Венци Стефанов изригна с революционно предложение

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

lokopd forever
Контакти:

Re: Венци Стефанов изригна с революционно предложение

Мнениеот lokopd forever » 05 окт 2010 19:05

Колкото и да не харесвам Венци Стефанов,мисля,че в предложението му има много логика.Който играе атрактивно,ще бъде гледан не само от своите фенове и ще получава повече.Е,едва ли е толкова лесно да се осъществи технически,но мисля,че това е пътят!

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 05 окт 2010 19:05

Голяма революция няма що,всеки ще даде да гледа мачовете на Цска,Левски и някои други добре представящи се отбори,някой гледа ли Калиакра-Академик? има няма 100 човека да са го гледали,а ако е платен и 10 няма да има.така,че това е поредната глупост,сигурен съм че и мачовете от шампионската лига няма да се гледат толкова ако са платени
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 05 окт 2010 19:05

Да си платя , без значение колко и да гледам как някой поръчков съдия си заработва "пачката" по време на някой мач ... А на този съдия му плаща Венци Стефанов , или някой като него. Значи пари за съдии и корумпираното БФС имате , а за хубави терени и стадиони нямате ... Е , няма и да имате .., поне аз няма да ви ставам спонсор и да ви ги давам. :lol:

П.П. Ако ми се гледа цирк , то най - простото решение е да си купя билет за цирково представление ... "А" група обаче е пародия на цирк и не заслужават и стотинка за продукцията , която представят. :idea:
Последна промяна от fantom 2 на 05 окт 2010 19:10, променено общо 1 път.

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 05 окт 2010 19:07

BLUE CHAMPIONS написа:И данък на въздуха да измислят,няма как да спрат българската изобретателност. Ако 1ден влязат много други по-важни неща в ред и хората не получават символични доходи,тогава да въвеждат каквито системи искат,тогава всеки с удоволствие ще си плаща. Няма как да счупите стотинката на българина на две уважаеми господа мислители

За съжаление данък за въздуха вече има благодарение на измислицата глобално затопляне и човешкия фактор в него

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 окт 2010 19:09

Някой назад в темата беше писал, че няма да пълни гушите на GSM операторите, е, че то не е задължително да е чрез SMS цялата тази работа.
Изображение

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 05 окт 2010 19:12

PFC Litex написа:В Англия за да гледаш мачовете само от Висшата лига ти струва 50 лири на месец.

Защо всичко сравняваме с богатите държави,що не кажеш колко % са тези 50 лири от заплатата на един англичанин,тогава ми говори за 5 лева,ти като искаш ги дай аз плащам 15 лева за цялата кабелна и не мисля,че някой ще даде и лев повече за мач.То в Англия и стадионите са им пълни независимо колко струва един билет
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 05 окт 2010 19:14

Видях едно мнение,че във Англия си плащали по 50 лири на месец.Работил съм там на три пъти по шест месеца,и съм вземал заплата за тяхните стандарти която е "умопомрачителна" от 1400 паунда на месец.Разходи съм нямал никакви това си ми бяха чисто спестени пари,бях при най-добрия си приятел и работех при него.А сега тука във момента бачкам на смени за прословути 550 лева които 60 лева са под формата на купони за храна,жена ми взема супер голяма заплата от 590 кинта.Сега сам си сметни колко са 5 лева на месец със моята голяма заплата,и колко са 50 лири за англичанина,който не вярвам да взема 1400 лири.А и предпочитам да гледам мач на живо,независимо,че миналата година отбора беше във "В" група не съм изпуснал един мач,същото се отнася и сега когато са във "Б" група.Миналата година на мачовете във Разград нямаше публика под 2000 човека на мач,тогава билетите бяха по лев,сега са по два и има много по вече публика.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 05 окт 2010 19:16

Това са хора без съвест ...за какво да плащаме да им гледаме уговорените тъпотии,затова че се блъскат като куци коне.да гледаме как не може да се подава повече от два точни паса,или как хора в черно искат да изпъкнат от фуболистите,БГ клубовете отдавна трябваше да започнат да заплащат вредни на феновете а не да ламтят за пари и да се сравняват че в Гърция и Турция клубовете получавали повече да ама отборите им играят всяка година в ШЛ,и ЛЕ и не берат срам като излязат навън!!!...Дори и тези пари които им плаща ПРО БГ са им много!!!!

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 05 окт 2010 19:17

Рано или късно ще станат платени. Може и да не са всички мачове, но дербитата със сигурност. Въпрос на време е.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 окт 2010 19:18

Дидо написа:
PFC Litex написа:В Англия за да гледаш мачовете само от Висшата лига ти струва 50 лири на месец.

Защо всичко сравняваме с богатите държави,що не кажеш колко % са тези 50 лири от заплатата на един англичанин,тогава ми говори за 5 лева,ти като искаш ги дай аз плащам 15 лева за цялата кабелна и не мисля,че някой ще даде и лев повече за мач.То в Англия и стадионите са им пълни независимо колко струва един билет

Кажи ми, тъй като не зная каква е средната работна заплата в Англия и лесно ще ги сметнем и тази сума е само за пакета на скай, ако искаш да гледаш друг пакет си плащаш и за него и т.н.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”