loko1 написа:mertezaker написа: Pride на 05 Окт 2010 00:34
Обединявайте се и без туй сте една мъгла дето пречи на футбола в България. Хубаво свиреха чуждестранни международни съдии ама минало ... от такива смешковци като днешния никой няма да остане по стадионите. Да Васев бе слаб колкото съдийчето, с него ЦСКА бяха 13:11.
Точно вие не се оплаквайте от съдиите,защото сте най-подкрепяния отбор последните години за радост на десетината ви фена
Как па не те е срам да плямпаш тези глупости. Вие дето всеки мач започвате срещу нас с дузпа в повечето случаи за спънали се помежду си ваши футболисти. Десет фена сте вие мили слушатели, добре ни послушахте песните вчера.
Пяхте, пяхте ама в последните 15 минути хубаво ви го изпяха футболистите на ЦСКА

Абе трябва ли и левскари да влизаме у форума на ЦСКА, да обясняваме на феновете на Локото, колко смешен отбор е техния

Как може още след 30-та минута на мача да изпаднеш в глуха защита. Васев о ти треньорски гений!

Бах немам думи. Честно казано бях за Локото тоя мач. Повечето левскари искаха "железничарите" да паднат или да завършат наравно за да не стигнат Левски. Ама аз ако трябва да съм честен исках Локото да бие , тъй като просто не виждам в тяхно лице някакъв конкурент за титлата (сори, пичове, ама в тоя мач потвърдихте мнението ми)... и много се кефих като поведохте с 2:0...ОБАЧЕ, само като ви видях как се дръпнахте в защита, как почнахте да се въргаляте по терена, как чистехте панически топката, ми стана ясно що за "конкурент" сте ни вие. И след края на мача искрено се накефих как ви ги мушнаха накрая от ЦСКА (бах, не вервах да се кефа на мач на ЦСКА

). Заслужихте си съдбата и нито съдията ви е виновен, нито мрачното време, нито кривата топка, нито нищо друго. Единствено вашите футбалери и вашия "мегатреньор" Димитър Васев сте си виновни че не успяхте да победите!!!