[quote="PFC Litex"]LaRgO, то ест да закрият футбола у нас, така ли?
От някъде трябва да се почне да се гененират приходи, а има ли приходи, клубовете ще си оправят и базите, ще имат и пари за добри селекции и т.н.
Не да закриват футбола,а да го оправят и тогава да се плаща.В Англия,Испания,Италия ,Германия и т.н от СМС ли направиха стадиони и бази ? Те просто искат да крадат още пари,не да оправят футбола.ОФК Сливен и Лечков колко пари откраднаха от държавата за отбора ? Другите общински отбори колко пари откраднаха от държавата ? Тези мафиоти не заслужават да им се плаща.Когато няма корупция тогава да се плаща.За какво да плащат хората ? За да гледат как Славия пак продава мач ли ? Как Черно Море играят смесени бойни изкуства ? Как съдиите подпират отборите ?
Венци Стефанов изригна с революционно предложение
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Венци Стефанов изригна с революционно предложение
PFC Litex написа:galin56 написа: Никой няма да си плаща да гледа мач по ТВ.
Защо си мислиш така, не са решили, не са го направили?
Сега Диема предават Висша лига и спокойно могат да им забранят когато има мачове от нашето първенство да не излъчват директно, а това може да се заобиколи ако Диема излъчват по система плати за да гледаш, тогава какво правим?
Дидо, едно време нямаше и GSM, и това въобще не беше проблем, а сега ако някой си забрави GSM-a е като болен, явно пропускаш, че времената се менят
Аз не казвам че немогат да го направят. Казвам че по тая система няма да съберат никога 6,5млн. и за това гарантирам.
joring написа:Фудболните клубове звимат достатъчно пари от телевизионни права, и да се нас*рат няма как да изкарат повече.
Охоо, отдавна не сме се засичали
Футболните клубове у нас въобще не взимат към този момент сериозни пари от ТВ права, за миналият сезон Левски, ЦСКА и Литекс им се падна по около 600 000лв, а това са едва 6% от годишните им разходи
Футболът в целият свят се издържа основно от ТВ права + посещение на футболните им мачове, всичко останало е задна линия
LaRgO няма как да се промени с магическа пръчка.
Хайде кажи ако в Англия гледат мачовете на нашият принцип какво ще се случи с клубовете им там?
Последна промяна от PFC Litex на 05 окт 2010 19:48, променено общо 1 път.

PFC Litex написа:Дидо, едно време нямаше и GSM, и това въобще не беше проблем, а сега ако някой си забрави GSM-a е като болен, явно пропускаш, че времената се менят
Менят се,ама явно ти си от тези които не ги бърка и 50 лева да извадят за няколко мача,но такива като теб не са много,и българския футбол няма да спечели от това,а това със забраната на излъчване на други мачове по едно и също време сме го гледали,нищо не се получи
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети
Дидо, аз съм обикновен зрител и 2.00лв въобще не са проблем дори за безработният и ако се опитваш да ме убедиш в противното, трудно ще се съглася.

PFC Litex написа:Дидо, аз съм обикновен зрител и 2.00лв въобще не са проблем дори за безработният и ако се опитваш да ме убедиш в противното, трудно ще се съглася.
Ти ако искаш се съгласяй,те нека ги въведат и тогава ще си проличи,аз нали ти казах,че това с платените мачове по телевизора го минахме вече и не се получи
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети
PFC Litex написа:Футболът в целият свят се издържа основно от ТВ права + посещение на футболните им мачове, всичко останало е задна линия
ТВ пазара в България е прекалено мкалък, а незнам някой навънка да иска да ни гледа измисленото първество. Вярно милата година румънците се объркаха, но много бързо си поправиха грешката.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
Българско първенство гледам около 5 пъти на сезон ,а в последно време и по малко.Ако всеки гледа ,колкото мен - ще умрете от глад -кретени

ШАМПИОНИ
- DON Del Piero
- Контакти:
И аз имам едно революционно предложение към Бате Венци Стафанов...Нека да бъда назначен на работа при него с месечно заплащане 5000 лв.Тогава моя милост би си позволил да отделям по 5лв за билетче на Славия(като запалянко на клуба)в домакинствата и бих давал по Левче зада погледам останалите "ГРАНДОВЕ" от А група.
PFC Litex написа:Дидо, аз съм обикновен зрител и 2.00лв въобще не са проблем дори за безработният и ако се опитваш да ме убедиш в противното, трудно ще се съглася.
Tи май не си бил безработен
Върни се в “Футбол - България”