.Неймар уж мечтал за Челси,за което прав му път.Трябват ни доказани нападатели,а не такива които тепърва да се доказват.Ако приемем,че Джеко е сигурен,то другия няма да е лошо да е Суарес или Пацини.Тогава става страшно!Всяка година даваме за трансфери над 50млн,а ако е вярно,че за Джеко ще добавим само 10млн към Диего и Сисоко,значи не е невъзможно и Суарес да привлечем.Forza Juve
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 06 окт 2010 14:03

Моята мечта е да видя Тевес в Юве,но май няма да стане скоро :mrgreen:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 06 окт 2010 14:58

Ювентус се прицели в 17-годишния нападател на Андерлехт Ромелу Лукаку, информира „La Gazzetta dello Sport”.

Въпреки крехката си възраст, Лукаку вече има 57 мача и 25 гола за Андерлехт. Той дебютира за мъжкия национален отбор на Белгия едва на 16 години и вече има 4 двубоя с екипа на селекцията.

Интерес към Ромелу Лукаку има от страна на Реал Мадрид и повечето от английските грандове, включително и шампионът Челси.

От Ювентус са набелязали за селекция няколко млади играчи, сред които освен Лукаку, са двамата футболисти на Ривър Плейт Фунес Мори и Ерик Ламела.

ще има подмяна на нападетелите това е ясно аз лично искам да видя
Пацини и Касано в Юве :)
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

mctolev
Контакти:

Мнениеот mctolev » 07 окт 2010 14:03

Добре ще е ако е вярно, вероятно Диего не са го продали туко - така точно на Волфсбург. Дано обаче Дзеко да не получи някаква тежка контузия към края на сезона и да не играе дълго време, че ще е голямо прецакване :)
:!: F O R Z A J U V E N T U S :!:

Върни се в “Ювентус”