МИЛАН-GAME OVER

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: МИЛАН-GAME OVER

Мнениеот acmilan » 27 фев 2009 00:11

ZYKLON написа:Нямате коментар,нали?
Нали бяхте много отворени преди една седмица?
Тогава коментирахте с удоволсвие.Алооо Angelov или както там беше,къде си?

В уникалната си простащина тръгна да се заяждаш и с левскар,като теб ли,мижитурко!Не сме били отворени,ти се заяждаше и не спираш и сега,никога няма да спреш,ще се пръснеш от злоба и простотия!Никога няма да разбереш нито болката ни тази вечер,нито радостта ни,когато печелим Шампионската лига!И ние ли сме нещастни бе,та Милан има най-много междунардони трофеи в света,бе,копеле!Има победи,има и загуби,но ние си оставаме Милан,докато Вердер дали в следващия кръг,дали после,ще си отпадне,в Германия няма да се класира в Европа и какво,след време ние пак ще сме номер едно,а те...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

killar
Контакти:

Мнениеот killar » 27 фев 2009 00:11

acmilan написа:
killar написа:Тея Милан са ебаси нещастниците заради тях ми изгоря еврофутбола! Дано не се класират за нито един турнир тази година нещастници мизерни! :evil:

Ти си ебати нещастника!Аз лоши неща няма да ти пожелавам,защото не съм такъв човек!Помисли си ти тогава какъв си.

Гледай си тъпия и жалък отбор и не се занимавай с мен. И само Левски!!!

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 27 фев 2009 00:11

Как е тази вечер, попкорне?
Изображение Изображение

broadbander
Контакти:

Мнениеот broadbander » 27 фев 2009 00:11

Абе феновете на Милан какво толкова се възмущават? Издъниха се и сега онези, които са против Милан заслужено се радват на издънката. :lol:
Мен росонерите не ме вълнуват, но се кефя за Вердер. Още веднъж браво на бременските музиканти, които изнесоха добро представление в Миланската Ла скала тази вечер :D :D :D

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 фев 2009 00:12

POPCORN написа:май е време тоя смешник да се маха от Милан не може такъв клуб с такива възможности и такива футболисти да играе по тоя начин.Ама то и президента на милан е изкукал така че какво си говориме.докато тоя седи в милан няма нищо хубаво да видиме ние феновете на Милан !

Братле,прав си за Анчелоти,но ние дължим много на Берлускони,не бива да говорим против него ;) Спокойно,ако е мъж,ще си отиде сам,ако ли не,тифозите няма да го оставят на спокойствие!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 27 фев 2009 00:13

acmilan написа:
killar написа:Тея Милан са ебаси нещастниците заради тях ми изгоря еврофутбола! Дано не се класират за нито един турнир тази година нещастници мизерни! :evil:

Ти си ебати нещастника!Аз лоши неща няма да ти пожелавам,защото не съм такъв човек!Помисли си ти тогава какъв си.

Пий една студена вода момче.Комплексите са при теб.Жалък,жалък мижав милан.
Добре дошъл в реалността.Не истина,каква прекрасна вечер се очертава.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 фев 2009 00:14

killar написа:
acmilan написа:

Гледай си тъпия и жалък отбор и не се занимавай с мен. И само Левски!!!

Ти от кой отбор си бе тъпо говедо?Не те обиждам,защото си левскар,нямам против Левски,не съм им фен,не ги и мразя,но ти си много долен!Милан е най-титулуваният клуб в света,бе,това,ако е жалко...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 фев 2009 00:16

циклон,я ми обясни какви са ми комплексите?Не е ли комплексирано да наречеш жалък клуб като Милан?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 фев 2009 00:19

Трябваше да направя като колегата ангелов,да не влизам да се ядосвам,то беше ясно,че омразата ще е уникална!Извинявам се,ако съм обидил някого,не съм такъв,просто много си обичам клуба и не мога да гледам изливащата се помия.

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 27 фев 2009 00:20

acmilan написа:
ZYKLON написа:Нямате коментар,нали?
Нали бяхте много отворени преди една седмица?
Тогава коментирахте с удоволсвие.Алооо Angelov или както там беше,къде си?

В уникалната си простащина тръгна да се заяждаш и с левскар,като теб ли,мижитурко!Не сме били отворени,ти се заяждаше и не спираш и сега,никога няма да спреш,ще се пръснеш от злоба и простотия!Никога няма да разбереш нито болката ни тази вечер,нито радостта ни,когато печелим Шампионската лига!И ние ли сме нещастни бе,та Милан има най-много междунардони трофеи в света,бе,копеле!Има победи,има и загуби,но ние си оставаме Милан,докато Вердер дали в следващия кръг,дали после,ще си отпадне,в Германия няма да се класира в Европа и какво,след време ние пак ще сме номер едно,а те...

Жалко селянче.Лесно е да исползваш думата копеле от растояние.Тъжно ли ти е?

Върни се в “Футбол - Свят”