Отбор "Наздраве" представител на форума в ФЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Отбор за "Форум лига"!!!

Мнениеот TPAKTOP » 04 окт 2010 19:36

berbatov написа:Това е първия отбор в историята на футбола с повече ултраси, отколкото състезатели. Почваме с рекорди, подкрепата е гарантирана, никoй не може да ни спре, ние сме гонг.бг :twisted:

Ти вече и в рими почна да говориш :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 04 окт 2010 19:47

И една класика:

Няма млади, няма дърти - Гонга всички наред ги кърти!
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 04 окт 2010 19:50

TPAKTOP написа:
Blue_Lion написа:УЛТРАС ГОНГ !

Предлагам да ни разпяват Томислав Русев и Ники Александров :mrgreen: Но да знае отбора...при лоша игра нахлуваме на терена,ще има протести и бойкоти,бомбички,факли и т.н. и най-важното...УШЕВ да внимава :mrgreen:

Ти си потенциален цскар :mrgreen: катона мача в Мездра :lol:

Аааа и старите говЯда едно време са имали големи изцепки и нахлувания,така че Синьото хулЕган също може да се "похвали" с нЕкои представУения ! Начи от сЯ казвам да нЕма Управдания от типа "Играли смо Добро,али сме нЕмали шанс" т.е. съдията да му мисУи ако не свири за нас ! Kartago,на Спортна София има два реда с по 10 седалки..а до колкото знам съдията е един..колко и да сме пиЕни,се Че го уцелиме...ако не,Че утепаме нЕкой от врагО,оти ни бият с много или нЕкой от наШТе,оти берем срам...в крайна сметка Ке утепаме некой колко да ни мине :mrgreen: Само ГОНГ Оле !

Ето първите нЕколко песни :

"Ние сме зеленитеееее невероятно пияни свинеееее,ние пиеме бира,ние ши*аме к*рви, а ние сме от ГОНГ алеееее лалалалалалалааааааааа"

^Леко съм заимствал от една песен дето с едни приятели пееме ама аре ся :roll:

"Съдията...Съдията ееееее Трети Клас !"

"Умри Вратарче ооо Умри Вратарче Умри вратарчееееее ооо Умри вратарче"

Ако противника има яка фенка "Ако знаеш кво ти мислимееееее, мислимеееее мислимееееее"

"Съдията е разкрит ! Той е травестит !"

"Вратарче,Жена ти е при нас"

"Без форума живота е безмислен,без форума живота е провал,форума е всичко което имам,форума е моят идеал...Само Гонг Але алееее" - Тази е аФторска :mrgreen:

П.П. Националния кога ще го наемем и ми кажете кога да се обадя на шефчето на АдиВнас да подписваме за екипировка ! Иначе тартора ще е Вальо "Фюрера" Грънчаров (нЕма го питаме,ще се навие...има ли избор Съшност :twisted: ) и ще събираме парЕ за хореографии ! Аре Лавинаа...тоест Аре форумОООООО :!: :mrgreen:

Между другото,в турнира на Софийския си направихме отбор с името "Интер СпИртист" и мотото ни беше "Алкохола прави гола",та идеята ми е,че не го патентовахме,а и на мен ми хрумна,така че като нищо може да го използваме за наще цели !
Последна промяна от Blue_Lion на 04 окт 2010 19:53, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 04 окт 2010 19:50

AnalBreaker написа:И една класика:

Ти добре, че не си в отбора, че както смятаме да изпишем никвете на екипите, с тоя ник ще оберем точките още преди да е започнал турнира! ;)

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 04 окт 2010 19:53

TPAKTOP написа:
berbatov написа:Това е първия отбор в историята на футбола с повече ултраси, отколкото състезатели. Почваме с рекорди, подкрепата е гарантирана, никoй не може да ни спре, ние сме гонг.бг :twisted:

Ти вече и в рими почна да говориш :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: За хореографията не се притеснявай, а екипа е перфектен, само надписа на гърдите трябва да бъде по-малък- имам дизайнерско око ама чакай да отида да взема бира и ше ти кажа повече..
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 окт 2010 19:54

"Без форума живота е безмислен,без форума живота е провал,форума е всичко което имам,форума е моят идеал...Само Гонг Але алееее" - Тази е аФторска :mrgreen:

Е,не изби рибата просто :mrgreen: Браво :mrgreen:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 04 окт 2010 19:55

kartago написа:

Ти добре, че не си в отбора, че както смятаме да изпишем никвете на екипите, с тоя ник ще оберем точките още преди да е започнал турнира! ;)

:lol: :lol: :lol:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 04 окт 2010 20:00

kartago написа:

Еее! Я сакам моми, не момци! Няма защо да се плашат
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 04 окт 2010 20:00

MORSKI написа:

Е,не изби рибата просто :mrgreen: Браво :mrgreen:

Саше,брат,да си остане между нас...това е една песен на Левски,ама нали няма да кажеш на никой :roll: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 04 окт 2010 20:01

АЗ!Бройте ме.

Върни се в “Свободна зона”