Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
modor написа:Време е за[offtopic]
[/offtopic]8-)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:Черпя всички с по един такъв коктейл[offtopic]
[/offtopic]
AnalBreaker написа:TPAKTOP написа:Черпя всички с по един такъв коктейл[offtopic]
[/offtopic]
Двойно за мен моля
TPAKTOP написа:AnalBreaker написа:Драже, друже мой, защо не ми отговори по-обстойно на въпроса ми в "оная тема"? Колко бири те черпи бате Мартинчо
Крис съжалих го!!!![]()
![]()
TPAKTOP написа:AnalBreaker написа:TPAKTOP написа:Черпя всички с по един такъв коктейл[offtopic]
[/offtopic]
Двойно за мен моля
Ах ти колко си долна маймунке мръсна!![]()
Като е на аванта - двойно да е! като трябва да черпиш - и без него можем
![]()
AnalBreaker написа:TPAKTOP написа:AnalBreaker написа:Драже, друже мой, защо не ми отговори по-обстойно на въпроса ми в "оная тема"? Колко бири те черпи бате Мартинчо
Крис съжалих го!!!![]()
![]()
Както каза: "Он има пари бол" и аз не бих пропуснал момента. Лошото е, че облога беше кой отбор ще падне повече, а не кой отбор ще бие с повече
AnalBreaker написа:
Това си ми го казвал и преди![]()
Другата част от поста ти описва 90% от българите
TPAKTOP написа:Ами да де! левски допуснаха 5 гола, ЦСКА допуснаха 1 голтрябваше да ме черпи 4 бири! И само за статистиката => Марто пожела да си удиржи на обеещанието, но аз отказах! Пич е!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта