megan fox написа:Гола на Майорка само доказа това, което написах днес! Без Пуйол сме трагични в защита! Вината на гола според мен е поделена м/у Валдес и Милито! Първо Милито не се ориентира добре при центрирането, от което се получи корнера и само гледаше какво се случва. Второ при самото изпълнение на корнера... Милито отскочи едва-едва 20 санта и лесно бе надскочен от иначе неособено високият играч на Майорка. Трето реакцията на Валдес бе плачевна! Топката бе в неговият обхват, но той закъсня с реакцията! По-точно казано сети се да реагира, когато топката вече бе във вратата! - направо нямам думи!
За капак Пеп е връчил капитанската лента точно на Валдес...![]()
![]()
Иниеста я заслужава много повече!
Направи ми впечатление, че Меси почна в 43-тата минута леко да накуцуква! Възможно ли е да не е бил напълно възстановен и сега да е получил някое ново разтежение?
А колкото до отбора на Майорка. Те играят очаквано затворено, но с оглед на играта, която показват с нищо не заслужиха този гол, който вкараха! Цяло полувреме кюскаха топката на посоки, при втората им що-годе добра атака стигнаха до корнер и там, както вече казах Валдес и Милито се осраха!![]()
![]()
Абе според мен Милито и Пике бяха виновниците, не знам... мисля да се съглася с коментатора на мача...