Левски и 7дни спорт

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

parvanoff
Контакти:

Re: Левски и 7дни спорт

Мнениеот parvanoff » 05 окт 2010 17:29

Амии и аз знам от журналя в ринг, канал 3, меридиан мач и който още се сетиш, че шефовете им били на заплата в Титан, ама бях решил да го запазя в тайна. :lol:
Айде стига простотии ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 05 окт 2010 17:48

parvanoff написа:Амии и аз знам от журналя в ринг, канал 3, меридиан мач и който още се сетиш, че шефовете им били на заплата в Титан, ама бях решил да го запазя в тайна. :lol:
Айде стига простотии ;)

Всеки може да вярва в каквото си иска...твой си е проблема дали ще ми повярваш или не.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 05 окт 2010 18:12

Естествено баце, но не ми пречи да си изкажа мнението... ;) Маса несериозни работи си написал, пък и засягаш хора, което е най-важното! Все едно аз да кажа, че сестра ти е к...ва, а ти да ми кажеш, че имам това право... Спред мен /натъртвам според мен/ един добър човек няма да напише нещо такова без доказателства! В крайна сметака поне да беше нещо положително, а то...
П.П. без лоши чувства ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 05 окт 2010 20:35

След победата на Левски VS GENT 7 дни спорт излязоха с заглажие "БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА МЕЧТАЕ С ЛЕВСКИ'' , такаче зависи от представянето на даденият отбор.ИСкам това заглавие да го видя и след мача с ЛИЛ
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

STALKER140
Контакти:

Мнениеот STALKER140 » 05 окт 2010 22:28

аз незнам за 7дни спорт,но съм чувал нещо за меридиран мач

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 06 окт 2010 20:49

В спортните вестници нещата са същите като при икономическата или политическата преса и таблоидите: който плаща - той поръчва музиката. Самият аз съм работил в един от спортните ежедневници и в едно от изданията с огромен тираж. Във всяко от тях има хора на щат или хонорар, на които се плаща да пишат "възхваляващи оди" или "изобличителни разкрития". В политиката, повярвайте ми, е по-лесно да пишеш срещу, който и да е. Във футбола е малко по-трудно заради ирационалната запалянковщина. Именно поради тази причина има хора, които пишат "pro" техния си отбор и "contra" за "вечния враг". По гадното е, че има и хора, които пишат "срещу" всеки, ей, така... за спорта, както се казва. Често, т.е. винаги, главния редактор дава насочеността на броя, като разбира се, на главния редактор насочеността се дава от рекламодателите, а рекламодателите са подставени персони на "силните на деня", като под тях еднакво можете да разбирате и за футбола (не е тайна, че никой не купува спортни вестници заради тениса или борбата), и за политиката и икономиката. Не разкривам тайна пред никога - това всеки го знае априори и не е нужно да прекараш сумати безсъни нощи в редакцията, като че да си втори клас и да "редактираш" съчинението си, за да "прозреш" за какво иде реч.
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 07 окт 2010 19:22

fbox7 написа:7 дни спорт е вестник на лефски и Батков и това е обществена тайна ... Стандарт и 7 дни спорт са на агента ,но агента има акции и в други медии, сред тях не са Меридиан Мач и Тема спорт въпреки,че Меридиан Мач са субективни и в последно време пишат само срещу ЦСКА ... Медиите в по-голямата си част защитават интересите на лефски и агента ... промиват ви мозъците :) :lol:
gong.bg също е пролевскарска медия

Поредното безумство избълвано от подивял тийн. Приложи документите, които цитираш за да преценим дали това е така. И още нещо, душко, не е нужно да притежаваш една медия за да я командваш. Помисли и опитай да проумееш нещата. ПС: Можеш да прочетеш коментара на Ники Александров в гонг.бг за това защо в момента ЦСКА е на топа на устата, а не Левски. А ако отвориш старите вестници на татко ти ще видиш, че преди години (а и година), то Левски бе в тази роля. Ох, омръзна ми да определята една медия за "синя" или "червена" - няма такова нещо, а има само временен интерес.
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Върни се в “Левски”