04.10. 16:00 Сливен - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dodo7271
Контакти:

Re: 04.10. 16:00 Сливен - Левски

Мнениеот dodo7271 » 04 окт 2010 18:18

Хайде, започнаха се заупокойните молитви. Вкарвате се в някакъв филм, в който само цесекарите живеят - световни заговори, конспирации, треньорът бил некадърен, играчите не ставали. Хора, ставате смешни. Това е футбол. Ако Левски бие във всеки мач, ще е всяка година първи в Шампионската лига и носител на Междуконтиненталната купа :) :) :) Смешни са тези приказки. Сливен си играха на 100 процента, евала за което. И за разлика от Черно море, те играят истински футбол. Друг е въпросът, че срещу ЦСКА не играха и на 50 процента от това, което показаха днес, ама хайде, от нас да мине, нали са си цесекарски отбор - по военна линия.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 окт 2010 18:21

Данчо Лечков: За претенциите на треньорския щаб на Сливен за дузпа през първото полувреме, Лечков добави:„Да не се връщаме назад, срещу ЦСКА, Пирин, Черноморец, ни ощетяваха. Може да има претенции за дузпа, но ако трябва да сме обективни, нямаше дузпа.
Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 окт 2010 18:21

DobreFF написа:Добре бе, само аз ли не разбирам от футбол или този Ясен тотално не е в час. Може ли да пускаш Сашо Киров, "младата надежда" Мариян Огнянов и Исмаилчо Иса. Абсолютно несериозно е! Тея Сливен ги направихме герои.

+1
И аз на това най- много се дразня. Видя се поне, че тези момчета просто не са за Левски.Зимата да ги дават на други отбори+Балтанов, Тевия и да правят селекция с равностойни играчи на Гаррата,Грийн и Дарко...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 04 окт 2010 18:21

И двата щаба странно спокойни след мача!Лечков:"Нямаше дузпа!"Нашите ги чух и тях(все едно е станало най-нормалното нещо)!Пак казвам-играхме,за да не спечелим(според мен,разбира се)!Не чух само Гонзо да каже-това неговият Левски ли е или-не?Защото,ОПРЕДЕЛЕНО,НЕ Е моя!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 04 окт 2010 18:24

Просто след победата на Гент всички се помислиха, че вече нямаме конкуренция в Бг и ще си взимаме мачовете без усилия, да ама не. Не става така. Няма концентрация, а за хъс и мотивация от Луната се вижда, че нямат никакво желание за борбеност......ама така е като първото изявление след мача за 2ри път вече се случва запазил съм Син Сити за момчетата еми....къде го има няма да поздрави за играта няма нищо....без усилия и концентрация до края няма как да взимаме лесно победи.....Тези 2 мача ни свалиха на време на земята и мисля, че трябва ръководството да върне мотивацията и хъса в момчетата, както почнахме в началото на сезона, ако я караме лежерно няма да се получи крайната цел, която всички знаем каква е.... И сега е важното ние публиката и запалянковците да не всяваме напрежение излишно. Всичко се случи навреме и можем също така да противодействаме на време. Няма място за напрежение и плюене по отбора.
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 окт 2010 18:24

deepblue1963 написа:И двата щаба странно спокойни след мача!Лечков:"Нямаше дузпа!"Нашите ги чух и тях(все едно е станало най-нормалното нещо)!Пак казвам-играхме,за да не спечелим(според мен,разбира се)!Не чух само Гонзо да каже-това неговият Левски ли е или-не?Защото,ОПРЕДЕЛЕНО,НЕ Е моя!

Опааа, явно Левски могат да губят точки само ако не искат да спечелят... Дам... Какво ли мислят португалците.... До преди гола на Сливен тук четях само колко невероятна игра показва Левски, след гола - "нищо не играем". Последно играхте ли или не?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 04 окт 2010 18:25

santiliana написа:
DobreFF написа:Добре бе, само аз ли не разбирам от футбол или този Ясен тотално не е в час. Може ли да пускаш Сашо Киров, "младата надежда" Мариян Огнянов и Исмаилчо Иса. Абсолютно несериозно е! Тея Сливен ги направихме герои.

+1
И аз на това най- много се дразня. Видя се поне, че тези момчета просто не са за Левски.Зимата да ги дават на други отбори+Балтанов, Тевия и да правят селекция с равностойни играчи на Гаррата,Грийн и Дарко...

Не са виновни футболистите!Както им беше "разпоредено",така играха!Иса-сам,от 5м,не може да уцели вратата!Ти вярваш ли го?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 окт 2010 18:27

Момчета, ето такива статии в реномирани и водещи медии в България, манипулират обществено мнение http://gong.bg/view_article.php?article_id=159903

Дори и левскарите знаят, че защитата на Левски не толкова добре, но вместо да напишат нещо по въпроса те слагат каруцата пред коня
Изображение

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 04 окт 2010 18:27

Не играхме чак толкова слабо, но като нямаш голмайстор е те това става. Имахме 6 100% положения. Е сега какво излиза, че всичко се върти около Гарата. Ако той не играе, ЛОШО. Тасевски вкара гол, но за мен беше отново безкрайно разсеян. Мариян се включи горе- долу добре. Нещо се случва с Жоазиньо. Дано наистина Батков да не се прави на треньор.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 04 окт 2010 18:30

deepblue1963 написа:И двата щаба странно спокойни след мача!Лечков:"Нямаше дузпа!"Нашите ги чух и тях(все едно е станало най-нормалното нещо)!Пак казвам-играхме,за да не спечелим(според мен,разбира се)!Не чух само Гонзо да каже-това неговият Левски ли е или-не?Защото,ОПРЕДЕЛЕНО,НЕ Е моя!

Хахахахаха, аз вчера ти казах нещо! В друг раздел, но фактите продължават! За мача! Хубав мач, играха отборите, мен ми се струва, че "Левски" очакваше Сливен сами да се бият! Защо чак накрая натиснаха?! Не ми е ясно! За тези, които си мислят, че Левски не искал да спечели, да ми коментират положението в последната минута, където вратаря с триста зора изкара топката?! Малко повече трябва да се мисли преди да се пише или поне мааааалко да са ритали топка, не само на компа!

Върни се в “Архив”