Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Това знаме обача наистина откъм цвят отдавна не е нашето..
 Това знаме обача наистина откъм цвят отдавна не е нашето..Cesc Fabregas написа:KRAP-Keep Roy At Pool!

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

modor написа:....
 ...ще има сини шпаги в действие
...ще има сини шпаги в действие  

rhaegar написа:Cesc Fabregas написа:KRAP-Keep Roy At Pool!

Ама се пише crap

Cesc Fabregas написа:rhaegar написа:Cesc Fabregas написа:KRAP-Keep Roy At Pool!

Ама се пише crap
ЗНам, ама важна е идеята
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:И вие се издънихте Марто! Явно тая година ще е годината на изкуствените отбори в Англия!
 Най-много да беше Х, ама няма...между другото не играха лошо, но...
 Най-много да беше Х, ама няма...между другото не играха лошо, но...  Виж, че и Юнайтед са доста слаби, 4то гостуване не мога да вземат! Странна работа!
 Виж, че и Юнайтед са доста слаби, 4то гостуване не мога да вземат! Странна работа!  
Cesc Fabregas написа:TPAKTOP написа:И вие се издънихте Марто! Явно тая година ще е годината на изкуствените отбори в Англия!
Аз друго и не съм очаквал за тоя мач. Наще винаги се гипсират, като играят срещу Челси!Най-много да беше Х, ама няма...между другото не играха лошо, но...
Виж, че и Юнайтед са доста слаби, 4то гостуване не мога да вземат! Странна работа!

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта