Ще преговарят ли ТИМ отново с Периш и Андре

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Ще преговарят ли ТИМ отново с Периш и Андре

Мнениеот gambara » 26 фев 2009 13:49

има ли още шансове за периш и андре да стигнат до споразумение с ТИМ :?: :?: :?:
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Ще преговарят ли ТИМ отново с Периш и Андре

Мнениеот Ticha » 26 фев 2009 13:56

Шефовете на Черно море ще проведат по всяка вероятност нови разговори с Рикардо Андре и Жовалдир Периш относно подписване на нови договори, съобщава "Меридиан Мач". На този етап преговорите са зациклили, след като бразилецът и португалецът са поискали 30 хиляди лева месечно възнаграждение и са непреклонни да подпишат нови договори, ако не се спазят исканията им. В момента и двамата са в немилост и тренират с дублиращата формация на „моряците". Изнудването от страна на Периш започна веднага след отпадането на тима от Щутгарт в турнира за Купата на УЕФА. Тогава наставникът на швабите Армин Фее хареса много левия бранител на варненци и дори на няколко пъти изпрати емисари да го наблюдават.
Още през октомври и ноември Периш отлагаше преподписването на договора си, като се надяваше да премине в немски отбор, но след уволнението на Фее от Щутгарт интересът към него за момент спадна. Въпреки всичко той видя удобен момент да се опита да извива ръцете на своите началници за по-голямо възнаграждение, но собствениците на Черно море са непреклонни. Възможно е, обаче при евентуални нови разговори разумът да надделее и двете страни да стигнат до някакво решение, което взаимно ги удовлетворява, тъй като 30-те хиляди лева, които искат Периш и Рикардо, са абсолютно нереални за родните стандарти.

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 26 фев 2009 14:40

ок, аз заради тази статия отворих темата,но доколко реално е написаното в нея
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 26 фев 2009 19:41

Едва ли ще стане,според мен те са прекалено алчни и мястото им е там!!!

savi
Контакти:

Мнениеот savi » 26 фев 2009 19:58

Няма да е лошо да останат ама с тези заплати няма как да стане .Представянето на новите утре ли ?

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 26 фев 2009 20:21

Снимката от линка е много култова!Показва един от шестте изпълнени центъра от плебейските недоразумения.И всичко това на фона на зелено-бялата агитка. :D
А за Периш и Рикардо не знам вече какво да си мисля.Трябва да престане този латино сериал най после!И все пак,дано се разберат.Никой няма полза от тази конфронтация.Собствениците ще загубят пари,треньора двама добри играча вписани прекрасно в схемата на игра,а самите играчи ще загубят игрови ритъм и във визитката им ще остане това некоректно отношение към клуба./Не казвам дали са прави,или не./Но всеки следващ работодател ще си има едно наум.Но още има шанс за всички.Надявам се!!!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”