Реферите скочиха на Христо Бонев

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Реферите скочиха на Христо Бонев

Мнениеот Пловдив1926 » 04 окт 2010 09:44

Какъв шанс на съдиите, изгледай един запис на мача в Перник и тогава ми кажи да дадем шанс на Антон Генов. Не става въпрос за СЪДИИТЕ, става въпрос за 2-3ма ПОРЪЧКОВИ съдиийчета които свирят мачове които някой им е платил да свършат по определен начин!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 04 окт 2010 13:19

Изумява ме наглостта и долнопробието на шайката съдии сътворили това обръщение!!!!!!!!!!! Тези човеченца явно доста остро са били "ободени" от думите на великия Бонев и веднага скочиха като ужилени! Питам обаче,защо въпросната шайка,доказано от всички,че са корумпирани не скочиха с декларация след мача Левски-Литекс през миналия сезон или след скорошния такъв между Цска и Литекс,след които срещи чернодрешковците бяха наричани кави ли не и обвиненията бяха не само към един а към всички за разлика от сегашния случай,в който се говори само за двама!? Идиотската анти теклама към Локомотив Пловдив трябва да спре или поне към този велик клуб трябва да се отнасят с заслужения респект и уважение,не само съдии а и медии и журналисти!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 05 окт 2010 10:44

Интересно ми е, реферите как ще коментират обяда на Мишев с генерала в деня на мача? Нагли к******а...

Върни се в “Локо Пловдив”