Венци Стефанов изригна с революционно предложение

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Re: Венци Стефанов изригна с революционно предложение

Мнениеот joring » 05 окт 2010 20:14

PFC Litex написа:Все пак говорим за маркетингов спорт и аз искам нова кола, но като нямам кинти си карам 20 годишната и сега трябва да хуля що новите струват толкова скъпо ли?

Искаме да правят стадиони, да купуват добри играчи е футболните собственици от къде да вземат пари?

Да, но като искаш един продукт да се продава, ще му направиш поне хубава опаковка. Ти един ден като събереш пари за нова кола в автосалона няма да ти кажат "дай парите пък ние тепърва ще я направим".....
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 05 окт 2010 20:16

PFC Litex написа:
Валери написа:За да гледам мач от БГ първенството бих платил 1 стотинка - 8 мача на кръг по 30 кръга са 240 срещи = 2.4 лв за цяла година. Ако ми направят такова предложение бих им ги броил парите.

А тогава пари за ЦСКА кой ще дава и от какво ще се издържа клуба?

Те си знаят,нали правят по 30 трансфера на сезон
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 05 окт 2010 20:16

PFC Litex написа:
Валери написа:За да гледам мач от БГ първенството бих платил 1 стотинка - 8 мача на кръг по 30 кръга са 240 срещи = 2.4 лв за цяла година. Ако ми направят такова предложение бих им ги броил парите.

А тогава пари за ЦСКА кой ще дава и от какво ще се издържа клуба?

За да ме накарат да платя повече трябва да ми предложат футбол (продукт), който струва повече. Иначе моето левче няма да отиде за ТВ, а за храна,кръчма, пътуване етц.

slai
Контакти:

Мнениеот slai » 05 окт 2010 20:17

PFC Litex написа:
dindan написа:
PFC Litex написа:И като нямаш дори 2 лева, как влизаш на стадиона без пари, все пак говорим за гледане на футбол, как си плащаш кабелната или булсата, хайде обясними и ще се съглася с теб

На стадиона не ходя,защото отбора не заслужава,както и повечето отбори,разходите се свиват до минимум,и се гледа за хляб да има,а зрелищата на заден план,наистина не си стоял гладен и без работа!

Колко процента в България са така, визирам хора за които 2 лева наистина са голямо нещо и те същите какво ги вълнува футбола?

Ти ходиш ли на мачове изобщо? Страшно много си откъснат от реалността. Ти наясно ли си какви хора ходят на мачовете в България? Запознат ли си с демографския състав на публиката на отборите ни? Аз ще ти кажа - голям процент ученици, студенти и пенсионери и мъже на средна възраст с преобладаваща професия таксиджия или работник в някое предприятие

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 05 окт 2010 20:18

slai написа:Ти ходиш ли на мачове изобщо? Страшно много си откъснат от реалността. Ти наясно ли си какви хора ходят на мачовете в България? Запознат ли си с демографския състав на публиката на отборите ни? Аз ще ти кажа - голям процент ученици, студенти и пенсионери и мъже на средна възраст с преобладаваща професия таксиджия или работник в някое предприятие

Е това е България
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 окт 2010 20:19

Приятел да прав си и може би примера който дадох не беше точен за случая.

Всеки почва от стадион ако бил хубав, е намира се отборът "Х" и прави хубав стадион, но тогава цените няма да са 10 лева за вход, а ще са поне 20 минумум и пак ще има реване и ще пропуснат факта, че стадионът е нов.

Просто приемаме нещата така, че все едно някой ни е длъжен, а когато говорим за бизнес всичко се върти около $$$

Ето ти предлагаш една услуга, защо не ми я даваш примерно без пари или пък да ти плащам за нея 5 лева на месец? :) - давам само пример и нищо повече
Изображение

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 05 окт 2010 20:20

Тук се присъединявам към мнението.
Нека Венци Стефанов накара платежоспособен българин да се замисли дали иска да си купи футбол, защото тези пред които стои тази опция лесно биха се лишили от нея - говоря за учениците, пиянките и таксиджиите.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 окт 2010 20:21

slai, ми на сезон от 30 кръга ходя на 25 мача, това какво се води, тъй като все пак не съм ходил на всичките?
Също така от кога футбола е станал спорт само за елита на обществото?
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 окт 2010 20:24

PFC Litex написа:CTAHKO, Скай плащат на футболната асоциация на Англия над 3 милиарда лири годишно за ТВ правата на продуктът им.

В България сме се научили да искаме и някой друг само да плаща, а ние ако можем без пари.
dindan написа:
PFC Litex написа:И като нямаш дори 2 лева, как влизаш на стадиона без пари, все пак говорим за гледане на футбол, как си плащаш кабелната или булсата, хайде обясними и ще се съглася с теб

На стадиона не ходя,защото отбора не заслужава,както и повечето отбори,разходите се свиват до минимум,и се гледа за хляб да има,а зрелищата на заден план,наистина не си стоял гладен и без работа!

Колко процента в България са така, визирам хора за които 2 лева наистина са голямо нещо и те същите какво ги вълнува футбола?

Все пак говорим за маркетингов спорт и аз искам нова кола, но като нямам кинти си карам 20 годишната и сега трябва да хуля що новите струват толкова скъпо ли?

Искаме да правят стадиони, да купуват добри играчи е футболните собственици от къде да вземат пари?

Цената е 1 милиард gbp.Мисълта ми беше да си направиш една сметка колко пари са дали самите клубове за съоражения,за футболисти,колко % от приходите си отделят за ДЮШ и други (дребни разходи) :) .После се трагва с това от всяко отделно перо какви приходи влизат в самия клуб(билети,карти,продажба на рекламни материали,спонсорски договори,у4астия в евро турнири,световни турнета и тн) и едва тогава да запо4не някой да оценява това какъв продукт е.А не Венци Стефанов да ми говори за някакъв продукт(който според ме го няма) при положение ,4е клуба му няма лицензиран стадион.И какво се оказва в крайна сметка,4е този продукт се гради на гърба на 3-4 отбора ,между които не е Славия
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 окт 2010 20:26

CTAHKO написа:Цената е 1 милиард gbp.

В Англия ТВ правата са над 3 милиарда, ти изкара, че в Турция тв правата са по-големи от колкото в Англия, защото в Турция са над 1 милиард.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”