Реферите скочиха на Христо Бонев

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

staria
Контакти:

Реферите скочиха на Христо Бонев

Мнениеот staria » 03 окт 2010 18:22

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Бонев предизвика остра реакция от страна на българските рефери с критичните си коментари по адрес на съдийската бригада, ръководила мача на „смърфовете” с Миньор Перник.

„Знам цената на тези тъпегьози Генов и Мишев”, бе само част от коментара на Бонев след хиска с „чуковете”.

Засегнати от думите на Зума, реферите отговориха със съобщение, публикувано на сайта bgreferee.org. Ето какво пише на страницата (публикувано без редакторска намеса):

Българското съдийство няма да търпи празни думи

Недоумение сред българските съдии предизвикаха нападките на спортно-техническото ръководство на Локомотив (Пд) към реферите на мача с Миньор, завършил 2:2. „Отмина времето, когато се хвърляха балони за неща извън терена с цел да се накърни морала на съдиите. Дойде време, в което всеки трябва да застава зад думите си. Затова нека Христо Бонев да защити името си на един от най-великите български футболисти – или да извади ясни доказателства за обвиненията, или да се извини. Защото когато се каже „а”, трябва да се каже и „б”, категорични са бивши и настоящи рефери. Според специалистите съдийството на мача в Перник е било много добро. Предполага се, че БФС ще вземе отношение спрямо атаката към арбитрите и сериозните обвинения от страна на Локомотив (Пд), защото хвърлянето в публичното пространство на непроверени и клеветнически твърдения само вреди на атмосферата в българския футбол. Работата на съдиите е на терена и там има лице, което е оторизирано от БФС да я оценява - това е съдийският наблюдател.

Интересно тези продажни к*рви, като ревне някой от "грандовете" и отбори с лоби в БФС как си траят, а на Зума нож вадят. По големи простит*тки от тях няма.

Потребителски аватар
Gorkzillah
Контакти:

Re: Реферите скочиха на Христо Бонев

Мнениеот Gorkzillah » 03 окт 2010 18:24

Така е тия реферчета яловите дето са в България дето само знаят да се правят на девственици и да пищят срещу някой дето няма пипала в БФС заслужават да свирят само на мачове от В група. Най-големия проблем на съдийството в България е че не се свири с еднакъв аршин. То няма и как да стане, но ако има някаква комисия външна просто да гледа всяко мачовете, да контролира и при грешка да си заминават да видиш как нашите онеправдани съдийчета ще влязат в правия път! :twisted:
Don't Underestimate The Power Of Overwhelming Stupidity In Overwhelming Numbers!

GOD'S

Мнениеот GOD'S » 03 окт 2010 18:27

Скачат защото знаят че БФС ще ги спасява!А и поръчките идват точно от там...БФС!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 03 окт 2010 18:49

Предлагам да дадем отново живот на тази снимка. На нея виждаме честния съдия Антон Генов.

Изображение
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 03 окт 2010 18:52

Уважавам Бонев като голям футболист и човек,който казва много неща,без да се съобразява с нищо и никого,но за вчерашният мач не мисля,че има от какво да е недоволен и да търси вина в съдиите. За удар без топка правилника е ясен- червен картон,а и това стана на няколко метра от страничният съдия,който му сигнализира. Дори може да се каже,че съдиите допринесоха Локомотив да не загуби и спечели точка,като не признаха напълно редовният гол в последните секунди.
Така,че наистина са ми много странни,тези негови претенции и обиди. Дори мисля,че претенции трябва да има от страна на Миньор,но ръководството по принцип не се занимава със съдиите,а търси причините за неуспехите единствено в отбора.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 03 окт 2010 19:04

v.r.s. написа:Уважавам Бонев като голям футболист и човек,който казва много неща,без да се съобразява с нищо и никого,но за вчерашният мач не мисля,че има от какво да е недоволен и да търси вина в съдиите. За удар без топка правилника е ясен- червен картон,а и това стана на няколко метра от страничният съдия,който му сигнализира. Дори може да се каже,че съдиите допринесоха Локомотив да не загуби и спечели точка,като не признаха напълно редовният гол в последните секунди.
Така,че наистина са ми много странни,тези негови претенции и обиди. Дори мисля,че претенции трябва да има от страна на Миньор,но ръководството по принцип не се занимава със съдиите,а търси причините за неуспехите единствено в отбора.

Извинявай, но ти от 2400 км как разбра, че предполагаемият удар без топка е само на няколко метра от страничния съдия? Как видя всичко, след като мачът дори не се и предаваше по телевизията? Или ей така, колкото да кажеш нещо?
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 03 окт 2010 19:08

Претенциите на Бонев са смешни. Бях на стадиона. Не виждам с какво отбора му е ощетен. Даже напротив, отбора на Миньор бе ощетен с отменен редовен гол в последната минута. Отнеха ни заслужена победа.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 окт 2010 19:16

v.r.s. написа:Уважавам Бонев като голям футболист и човек,който казва много неща,без да се съобразява с нищо и никого,но за вчерашният мач не мисля,че има от какво да е недоволен и да търси вина в съдиите. За удар без топка правилника е ясен- червен картон,а и това стана на няколко метра от страничният съдия,който му сигнализира. Дори може да се каже,че съдиите допринесоха Локомотив да не загуби и спечели точка,като не признаха напълно редовният гол в последните секунди.

За червения картон си прав,макар че не съм сигурен дали вашия не се направи на ударен - трябва да видя повторението.Ако погледнеш мача като цяло ,обаче,Генов се оля.Вие също бяхте ощетени - при удара за третия гол имаше човек в засада,но както е модерно да се казва "не влияеше на играта".Всъщност,това което си говорихме с тебе преди мача,че Генов ще такова мамата на мача, се случи.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 03 окт 2010 19:18

Irish stout написа:

Извинявай, но ти от 2400 км как разбра, че предполагаемият удар без топка е само на няколко метра от страничния съдия? Как видя всичко, след като мачът дори не се и предаваше по телевизията? Или ей така, колкото да кажеш нещо?

За какви 2400 километра става въпрос,нещо не мога да разбера коментара ти. :) Но дори и да не е предаван мача по телевизията,има репортажи в които се вижда,че страничният съдия е на метри от двамата. Ето ти репортаж,явно ти пишеш без въобще да си бил на мача и да си гледал дори репортажи по телевизията.

http://ring.bg/video/reportazh-minor-loko-pd-2-2.html

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 окт 2010 19:19

petrof написа:Претенциите на Бонев са смешни. Бях на стадиона. Не виждам с какво отбора му е ощетен. Даже напротив, отбора на Миньор бе ощетен с отменен редовен гол в последната минута. Отнеха ни заслужена победа.

Заслужена ?! Някой друг мач си гледал,приятел.Не играхте нищо особено.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”