НАЗДРАВЕ !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НАЗДРАВЕ !
Колега Ангелов,нашите водят с две парцалчета вече
Не ми харесва,че им дадохме инициативата,но явно се пазим и пестим сили в този мач,все пак това е философията на Анчелоти-колкото по-грозно играем,толкова по-добре

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:Колега Ангелов,нашите водят с две парцалчета вечеНе ми харесва,че им дадохме инициативата,но явно се пазим и пестим сили в този мач,все пак това е философията на Анчелоти-колкото по-грозно играем,толкова по-добре
![]()
![]()
Бе не знам каква е философията на Анчелоти, но от един удар и една дузпа водим с два. Значи 100% ефективност.
А забележи средната възраст на стартовия състав е 32 години и то благодарение на Пато са толкова малко. Не знам дали е имало друг случай с такъв възрастен стартов състав.
angelov написа:acmilan написа:Колега Ангелов,нашите водят с две парцалчета вечеНе ми харесва,че им дадохме инициативата,но явно се пазим и пестим сили в този мач,все пак това е философията на Анчелоти-колкото по-грозно играем,толкова по-добре
![]()
![]()
Бе не знам каква е философията на Анчелоти, но от един удар и една дузпа водим с два. Значи 100% ефективност.
А забележи средната възраст на стартовия състав е 32 години и то благодарение на Пато са толкова малко. Не знам дали е имало друг случай с такъв възрастен стартов състав.
Малии кво прави тоя бе,до пенсия ли ще ги държи в Милан ?

angelov написа:acmilan написа:Колега Ангелов,нашите водят с две парцалчета вечеНе ми харесва,че им дадохме инициативата,но явно се пазим и пестим сили в този мач,все пак това е философията на Анчелоти-колкото по-грозно играем,толкова по-добре
![]()
![]()
Така е,ефективни сме,но бяхме наказани за връщането назад.Не мога да приема,че цял мач който и да е отбор ще играе в 70% от времето в нашата половина!Не искам да ги лъжем,а да ги надиграваме!Възрастта е притеснителна,трябва освежаване и то във всички линии.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Maika му мръсна вкараха ни втори гол!Много е прост Анчелоти,как може цял мач да се играе пред наказателното ни поле,бе!Нямам думи,РАЗТРЕЛ!!!
моите съболезнования към феновете на Милан . стана супер мач . 

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

SHYNE написа:моите съболезнования към феновете на Милан . стана супер мач .
Мерси,братле,много ми е зле от този мач,просто думи нямам!Футболът може да бъде и голяма радост,и още по-голяма мъка!
затова и толкова силно обичаме тази велика игра 

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

SHYNE написа:затова и толкова силно обичаме тази велика игра
Така е,брат,просто тази игра е уникална и несравнима
Бе аз мислех преди малко да ви кажа нещо момчета,ма не знаех кво и викам айде да си замълча ! От Италия и аз харесвам Милан,но не се интересувам много,не и колкото за Левски ! Както и да е,просто понякога има нужда от промени май,колкото и на някои хора да не им се иска и колкото и да са болезнени и да отнемат време !

Върни се в “Игри и забавления”