Монтана - Черноморец 9 кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Re: Монтана - Черноморец 9 кръг

Мнениеот thehellriser » 03 окт 2010 18:27

modor написа:Терен ли бе да го опишеш :roll:

Терена е еднакъв за всички ... ама какво да очакваш от двоен фен на Левски-Академик...Все едно да си от Варна и да си за Черно Море -Спартак...Жалка история :lol: :lol: :lol:

kartacho

Мнениеот kartacho » 03 окт 2010 18:28

Определено най-скучния от отборите от първата половина на таблицата. Измъкнаха се някакси и от Монтана. Повече техни мачове няма да гледам. Загуба на време. Запътиха се към 6-8 място. По морето футбол не вирее.

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 03 окт 2010 18:30

kartacho написа:Определено най-скучния от отборите от първата половина на таблицата. Измъкнаха се някакси и от Монтана. Повече техни мачове няма да гледам. Загуба на време. Запътиха се към 6-8 място. По морето футбол не вирее.

Футболът в България е започнал от морето.... Защо в момента не е на ниво, запитай братята си комунисти и милиционери!!!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 окт 2010 18:47

kartacho написа:Определено най-скучния от отборите от първата половина на таблицата. Измъкнаха се някакси и от Монтана. Повече техни мачове няма да гледам. Загуба на време. Запътиха се към 6-8 място. По морето футбол не вирее.

Абе, скучно, скучно, ама вие си отнесохте два армагана от тука, ей така скучно! ;)

kartacho

Мнениеот kartacho » 03 окт 2010 19:02

kartago написа:

Абе, скучно, скучно, ама вие си отнесохте два армагана от тука, ей така скучно! ;)

Ами да,скучно беше,че и тъпо. Ама като пичове си изблизахме раните и пак я бутаме някакси.Вярно бият ни чат пат в Европа като тъпан на сватба,ама сме там,разбирашли ;) А иначе сме падали от кой ли не,даже и в БГ,ама все някакси ставаме. Не ходим до Б група,все сме по Европа! А ако почнем да играем като ощипани девици от страх да не паднем,аз ще съм първия който ще спре да ги гледа.Футбола е игра,футбола трябва да носи удоволствие и да бъде спектакъл. Тези които не го разбират са обречени на анонимност.Ако вие си харесвате отбора обаче,нямам нищо против. ;) Всеки отбор има публиката,която заслужава и всяка публика има отбора който и отива ;) Е можеш и ми опонираш,че вие не сте онзи Черномрец от историята! Ами не знам и аз кой Черноморец сте,вие си знаете :lol:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 окт 2010 19:16

Така и не разбрах "дълбоката ти мисъл"????? Защо си влязъл във форум "Черноморец", да обясниш разбиранията си за красивия футбол, ( който и вие не практикувате) или категорично да заявиш, че по "морето футбол не вирее"? Обясни по-популярно, защото явно не сме на твоето интелектуално ниво и не можем да разберем каква ти е целта? ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 окт 2010 19:23

Много зле този стадион в Монтана бре и на технични футболисти на такъв терен направо им се връзват краката, кой лиценз му е дал не зная, но това е кощунство.

Ти пускаш пас по земята, топката ти идва за гърди с един метър отклонени.
Изображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 03 окт 2010 19:48

Някой беше сложил Ч-ц в графата "Съперници на Левски за титлата"... :o
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

yep
Контакти:

Мнениеот yep » 03 окт 2010 20:26

Някой беше казал, че Левски ще бие Спортинг в Лисабон! :o :o :o :o :o
Другият, дето ми говори, че "по морето футбол не вирее" така и не разбрах какво иска да каже... еби му майката всеки си пише наизуст някакви простотии :shock:
Мача не го гледах и няма как да го коментирам ;)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 03 окт 2010 20:47

yep написа:Някой беше казал, че Левски ще бие Спортинг в Лисабон! :o :o :o :o :o
Другият, дето ми говори, че "по морето футбол не вирее" така и не разбрах какво иска да каже... еби му майката всеки си пише наизуст някакви простотии :shock:
Мача не го гледах и няма как да го коментирам ;)

Ми гледай го!И като го изгледаш,ми разкажи за "Ч-ц-шампион".
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Черноморец”