Cesc Fabregas написа:Блу Гърл отиде при чичо доктор да и бие две кожени инжекции
тичай да я спасяваш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Cesc Fabregas написа:Блу Гърл отиде при чичо доктор да и бие две кожени инжекции
fabregas_949 написа:Понеделник еНикой не е приветлив....

TPAKTOP написа:Cesc Fabregas написа:Блу Гърл отиде при чичо доктор да и бие две кожени инжекции
Много си заядлив тая сутрин?!
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:TPAKTOP написа:Cesc Fabregas написа:Блу Гърл отиде при чичо доктор да и бие две кожени инжекции
![]()
Дембеле е изпуснал дузпа на мениджъра сигурно
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Аз съм в бясна серия с Наполи-17 мача без загуба във всички турнири, клубен рекорд. От началото на сезона съм паднал само от Ливърпул в плейофа за ШЛ и от Милан за първенството.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
rhaegar написа:TPAKTOP написа:Cesc Fabregas написа:Блу Гърл отиде при чичо доктор да и бие две кожени инжекции
![]()
Дембеле е изпуснал дузпа на мениджъра сигурно
Cesc Fabregas написа:Дембеле отдавна не играе в Левски при менеНападател ми е Филипе Кайседо
21 мача-27 гола дотук
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост