04.10. 16:00 Сливен - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски тръгва надолу
Една най-нормална загуба от Спортинг и вие вече се отписахте 

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Re: 04.10. 16:00 Сливен - Левски
santiliana написа:honda написа:Преди мача писах,че ни чака тежък мач, за съжаление познах( за кой ли път). Иначе ние сами си го направихме тежък. И искам да поздравя отбора на Сливен- хареса ми сърцата им игра и да пожелая на всички " по-слаби " отбори да играят по този начин.
Лошото е, че всички отбори се скъсват да играят "сърцато" срещу нас, а срещу "червените" или "оранжевите"- "леко, баце". Там няма такова напъване, за борба или битка за първа топка и дума не може да става...А пък бавене на играта с търкаляния на игрището- грам няма...
Ако всички играят нахъсано срещу нас , ние само ще спечелим. Има една приказка за даскала и попа ,но е много дълга да я разсказвам тук. Основната идея от нея е ако искаш да провалиш някого,направи му живота лесен. Ние трябва да излизаме срещу всеки отбор с мисълта ,че другия излиза на кръв срещу нас и да играем на 100%. А как играят срещу ЦСКА и Литекс - мен лично не ме интересува.
- deepblue1963
honda написа:santiliana написа:honda написа:Преди мача писах,че ни чака тежък мач, за съжаление познах( за кой ли път). Иначе ние сами си го направихме тежък. И искам да поздравя отбора на Сливен- хареса ми сърцата им игра и да пожелая на всички " по-слаби " отбори да играят по този начин.
Лошото е, че всички отбори се скъсват да играят "сърцато" срещу нас, а срещу "червените" или "оранжевите"- "леко, баце". Там няма такова напъване, за борба или битка за първа топка и дума не може да става...А пък бавене на играта с търкаляния на игрището- грам няма...
Ако всички играят нахъсано срещу нас , ние само ще спечелим. Има една приказка за даскала и попа ,но е много дълга да я разсказвам тук. Основната идея от нея е ако искаш да провалиш някого,направи му живота лесен. Ние трябва да излизаме срещу всеки отбор с мисълта ,че другия излиза на кръв срещу нас и да играем на 100%. А как играят срещу ЦСКА и Литекс - мен лично не ме интересува.
Нали,уж,искаме по-малка А група,за да можело всички мачове да са "нахъсани"?А сега,едва ли не се оплакваме,че Сливен играели нахъсано.Ми треньора,като знае,че другия отбор ще играе "нахъсано",не може ли да си подготви "тактиката"?За какво е там?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:Нали,уж,искаме по-малка А група,за да можело всички мачове да са "нахъсани"?А сега,едва ли не се оплакваме,че Сливен играели нахъсано.Ми треньора,като знае,че другия отбор ще играе "нахъсано",не може ли да си подготви "тактиката"?За какво е там?
Точно за това водим дискусия, не че Левски е загубил точки, а защото днес някой в ръководството си помисли, че сте 5 класи над другите в България, а ти през това време се опита да ни убеждаваш, че мача е бил нареден.

PFC Litex написа:Хонда аз такива сметки не правя. За мен винаги е актуален единствено всеки следващ мач, а пък за напролет хептем никой не може да каже нищо.
Следва цял траснферен прозорец. Ти не слушай какво говори този или онзи, защото футбола е $$$ и ако дойдат добри оферти за Дембеле и Жо, Батков изобщо няма да се замисли.
Другите отбори също ще правят селекции, не се знае кой какво ще привлече и продаде, така че аз такива прогнози не мога да правя.
И е така и не точно така. През зимата сериозните отбори не правят много трансфери- само ако се налага да се запълни някоя дупка и рядко се правят трансфери на играчи с действащи договори в друга държава. Поради причината ,че докато играча свикне с обстановката ,което значи минимум 3 месеца и шампионата е завършил на практика. Разбира се всичко зависи от сумата

Посто deepblue1963 е заложил за Левски и сега го е яд 

Хванал се човека за патката и си помислил,че лети
deepblue1963 написа:Нали,уж,искаме по-малка А група,за да можело всички мачове да са "нахъсани"?А сега,едва ли не се оплакваме,че Сливен играели нахъсано.Ми треньора,като знае,че другия отбор ще играе "нахъсано",не може ли да си подготви "тактиката"?За какво е там?
Аз лично не съм се оплаквал- поздравих Сливен- така се играе. Ако аз бях треньор при 0:1 като гост около 65-та минута щях да вкарам дефанзивен играч на мястото на офанзивен. Ако искаш да печелиш трябва да можеш и да задържаш преднината. Не винаги се получава да я удвоиш. Но Ясен Петров реши друго - вкара нападател и в следващата минута ни вкара щастлив гол и оттам нататък стана много трудно да създадем каквото и да е. Нп какво да се прави -случва се Ясен не е Л.Петрович,който в такава ситуация не би изпуснал мача.
- deepblue1963
PFC Litex написа:deepblue1963 написа:Нали,уж,искаме по-малка А група,за да можело всички мачове да са "нахъсани"?А сега,едва ли не се оплакваме,че Сливен играели нахъсано.Ми треньора,като знае,че другия отбор ще играе "нахъсано",не може ли да си подготви "тактиката"?За какво е там?
Точно за това водим дискусия, не че Левски е загубил точки, а защото днес някой в ръководството си помисли, че сте 5 класи над другите в България, а ти през това време се опита да ни убеждаваш, че мача е бил нареден.
Позволи ми да се усъмня в начина,по който треньорът(или играчите) НЕ БЕШЕ се съобразил с "надъхаността" на противника.Защото,в противен случай,следва друг извод,който хич,ама хич,не ми харесва.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
honda написа:И е така и не точно така. През зимата сериозните отбори не правят много трансфери- само ако се налага да се запълни някоя дупка и рядко се правят трансфери на играчи с действащи договори в друга държава.
Ти за такива в България сещаш ли се, защото аз не

Нормален мач. Много битка, поделени точки.
Нито ме е яд за изпуснатата победа, нито съжалявам. Повече ме беше яд, на изключително непрофесионалната нагласа за мача със Спортинг. Даже и сега като се сетя, как бяха тръгнали, все едно ще колонизират Лисабон и ми иде да им тегля пак една майна.
Нито ме е яд за изпуснатата победа, нито съжалявам. Повече ме беше яд, на изключително непрофесионалната нагласа за мача със Спортинг. Даже и сега като се сетя, как бяха тръгнали, все едно ще колонизират Лисабон и ми иде да им тегля пак една майна.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!