Как посрещат гостуващите отбори във Перник!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
lokomotivotplovdiv
- Контакти:
Re: Как посрещат гостуващите отбори във Перник!
Стига глупости...кютек ли? Феновете на "Миньор" са способни само да намажат гостуващия сектор с грес, да метнат няколко бомби и камъка по минаващите коли от Пловдив и това е!Общо взето Миньор не са оная публика, която е била преди години...жив ташак тия мижитурки се криха в миши дупки последния път когато ги навестихме !!
Като ви чета коментарите ми идва да ви напсувам, защото самите вие си избивате някакви комплекси.Аз се гордея че съм от Перник,а това че има лумпени е факт,но това не ви дава право да слагате всички перничани под общ знаменател
Футболът е проста игра, но не е за прости хора!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/BB/FE/581c27154902bbfe.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/BB/FE/581c27154902bbfe.jpg[/wrapimg]
kartago написа:Това за греста тази година ми го каза един приятел, аз не повярвах, но сега пак ми го казват! Нещо май става прекалено!
Прекалено казваш. А ако ти кажа че това е така от година и косур вече? Или че всеки път в Перник валят камъни? И какво мнение да си съставят хората за този град и обитателите му тогава? Има и други малки градчета. Севлиево, Ловеч. Но никой не ги нарича Мордор нали?
- Gonzo0009
- Контакти:
kacho1914 написа:Като ви чета коментарите ми идва да ви напсувам, защото самите вие си избивате някакви комплекси.Аз се гордея че съм от Перник,а това че има лумпени е факт,но това не ви дава право да слагате всички перничани под общ знаменател
ох какво чест
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
ZARAA написа:Преди 2 седмици ние като бяхме там,беше същата работа има и снимки,но чак не ми се показват,1 тон грес,а пък тогава си откриваха точно стадиона,да ти имам и професионалното откриване..
Ти пък нямаш право да се обаждаш, защото в Стара Загора правите същото. Последния път, като бях в сектора за гости тръбите бяха намазани с грес. За камъните също хвърляте и бягате като .....
kacho1914 написа:Като ви чета коментарите ми идва да ви напсувам, защото самите вие си избивате някакви комплекси.Аз се гордея че съм от Перник,а това че има лумпени е факт,но това не ви дава право да слагате всички перничани под общ знаменател
Точно това исках да кажа! Дайте да уважим и хората които обичат футбола в Перник! Ако още някой си позволи да нарече един цял град с думите "орки, винкели" и т.н., ще го пратя на "почивка" да чете правилата!!!!!! Гордей се, пич! В този живот човек не може само две неща да избира! : Кой да го роди! И къде да се роди!...Нека всички останали да разберат, че Перник не общ знаменател, както и там, както и навсякъде има и нормални хора, има и лумпени! Престанете да обиждате всички перничани!
Don Rumen написа:Ти пък нямаш право да се обаждаш, защото в Стара Загора правите същото. Последния път, като бях в сектора за гости тръбите бяха намазани с грес. За камъните също хвърляте и бягате като .....
С човека по човешки, с изрода по изродски ! Щом орките мажат сектора за гости с грес и ние ще го правим, когато ни гостуват ! Колкото до камъните - аз поне не съм виждал някой от нашите да мята камъни.
kartago написа:както и там, както и навсякъде има и нормални хора, има и лумпени!
Да, ама на някои места лумпените са повече, а на други по-малко
PFCB написа:Don Rumen написа:Ти пък нямаш право да се обаждаш, защото в Стара Загора правите същото. Последния път, като бях в сектора за гости тръбите бяха намазани с грес. За камъните също хвърляте и бягате като .....
С човека по човешки, с изрода по изродски ! Щом орките мажат сектора за гости с грес и ние ще го правим, когато ни гостуват !kartago написа:както и там, както и навсякъде има и нормални хора, има и лумпени!
Да, ама на някои места лумпените са повече, а на други по-малко
Всичко се връща, това исках и да кажа на заралията.
- Sofiaatowern
- Контакти:
Напълно си прав, но повечето тук не биха те разбрали! По тяхната логика джебчийте, където пребивават най-вече в Лондон и цяла Европа, европейците трябва да слагат българите под общ знаменател, само защото на джебчията паспорта му е български! Но то какво ли въобще съм седнал да се аргументирам, те и това сигурно няма да го приемат. Въпрос на възпитание и първите седем годинки.
- Avgusta 1916
- Контакти:
Хе , Добре дошли в клуба.
Когато им гостувахме преди две седмици беше същото , ама кво да ги правиш - гламави хора.
Пожелавам им успех в долните дивизии
Когато им гостувахме преди две седмици беше същото , ама кво да ги правиш - гламави хора.
Пожелавам им успех в долните дивизии
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.