Локо СФ-ЦСКА 04.10. 21.00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Локо СФ-ЦСКА 04.10. 21.00ч.

Мнениеот TPAKTOP » 05 окт 2010 12:33

Blue_Girl написа:Честито равенство.
:mrgreen:

:mrgreen: Мерси! И на вас! :twisted:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 окт 2010 13:30

dim77dim написа:Ами незнам защо от Локо коментират толкова съдията след като засадата е абсолютно пасивна и НИКОЙ РЕФЕР В ЕВРОПА НЕ БИ Я ДАЛ, освен ако не е купен. За мен нормален хикс, с първо полувреме за Локото, второто - за ЦСКА. При двата гола на Локо големи грешки на Дечев и Виданов (при втория гол Акуаро тръгна да затваря Писаров и незнайно защо Виданов си остави човека и тръгна да прави същото). Определено Виданов не е за централен бранител, ГЬОРЕТО ТРЯБВА ДА СПРЕ ДА ГО СЛАГА В ЦЕНТЪРА!!!
Асамоа е супер острие, страшно бърз, много повратлив, силен удар, борбен, демараж... БРАВО! Голям мач за Писаров и Генков (пича спокойно си печелеше топките, намираше позиции, теглеше защитници да освободи място)
За ЦСКА много слаби Дечев, Минев, Виданов! Маркиньос никакъв го нямаше първото полувреме, но с тези 2 гола заслужава призванието играч на мача (изпусна обаче още 2 положения). Шеридън имаше 1-2 отигравания, нямаше никакви топки към него, но пък значи и не я е търсел достатъчно! Слабо! Платини е големия виновник - задължително бе да вкара положението очи в очи, а после с главата НИКОЙ не му пречеше, то пак трябваше да влезе, не е за краен нападател това момче, както казаха (рядко се съгласявам с коментаторите в БГ, но с Ники съм съгласен) - в кома е Платини и дано се събуди... аз не бих го чакал повече обаче. Явно не му е до футбол, въпрели че има голям талант, като не ти се играе, няма как да се реализираш! Делев игра добре, завидно много пъти спря дълги топки в този тежък терен, имаше една 2 ситуации при които му изневери удара... средна оценка. Голям Мболи ОТНОВО!!! Класата си личи от километри при него, ЕВАЛЛА! Тиеро и Янчев играха на приливи и отливи, можеха и по-добре да се справят! Трифонов му е паднала формата, ЖАЛКО, не съм доволен, много повече може той. Трекаричи се включи добре, но му трябва повече мачове да изиграе, има дрибъл, за който загатна дори на хлъзгавия терен, но тактически е слаб. Акуаро бе най-добър в отбраната ни, незнам дали ще се съгласите, но май е играча с най-стабилни изяви сред защитата (изключвам К.Стоянов, понеже е изиграл само 2-3 мача).
Справедлив резултат, можеше да победи всеки един от отборите. можеше да свърши 3:0 за Локо, можеше и 4:2 за ЦСКА...
НЕКА ПРЕСТАНЕМ С ТЕЗИ СЪДИИ... ОПРАВДАВАТ СЕ ТРЕНЬОРИ И ФУТБОЛИСТИ ДА МАХНАТ ВИНАТА ОТ ЛЕСНО ИЗПУСНАТА ПОБЕДА СПОРЕД МЕН.
В началото Трифонов го изведоха без да има засада поне 1-2 метра, за там кво да кажем - при 0:0 мисля беше... така са преценили, така свирили. Толкоз. Дузпа и без това имаше, кво му трябваше на този да спъва ТОЧНО ВИДАНОВ. НЯМАШЕ И БЕЗ ТОВА ДА ИЗИГРАЕ ПОЛОЖЕНИЕТО. ЛОКО ТРЯБВА ДА СЕ СЪРДЯТ НА СЕБЕ СИ, НЕ НА СЪДИЯТА!

Много трябва да се замисля за да се сетя за получен гол, за който Виданов да не носи или основна вина или въобще някакво участие. Абсолютна дупка. Снощи беше поредното доказателство. Смятам, че на този пост спокойно може да се пробва Мартин Василев, крайно време е Виданов да седне на пейката. Иначе след този мач би трябвало да е станало ясно на всички защо Бандаловски беше привлечен. Минев още е далеч от формата си, Дечев има талант, но не е готов за титуляр. Нямаме стабилна двойка бекове, това е проблем. И на практика излиза, че Акуаро играе почти сам в защита и запълва всички дупки. Въпреки това се справя добре!
Основният проблем на отбора въобще не е в нападателите, а в халфовете. Снощи на практика те не създадоха нито едно чисто положение, не дадоха един извеждащ пас. Двете положения на Платини бяха изцяло подаръци на Локо. Янчев веше издиша, преди компенсираше липсата на техника с голям хъс и борбеност, но просто вече не може да е на такова ниво. Маркиньос може много повече, Тиеро въпреки, че вчера май изигра най-добрият си мач от както е тук също още е зле... На практика ние в момента нямаме дори ЕДИН халф, който да е във форма. Що се отнася до Трекаричи, това момче трябва да бъде пазено, да бъде налаган в отбора. И мястото му определено е в центъра, не по крилата. На тая възраст в България аз не виждам играч с такива заложби. Дано да се развие добре.
Последна промяна от vaskonti на 05 окт 2010 14:55, променено общо 1 път.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Levski&Dembele
Контакти:

Мнениеот Levski&Dembele » 05 окт 2010 13:38

Мишоците от цесека пак се измакнаха с няква измислена дуспа .. ама каво дасе прави винаги са ги бутали и за това футбола е на такова дередже.. И само се излагаме с таз марша Бербатов /за мен този цесекар не е българин - то само цсекар стига :Дд/

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 05 окт 2010 14:00

Levski&Dembele написа:Мишоците от цесека пак се измакнаха с няква измислена дуспа .. ама каво дасе прави винаги са ги бутали и за това футбола е на такова дередже.. И само се излагаме с таз марша Бербатов /за мен този цесекар не е българин - то само цсекар стига :Дд/

Каква измислена дузпа бе? Тая е по-чиста от всички ваши досега!

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 05 окт 2010 14:09

Levski&Dembele написа:Мишоците от цесека пак се измакнаха с няква измислена дуспа .. ама каво дасе прави винаги са ги бутали и за това футбола е на такова дередже.. И само се излагаме с таз марша Бербатов /за мен този цесекар не е българин - то само цсекар стига :Дд/

Това ако не е дузпа незнам кое е !Ти не разбираш от тази игра бе ... Няма какво да се коментира това положение по чиста дузпа неможе да съществува ! А за Бербатов говедо мръсно нямаш право да говориш ! Радвай се на най-големите ви недоразумения Гонзоро и циганина Огнянов,и си стой в обора ! Срам сте за България цигани подуенски ...
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
NIKI_RED

Мнениеот NIKI_RED » 05 окт 2010 14:47

Ако си се регистрирал за да напишеш това,по-добре да не беше го правил :roll:

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 05 окт 2010 17:16

Една дузпа за ЦСКА от началото на шампионата и рев. Нека господа сините да погледнат своя отбор, наказателните удари и колко от тях са редовни. Колкото до мача с Локото през първото полувреме ми беше страшно. Нашия отбор играеше нещо друго, но не и футбол. Защитата смешна, халфовете пробивани при всяка атака, голово положение 0. Второто малко по-добре, но пак Платини от две положения нито един гол. Изравнихме със страшен късмет, но Локото няма, за какво да ревът. Първия ни гол беше вратарски, защото техния страж реши, че топката излиза над вратата. Дузпата, която толкова яростно се оспорва за мен е абсолютно редовна и засада няма. Голям страх брах, като видях, кой ще я бие и за една бройка Маркиньос да я изтърве. Дано и след този супер слаб мач ръководителите спешно да решът проблемите, за да може отбора да тръгне нагоре. Иначе ще гледаме Лига Европа 2011 само по-телевизията!

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 05 окт 2010 21:20

Академик (София) - ЦСКА 28.11.2010 14:00 Софийското дерби което цска може да вземе ако му свири Ивайло Стоянов :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 05 окт 2010 21:31

james написа:Академик (София) - ЦСКА 28.11.2010 14:00 Софийското дерби което цска може да вземе ако му свири Ивайло Стоянов :lol: :lol: :lol:

Може да го вземем с феърплей? :)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 05 окт 2010 22:31

хахаха тва теле си е написало ебаси ника
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “Архив”