Пике е новата цел на Манчини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Пике е новата цел на Манчини

Мнениеот Middlesbrough » 03 окт 2010 15:55

не спора върху това , а казвам че като играч ме кефи много :П повече от Пуйол (който също много ми харесва) голям образ е Пике :) 8-)

Офтопик:

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 03 окт 2010 17:03

megan fox написа:
bojkyy написа:94 милиона са много за който и да е футболист, но съм забелязал, че когато го няма Пуйол, Пике прави доста нетипични за защитник на Барселона грешки и 50 милиона за защитник може да даде само някой луд като шейха собственик на Ман Сити. И преди съм казвал, че много ми допада като играч Пике, но се изхвърлят тези

Тези грешки се дължат точно на това - че го няма Пуйол до него! Карлес допринася за много повече сигурност и спокойствие сред съотборниците си, докато Милито и най-вече тоя ръб Адриано... не! И понеже Пике не е сигурен дали съотборника му в центъра на защитата ще се справи със дадената ситуация се изнервя, играе под напрежение и понякога греши! Точно затова Пуйол е толкова важен и незаменим за нас.

И точно заради това цената му не е 50 милиона, в другия отбор няма да го има Пуйол ;)

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 03 окт 2010 17:04

megan fox написа:
Middlesbrough написа:еми мен Пике ме кефи повече ;]

Ок, всеки с вкуса си, но все пак се замисли над това нещо:
megan fox написа:
bojkyy написа:94 милиона са много за който и да е футболист, но съм забелязал, че когато го няма Пуйол, Пике прави доста нетипични за защитник на Барселона грешки и 50 милиона за защитник може да даде само някой луд като шейха собственик на Ман Сити. И преди съм казвал, че много ми допада като играч Пике, но се изхвърлят тези

Тези грешки се дължат точно на това - че го няма Пуйол до него! Карлес допринася за много повече сигурност и спокойствие сред съотборниците си, докато Милито и най-вече тоя ръб Адриано... не! И понеже Пике не е сигурен дали съотборника му в центъра на защитата ще се справи със дадената ситуация се изнервя, играе под напрежение и понякога греши! Точно затова Пуйол е толкова важен и незаменим за нас.

...и се опитай да си отговориш защо се получава така? ;)

Получава се така, защото Пуйол през последните 2 години е най-добрия на своя пост редом до Тери и Видич

Потребителски аватар
barcelona95
Контакти:

Мнениеот barcelona95 » 03 окт 2010 18:08

Централният защитник на Барселона Жерард Пике отхвърли възможността да премине в тима на Манчестър Сити.

В медиите на Острова се появи информация, че от Сити са приготвили невероятните 110 милиона евро за бившия бранител на градския съперник Манчестър Юнайтед.

„Чух слуховете, но моите мисли са в Барселона и това не е въпрос на пари”, заяви световният шампион с Испания.

Според информациите от медиите, от Манчестър Сити са давали 60 милиона евро трансферна сума за Жерард Пике и 10 милиона евро годишна заплата за срок от 5 сезона.

;)
ИзображениеИзображение
Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 03 окт 2010 18:43

barcelona95 написа:
Централният защитник на Барселона Жерард Пике отхвърли възможността да премине в тима на Манчестър Сити.

В медиите на Острова се появи информация, че от Сити са приготвили невероятните 110 милиона евро за бившия бранител на градския съперник Манчестър Юнайтед.

„Чух слуховете, но моите мисли са в Барселона и това не е въпрос на пари”, заяви световният шампион с Испания.

Според информациите от медиите, от Манчестър Сити са давали 60 милиона евро трансферна сума за Жерард Пике и 10 милиона евро годишна заплата за срок от 5 сезона.

;)

Е аз какво казах?
megan fox написа:Да не говорим, че той самият няма да иска да се връща в кирливият, дъждовен, ветровит и мрачен Манчестър, пък било то и за другият отбор на града и срещу колосална заплата! Дори Барса да се изкуши от една далеч по-добра оферта (както казах ПОНЕ 150 милиона паунда), то няма гаранция, че самият играч ще иска да напусне клуба! По-скоро ще откаже на тъпите шейхове и ще остане при нас!

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 03 окт 2010 22:44

bojkyy написа:
glarus написа:Шави и Иниеста нямат нужните качества да вдигнат отбора от нищото.

ТИ сериозно ли? Подобна глупост скоро не съм чувал, сериозно

Напоследък много психично болни се изплъзват на лудницата :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 03 окт 2010 22:46

JohnnieWalker написа:
bojkyy написа:
glarus написа:Шави и Иниеста нямат нужните качества да вдигнат отбора от нищото.

ТИ сериозно ли? Подобна глупост скоро не съм чувал, сериозно

Напоследък много психично болни се изплъзват на лудницата :lol: :lol: :lol:

Днес ясно се видя, че Иниеста няма нужните качества, за да бъде лидер на отбора! Да Шави е много голям и е истински лидер, за мнозина той е сърцето и мотора на отбора, но Андрес... поне днес адски много разочарова с изявите си по терена, или по-точно казано с липсата на каквито и да е било креативни изяви!!! :( :( :evil:

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 04 окт 2010 13:31

megan fox написа:Днес ясно се видя, че Иниеста няма нужните качества, за да бъде лидер на отбора! Да Шави е много голям и е истински лидер, за мнозина той е сърцето и мотора на отбора, но Андрес... поне днес адски много разочарова с изявите си по терена, или по-точно казано с липсата на каквито и да е било креативни изяви!!! :( :( :evil:

Липсваше му креативност и идея какво да прави с топката, да се играе до Шави е лесно, но когато го няма лъсват всички проблеми, чудно ми е какво ще стане като му натежат годините

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 04 окт 2010 16:06

bojkyy написа:
megan fox написа:Днес ясно се видя, че Иниеста няма нужните качества, за да бъде лидер на отбора! Да Шави е много голям и е истински лидер, за мнозина той е сърцето и мотора на отбора, но Андрес... поне днес адски много разочарова с изявите си по терена, или по-точно казано с липсата на каквито и да е било креативни изяви!!! :( :( :evil:

Липсваше му креативност и идея какво да прави с топката, да се играе до Шави е лесно, но когато го няма лъсват всички проблеми, чудно ми е какво ще стане като му натежат годините

Е затова толкова напираме за Сеск.
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 04 окт 2010 17:35

tibidabo написа:
bojkyy написа:

Е затова толкова напираме за Сеск.

И да вземете Секс нищо няма да се промени, според мен е доста надценен

Върни се в “Барселона”