Монтана - Черноморец 9 кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Балъков днес стигна дъното,като се направи на Миро Найденов!

Мнениеот forzajuve » 03 окт 2010 21:43

http://gong.bg/view_article.php?article_id=160947

Направо ми падна в очите.Да терена не е, като на Барса и прочие,но не му дава правото да се подиграва на собственото си падение.Защо не сподели същото, когато победи Черно Море във Варна и защо, не се исказа,когато спечелиха мача със Левски.Селските номера нямат граници и затова той не случайно се завърна тук да практикува като повечето от Сащ 94.Трябва един път да се разбере,че сме в България и щом някой е решил да си изкарва парите тук,ще се съобразява със действителността.Другия път да помоли Монтана да изместят домакинството си във Сливен.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Re: Балъков днес стигна дъното,като се направи на Миро Найденов!

Мнениеот invader10 » 03 окт 2010 21:50

forzajuve написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=160947

Направо ми падна в очите.Да терена не е, като на Барса и прочие,но не му дава правото да се подиграва на собственото си падение.Защо не сподели същото, когато победи Черно Море във Варна и защо, не се исказа,когато спечелиха мача със Левски.Селските номера нямат граници и затова той не случайно се завърна тук да практикува като повечето от Сащ 94.Трябва един път да се разбере,че сме в България и щом някой е решил да си изкарва парите тук,ще се съобразява със действителността.Другия път да помоли Монтана да изместят домакинството си във Сливен.

Балъков ще го примести в другия крачол. :)

Потребителски аватар
Elland
Контакти:

Мнениеот Elland » 03 окт 2010 22:15

Ще ви дойде акъла в главата,да четете малко между редовете.Терена на Лазур приличаше на оранжерия преди 2 седмици,а всеки мач този последовател на Правилния футбол играе за 0:0 и ако вкара някой гол ОК!

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 03 окт 2010 22:20

той ако не е бил аз бях и гoре долу на нивото на Академик се представи отбора на Черноморец така че замълчи сигурно и топката им била крива хахаах

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 03 окт 2010 22:26

niki87 написа:Бях на стадиона,разбира се ;) Глупостите за раздвоена личност няма да коментирам,няма да падам на такова смешно ниво.Нищо не казват бургазлии за техния терен в мачовете,които споменах,а днес пищят,странно,А :?: По последното питане-естествено,че не."БЕ"-то беше към Черноморец ;)

Междудругото по телевизията терена не изглеждаше толкова зле на мача срещу вас.На следващият ден имах път към стадиона и замалко да падна като го видях "лайф".Много зле......Той Балъков критикуваше и Академик като играеха защитно,а тя каква стана после?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

viktori
Контакти:

Мнениеот viktori » 03 окт 2010 22:30

Не сравнявайте Балъков с другите "герои" от САЩ

Потребителски аватар
Drakes
Контакти:

Мнениеот Drakes » 03 окт 2010 22:39

viktori написа:Не сравнявайте Балъков с другите "герои" от САЩ

[offtopic]Защо герои е в кавички, бе неблагодарник?[/offtopic]
НА КОЛЕНЕ ПРЕД СИНИТЕ БОГОВЕ

kartacho

Re: Монтана - Черноморец 9 кръг

Мнениеот kartacho » 03 окт 2010 23:09

kartago написа:
kartacho написа:Определено най-скучния от отборите от първата половина на таблицата. Измъкнаха се някакси и от Монтана. Повече техни мачове няма да гледам. Загуба на време. Запътиха се към 6-8 място. По морето футбол не вирее.

Така и не разбрах "дълбоката ти мисъл"????? Защо си влязъл във форум "Черноморец", да обясниш разбиранията си за красивия футбол, ( който и вие не практикувате) или категорично да заявиш, че по "морето футбол не вирее"? Обясни по-популярно, защото явно не сме на твоето интелектуално ниво и не можем да разберем каква ти е целта? ;)

Ами ще обясня: Имаше и още има някъде един отбор Нафтекс. Прекрасен отбор. С чудесен стадион! Биеше и Левски и Цска доста често. И......това е! Един път не стана шампион. Сега горе-долу не съществува.Заличиха го,взеха му стадиона. Кой ли? Ами Черноморец. Ама не онзи,стария,славния! На старите Бургазлий! Някакъв нов. Както и да е.Ето ти първото доказателство за това че по морето футбол не вирее. Второто: Германски модел,супер планове,немски възпитаник и какво? 16 ремита от 9 мача. Това е страх.Страх от загубата. Със страх не става. Искат се топки,здрави мъжки топки. Така се става шампион. Да ще кажеш,подпират Ви съдийте. Няма да спорим. Но само с това не става. Трябва и онова предишното. Така се вадят мачове от 0на1 1на 2! Така те помнят феновете. Така те вижда Европа. Така чуват за Гара,не за Крумов,така виждат Жо,не Зайц! Тях ги знаят по стъргалото на Бургас. Не обиждам никой просто обяснявам. Ако си тръгнал нагоре го правиш смело,може и да паднеш,ама прав. А не като днес в Монтана,цяло второ полувреме без атака! И за другите Морски! Ами Тича: Какво за Тича? 5 мача на сезон и свиват голямата кошница! Соколите ги няма или пък ги има 2 броя затънали та затънали. Калиакра са пътници! И какво? Футбол и море? Не мерси,само плаж! Това е мнението ми. Всеки има право на свое ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 04 окт 2010 02:05

kartacho написа:
kartago написа:
kartacho написа:Определено най-скучния от отборите от първата половина на таблицата. Измъкнаха се някакси и от Монтана. Повече техни мачове няма да гледам. Загуба на време. Запътиха се към 6-8 място. По морето футбол не вирее.

Така и не разбрах "дълбоката ти мисъл"????? Защо си влязъл във форум "Черноморец", да обясниш разбиранията си за красивия футбол, ( който и вие не практикувате) или категорично да заявиш, че по "морето футбол не вирее"? Обясни по-популярно, защото явно не сме на твоето интелектуално ниво и не можем да разберем каква ти е целта? ;)

Ами ще обясня: Имаше и още има някъде един отбор Нафтекс. Прекрасен отбор. С чудесен стадион! Биеше и Левски и Цска доста често. И......това е! Един път не стана шампион. Сега горе-долу не съществува.Заличиха го,взеха му стадиона. Кой ли? Ами Черноморец. Ама не онзи,стария,славния! На старите Бургазлий! Някакъв нов. Както и да е.Ето ти първото доказателство за това че по морето футбол не вирее. Второто: Германски модел,супер планове,немски възпитаник и какво? 16 ремита от 9 мача. Това е страх.Страх от загубата. Със страх не става. Искат се топки,здрави мъжки топки. Така се става шампион. Да ще кажеш,подпират Ви съдийте. Няма да спорим. Но само с това не става. Трябва и онова предишното. Така се вадят мачове от 0на1 1на 2! Така те помнят феновете. Така те вижда Европа. Така чуват за Гара,не за Крумов,така виждат Жо,не Зайц! Тях ги знаят по стъргалото на Бургас. Не обиждам никой просто обяснявам. Ако си тръгнал нагоре го правиш смело,може и да паднеш,ама прав. А не като днес в Монтана,цяло второ полувреме без атака! И за другите Морски! Ами Тича: Какво за Тича? 5 мача на сезон и свиват голямата кошница! Соколите ги няма или пък ги има 2 броя затънали та затънали. Калиакра са пътници! И какво? Футбол и море? Не мерси,само плаж! Това е мнението ми. Всеки има право на свое ;)

Ами аз ти зададох конкретни въпроси, ти не ми даде конкретни отговори на МОИТЕ въпроси! Какво искаш да покажеш с тези мнения тука?! Че много те боли, че този "никакъв" отбор ви е бил! ( апропо напълно заслужено!), че Гара е ваш футболист ли?! Че Жо, не го сменихте последния мач със "Спортинг", щото цялата футболна общественост не го видяхме, или просто защото завиждаш, че нещо в Бургас се прави за разлика от много други места! Дай ми цитат, пример, факт, че Бала е казал, че "Черноморец" за нещо ще се напъва?! Казваш само плаж и море, а? Паднахте ли тука, а? В София, ЦСКА загуби ли?! ............ Точно на мен няма какво да ми говориш, защото аз съм юноша на "Нефтохимик", не на "Нафтекс" ( даже не знаеш за кого говориш!) точно сините ви пердашихме където ви срещнеме! Заради нас уволниха треньора на ЦСКА след мач в първия кръг 1-4 в София! Нищо, че по морето футбол не вирее! Да ти кажа ли какви резултати имаше "Левски" ( ама най-добрият отбор!) в Бургас две поредни години или сам ще намериш в интеренет! Решил си да дразниш бургазлии, това не е добра, ние сме страшно толерантна публика! Пожелавам ви и на вас такава толератност! ( ти няма как да я разбереш тази дума!!!)
П.П.: Не ги знам тия нови патриции от старата римска империя "Бургазлий" и "Съдий", а тебе като имаш топки, ела да ми ги кажеш тези работи в Бургас, а не анонимно зад монитора! Нали не те е страх?! :lol:

kartacho

Мнениеот kartacho » 04 окт 2010 08:09

Явно погрешно съм останал с мнението че си модератор. Като такъв би трябвало да се въздържаш от закани и заплахи. Както и да е. Явно съм уцелил десятката ;) Сезона свърши,нямам какво да правя в Бургас. Освен това хич не харесвам Бургас,харесвам Варна. Заповядай напролет на мача ви с Левски ти във София. Ще ти пратя ЛС къде да минеш за командировъчните ;) Пък и нали знаеш,всички пътища водят към София! А заканите ти за саморазправа ще подмина с бурен смях :lol: Чуваш го нали? Както казват сърбите Ово йе стандарт.Радвам се че си ти харесва Бургас. Повярвай ми,хубаво е да има и такива които си остават по родните места,в София не се диша от....! Ама се оправяме ;) Ами как да нарека отбор който за 15-20 години съществуване си променял всеки път името според мерака на поредния Велможа? Обаче е ясно че имате сходна съдба с отбора: Бивши сте! А щом се оглеждаш в Жо и Гара,значи добре гледаш Левски. Хубаво е. Нали трябва да се гледа и футбол. И не пробвай да скачаш преди да си казал хоп. Не ме познаваш и слава богу! Иначе може да стане като във вица: Ти ли боядиса коня ми зелен бе ААА! А оня Големия отвръща ААААЗЗЗЗ! А добре,искам само да ти кажа че е изсъхнал и можеш да го лакираш :lol: Ако пак не разбираш нещо,питай някой ;) За да не се затрудняваш,няма да ти пиша. На теб де! :P

Върни се в “Черноморец”