Реферите скочиха на Христо Бонев

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Реферите скочиха на Христо Бонев

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 окт 2010 20:31

petrof написа:[
Абе на доста мачове ми е направило впечетление, че нямате знамена и шалове. То по нищо не личи, че отивате на мач :lol:

Явно си скрит наш фен,щом си гледал "доста мачове".На вас поне ви личи,че "отивате на мач" - имах възможност да се разходя в Перник час-два преди мача...няма да споделя впечатленията си,защото все пак съм модератор и не е редно да обиждам потребителите от Миньор Перник във форума.С две думи - нямам думи.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 03 окт 2010 20:35

Модератор ЛокоПД написа:
Абе на доста мачове ми е направило впечетление, че нямате знамена и шалове. То по нищо не личи, че отивате на мач :lol:

Явно си скрит наш фен,щом си гледал "доста мачове".На вас поне ви личи,че "отивате на мач" - имах възможност да се разходя в Перник час-два преди мача...няма да споделя впечатленията си,защото все пак съм модератор и не е редно да обиждам потребителите от Миньор Перник във форума.С две думи - нямам думи.

Не съм ничии фен освен на Миньор, но гледам много български футбол. От чужд почти не се интересувам. Относно това, което си видял в Перник нещо не мога да те разбера :shock: . Един стандартен български град. Даже много хубав. За какво нямаш думи? Май така си говориш наизуст...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 окт 2010 20:50

petrof написа:
Модератор ЛокоПД написа:

Не съм ничии фен освен на Миньор, но гледам много български футбол. От чужд почти не се интересувам. Относно това, което си видял в Перник нещо не мога да те разбера :shock: . Един стандартен български град. Даже много хубав. За какво нямаш думи? Май така си говориш наизуст...

Пак казвам - не искам да конкретизирам,за да не обидя някой нормален фен на Миньор.Относно град Перник - разбиранията за "стандартен Български град" /моите и твоите/ ,определено се разминават.Това разбира се,е много субективно,особено когато става въпрос за хора,които държат на родния си град.Дай да не зачекваме тази тема,защото май ще се наложи да трия мнения след малко :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 03 окт 2010 20:55

Модератор ЛокоПД написа:
petrof написа:
Boksiorcheto написа:А това трансперантче,което го издигнахте можете да си го заврете.... сещате се къде! Вие,като сте к**ви на Ботев и на Цска,да сме ви издигнали трансперант? Гледайте си отбора,пейте си за него,но нямате никакво право да издигате трансперанти срещу нас,защото от нас не сте видяли нищо лошо,даже напротив,ние имаме на вас да ви връщаме.

Е защо? Транспарантите са част от колорита на една агитка, заедно с знамена, шалове и т.н. На мен пък ми е интересно защо вие нямате никакви фенски атрибути. Сигурно сте единствената агитка, дето дори и шалове не носи :roll:

Ами сектора ви за гости е малко малък за атрибутите ни /знамена и прочее/,отделно ,че щяхме да ги оплескаме.Пък и не сте чак такъв отбор,че да си носим всичките "такъми" ;) За сметка на това,вашите "атрибути" бяха на ниво - надпис на чаршаф,грес,павета,тук там знамена и димки :lol:

В какъв смисъл сектора за гости е малък,по принцип агитките на Левски и ЦСКА са в пъти повече от 200-300 души,колкото бяхте вие и това не е било проблем.
А това с греста,не зная от къде стана "традиция",но е неприятно. Мисля,че причината за това беше първият мач на стадиона ни с Левски,когато потрошиха сектора за гости и на следващата година беше намазана с грес,за да не се повтори и от тогава се прави. Но наистина не е хубаво.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 03 окт 2010 21:01

petrof написа:А това трансперантче,което го издигнахте можете да си го заврете.... сещате се къде! Вие,като сте к**ви на Ботев и на Цска,да сме ви издигнали трансперант? Гледайте си отбора,пейте си за него,но нямате никакво право да издигате трансперанти срещу нас,защото от нас не сте видяли нищо лошо,даже напротив,ние имаме на вас да ви връщаме.

Е защо? Транспарантите са част от колорита на една агитка, заедно с знамена, шалове и т.н. На мен пък ми е интересно защо вие нямате никакви фенски атрибути. Сигурно сте единствената агитка, дето дори и шалове не носи :roll:[/quote]
Ами сектора ви за гости е малко малък за атрибутите ни /знамена и прочее/,отделно ,че щяхме да ги оплескаме.Пък и не сте чак такъв отбор,че да си носим всичките "такъми" ;) За сметка на това,вашите "атрибути" бяха на ниво - надпис на чаршаф,грес,павета,тук там знамена и димки :lol:[/quote]
Абе на доста мачове ми е направило впечетление, че нямате знамена и шалове. То по нищо не личи, че отивате на мач :lol:[/quote]

Ти или си ненормален,или си шизофреник,или си гледал някой друг отбор. Специално за знамената и плакатите,не можеш да говориш,защото на домакинските ни мачове,а и на гостуващите(с изключение при вас,защото сте долни хора и намазахте всичко с грес) винаги имаме знамена,транспеарнти и всички други "атрибути". Така,че не се изказвай неподготвен,когато си некомпетентен.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 окт 2010 22:09

v.r.s. написа:

В какъв смисъл сектора за гости е малък,по принцип агитките на Левски и ЦСКА са в пъти повече от 200-300 души,колкото бяхте вие и това не е било проблем.
А това с греста,не зная от къде стана "традиция",но е неприятно. Мисля,че причината за това беше първият мач на стадиона ни с Левски,когато потрошиха сектора за гости и на следващата година беше намазана с грес,за да не се повтори и от тогава се прави. Но наистина не е хубаво.

Ами сектора за гости,е като този в Севлиево.Ако се развеят 3-4 знамена,останалите няма да могат да гледат мача.Не знам точно колко сме били...но определено не бяхме много.Това вероятно се дължи на факта,че миналия път имаше доста потрошени автомобилни стъкла / и този път имаше/.Отделно и отношението /ако може да се нарече такова/ на местните ченгета е неадекватно.На нас ни казаха "Паркирайте си тука /на паркинга пред стадиона/ и отивайте към сектора за гости".Та докато идем до определения сектор,имах възможност да се запозная с местния фолклор /уникален диалект,между другото :lol:"куро","тепане","макята" и т.н.
/ За греста...миналия път бяхте намазали и цимента т.е."трибуната",а този път само оградите и входовете /евалата за което ;) /Има и друго - не знам защо вашите се зверят само на феновете ,дошли с автомобилите си... :roll: Щото имаше една група от нашите,които нарочно оставиха колите си в София и пристигнаха с влак.Тръгнаха си нарочно пеша от стадиона към гарата след мача и ...нищо.Докато ние,с колите,трябваше да караме на зиг-заг на определени места .

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 03 окт 2010 23:03

Модератор ЛокоПД написа:Щото имаше една група от нашите,които нарочно оставиха колите си в София и пристигнаха с влак. Тръгнаха си нарочно пеша от стадиона към гарата след мача и ...нищо.

Не са първите които са се на***али от страх като видят Lauta Army на живо. :lol:

А на Зума ако му трябват доказателства за Тонито Генов, нека потърси Емил Наков. Той се хвалише че държи сериозни компромати срещу ветеринаря. :roll:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 окт 2010 23:17

1926 написа:
Модератор ЛокоПД написа:Щото имаше една група от нашите,които нарочно оставиха колите си в София и пристигнаха с влак. Тръгнаха си нарочно пеша от стадиона към гарата след мача и ...нищо.

Не са първите които са се на***али от страх като видят Lauta Army на живо. :lol:

А на Зума ако му трябват доказателства за Тонито Генов, нека потърси Емил Наков. Той се хвалише че държи сериозни компромати срещу ветеринаря. :roll:

Ами да...беше си красива гледка - Lauta Army "маат гащи"/използвам местния диалект/ из Перник и се получава "вакуум" по улиците ;)
За Генов всичко е казано вече - просто човека се пенсионира от следващия сезон и сега жъне като за последно.

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 03 окт 2010 23:41

Модератор ЛокоПД написа:За Генов всичко е казано вече - просто човека се пенсионира от следващия сезон и сега жъне като за последно.

То тва е ясно. Сега и 500 лева да му дадеш ще ти свири 5 дузпи ако трябва. :) Бонев не случайно каза че е евтин в момента. Обаче мен ме притеснява един ден тоя гавазин да не стане шеф на съдийската комисия. :shock: :roll: Перуката много лесно може да печели конгреси. Само трябва да обещае че Генов няма да припарва до съдиите и всички клубове ще са му верни до последно. :lol: Аз не знам дали има клуб в България който да не е изпещял от Генов. Даже и Левски и ЦСКА са ревали от тоя пройдоха.

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 04 окт 2010 00:07

Според мен трябва да се даде шанс на съдиите, аз лечно не приемам определението "поръчков съдия". Нашите са колебливи, плашливи, склонни са да се съобразяват със силните на деня, но поне тези, които знам, обичат футбола и не биха си позволили непрекъснато да го рушат.
Но в същото време бих ги призовал да не се правят на девственици - навсякъде съдийските проблеми са едни от най-редовните, съпътстващи играта, страничният наблюдател пет пари не дава, че няма по-добрата позиция и по-добрата подготовка на съдията, когато вдига врява за "очевадни" грешки. Може да не е приятно да се признае, но без плюене по съдийството обстановката около футбола би обедняла доста.
Що се отнася до един от любимите ми български играчи, Зума, като беше на терена, не му оставаше време да се занимава със съдиите, а и категоричните му действия не им даваха шанс да са несправедливи към него. Но седна Бонев отстрани, вероятно му доскуча да гледа много по-посредствени играчи от него и се хвана със съдиите.

Върни се в “Локо Пловдив”