Песен посветена на Славия София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nomeruno
Контакти:

Песен посветена на Славия София

Мнениеот nomeruno » 05 окт 2010 10:32

Здравейте,
преди време в една тема за химните на отборите slavia_forever беше дал линк към тази песен:

Песента доста ми хареса, но качеството е гадно. Питах slavia_forever на лично, но той ми каза, че само в такъв вариант я е чувал. В коментарите във vbox-а се казва, че песента е на Сигнал и се казва Белите орли. Само, че в интернет нищо не открих по въпроса...
Ако някой има повече информация (и евентуално от къде може да бъде намерена) ще му бъда благодарен, както предполагам и феновете на Славия.

Лек ден! :)

Потребителски аватар
Alexander Frei
Контакти:

Re: Песен посветена на Славия София

Мнениеот Alexander Frei » 05 окт 2010 10:49

Това е официалният сайт на "Сигнал". Има форма за контакт, която трябва да се попълни. Защо не пробваш да се свържеш директно с групата? :)
http://www.signal-rockband.com/home.php
При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 05 окт 2010 15:38

Песента действително е много хубава , абе само Славия до гроб и това е :)
Славия е нещо много свято , Славия е моят детски спомен ,
Славия ще бъде винаги във мен !
Белите орли са тъй високо , първите политнаха в простора
и така започна първата любов 8-)
A песента я има в Дата , но пак с лошо качество ...
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 05 окт 2010 15:43, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 05 окт 2010 15:40

nomeruno написа:Здравейте,
преди време в една тема за химните на отборите slavia_forever беше дал линк към тази песен:

http://vbox7.com/play:1ca29f81

Песента доста ми хареса, но качеството е гадно. Питах slavia_forever на лично, но той ми каза, че само в такъв вариант я е чувал. В коментарите във vbox-а се казва, че песента е на Сигнал и се казва Белите орли. Само, че в интернет нищо не открих по въпроса...
Ако някой има повече информация (и евентуално от къде може да бъде намерена) ще му бъда благодарен, както предполагам и феновете на Славия.

Лек ден! :)

Чух песента и много се изкефих :!: Ще потърся и аз, ако открия нещо ще ти пиша на лични, ако пък тимериш нещо пиши пръв ;) Знаех че Данчо Караджиов е посветен в бялата вяра, но за тази песен не подозирах. Само Славия!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
nomeruno
Контакти:

Мнениеот nomeruno » 05 окт 2010 18:37

Изтеглих песента от дадения ми линк в Датата и със Sony Sound Forge я по префасонирах - опитах се да "избутам назад" "кликанията" и да дам повече яснота на вокала... и донякъде успях... поне според мен доста по добре звучи!

Докато не се намери по-читав вариант може да ми пишете на лично, който иска да му пратя обработената от мен. Не твърдя, че ще остане изумен, но наистина има разлика!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 05 окт 2010 20:43

Благодаря ти nomeruno :!: Чест и почитания!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 06 окт 2010 01:31

Бихте ли дали линк към нея :) Ако може тук или на ЛС , не е зле тук ,за да може и други хора да си я свалят.
Славия София

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 окт 2010 09:29

Супер добра е песента, Сигнал са класика братче, дето не се кефя на Славия особено си я слушам от вчера белите орлииии :) Яко :twisted:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
nomeruno
Контакти:

Мнениеот nomeruno » 06 окт 2010 10:55

Поради големия интерес ще се опитам да я кача някъде в нета за свободно сваляне - имам предвид пообработената от мен с програмата Sony Sound forge, щото тази в датата наистина е доста зле. До тогава (докато я кача някъде и дам линк) ми пишете на ЛС да ви я пращам.

Писах във формата "контакти" в сайта на група "Сигнал". Не знам дали ще последва отговор. Надявам се, че да!

Накрая предлагам (ако модераторите одобрят) ако някой (в това число и аз) намери читав запис да даде линк тук и тази тема да бъде маркирана като важна! Защото според мен (а и доказано от коментарите и имейлите) тази песен поражда гордост и любов в "бялата" публика! А и щом привърженик на друг отбор (какъвто съм в интерес на истината и аз - симпатизирам на Локомотив Мездра, понеже съм от този град) е харесал песента - какво по хубаво!

Лек ден на всички!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 окт 2010 11:20

Виждам Чоко, Жужи, Мишев и ГОЛ :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Славия”