honda написа: Защото ти споменаваш ,че Левски почва да прави инвестиции на Герена СЛЕД като е получил стадиона- явно знаеш кога е станало това. Ако не знаеш кога точно е станало излиза ,че пишеш глупости. Все пак за да подкрепиш твърденията си трябва и да ги подкрепиш с факти- да не стане като играния финал на СП Бразилия -Унгария или отбора на Вашаш гръбнак в националния отбор на Унгария -без да имат 1 национал.
Апропо какъв наем плащаще ЦСКА за базите си до 2005?
[offtopic]Ако не знам точният ден и час това с какво точно променя факта, че стадиона е подарен на Левски? Ок, ще ти задам въпроса по друг начин - плаща ли Левски наем за тоя стадион от както прави инвестиции? Какво въобще увърташ и сучеш?? Не е ли факт, че преди да ви дадат стадиона трибуните бяха като ботаническа градина за екзотични плевели, а терена развъдник на какви ли не гъби и водолюбиви блатни животни? Ами Левски дори не играеше там, дори не тренираше там заради състоянието му! Пак да питам - нали не ми казваш, че Герена не ви е даден, подарен, предоставен? Или пък че си плащате наем и до ден днешен? И какво значение има какъв наем е плащал ЦСКА? Да кажем, че е същия, който Левски е плащал преди подаръка.
Опита ти за ирония относно това, което съм казал за финала на СП е леко плосък. Това, че съм объркал без да искам единият отбор, не значи, че другият не е бил Унгария, нито пък, че Вашаш не е бил шампион на една от най-силните във футбола държави в целият свят. Това, че са нямали нито един национал и въпреки това са станали шампиони би трябвало да е крайно показателно за силата им, ама що пък да не донесете от десет кладенеца вода за да докажете колко жалки са били тогава...[/offtopic]
redpride написа:Надявам се съвсем скора Костадинов да не обещава нищо. Просто този човек трябва да си тръгне заедно с върволицата менаджери, с които източиха ЦСКА.
Мениджърите не са виновни. Всички отбори в света работят с тях и нямат грижи, стига да се работи професионално. Не ме интересува Костадинов какво обещава и каква селекция ще прави. През зимата е важно не кой ще привлечем, а кой ще напусне. И най-вече дали ще изпуснем основни играчи. Ако ги запазим основните и без да искат запазят и Раис, тогава МОЖЕ БИ ще го призная. Ще видим.