Ст.Петров:Спирам с националния след края на квалификациите!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Ст.Петров:Спирам с националния след края на квалификациите!

Мнениеот Cesc Fabregas » 03 окт 2010 15:40

Вижте на какво попаднах днес както си ровех в интернет...
Стилиян Петров отрече пред английските медии, че ще направи, като Димитър Бербатов и ще се откаже от националния отбор.

„Би било лесно да си тръгнеш, но не гледам на това по този начин. Никога не бягам от отговорност”, заяви Стилиян.

„Когато кампанията приключи, ще бъда на 33 и смятам, че е време да се даде път на младите.”

„Изиграх своята роля, давах всеки път най-доброто от себе си и ще продължа да го правя – искам да се насладя на последните си мачове”, добави роденият в Монтана футболист.

Той коментира и предстоящия мач с Уелс, където играе Джеймс Колинс, който му е съоборник:

„Определено сме в много трудна позиция, но няма да спрем да се борим”, каза капитанът.

„Винаги съм казвал, че Англия е фаворитът, така че останалите ще се борят за второто място.”

„Загубихме два мача, последни сме, но всичко може да се развие по друг начин в следващите няколко мача.”

„Мачът с Уелс е изключително важен за нас, както и за тях.”

„Много хора в България не са сигурни, че Матеус е правилният избор, но аз мисля, че е.”

„Със своето име и излъчване, както и с начина си на игра, той ще ни даде нещо, което никога не сме притежавали преди – борба. Не съм говорил с него, но ще го направя, когато се видим.”
Източник:СпортаБГ
Доста неприятна новина според мен! Един от най-раздаващите се играчи в тоя скапан отбор също си тръгва.най-добре Матеус да слиза на терена, със сигурност ще е най-добрия... :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Re: Ст.Петров:Спирам с националния след края на квалификациите!

Мнениеот Leooo » 03 окт 2010 16:09

В последните 4 години Стенли не играе нищо , може и сега да спира няма да се усети !
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 03 окт 2010 16:27

един от любимите ми играчи в националния.
свързвам го с много борбеност и принос за отбора.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Gorkzillah
Контакти:

Мнениеот Gorkzillah » 03 окт 2010 16:37

Разбира се че е лоша новина. Аз лично имам еднo по-радикално мислене относно националния отбор. Като гледам Лотар Матеус и той се е насочил в тази посока. Взема в национала играч на Литекс и Черно Море, кето ми харесва. Според мен би трябвало да се почне от нашата си база, от нашата черга, с нашите играчи. А не да чакаме само на Стилян, Бербо (по-рано) и Мартин и да ги хулим само като немгоа да изнесат целия мач. Дето на времето имаше един лаф за българската каляска с 3-те коня дето я влачат по баира. Нека си правим национала с хора от нашето си първенство и тогава ще видим колко сме напред. А няма да викаме след всеки мач * ей виш целия ни отбор от звезди а неможем да бием Черна Гора*. :roll:
Don't Underestimate The Power Of Overwhelming Stupidity In Overwhelming Numbers!

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 03 окт 2010 16:58

Време беше, барабар с Пелето да бегат... Играем без халфова линия вече 3 години... Да слагат Гаджев и Галчев и ще се оправим. Ма то мозък трябва на тоа народ, ама нямааааааааа

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 03 окт 2010 17:24

Leooo написа:В последните 4 години Стенли не играе нищо , може и сега да спира няма да се усети !

Напълно вярно. Къде му виждате силните мачове не знам. То въобще има ли футболист от националния на който да се почувства отсъствието? И с него и без него все същото...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 03 окт 2010 17:59

Ама какво има да се вайкате след като в краят на квалификациите Стилиян ще е на 32 години и явно вече не се чувства добре да носи цял един тим на гърба си.Не може да очакваме от тези играчи да стоят с години в тима и то само когато класираме - не става така.
Дали ще е след тази еврокампания или след другата няма никакво значение, защото годините му натежават вече ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 окт 2010 19:20

Напълно резонно решение. Сега Стенли е на 31 години, през 2012 ще е на 33, за кога вече да продължава с националния, а до тогава вероятно ще се появи негов заместник
Изображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 03 окт 2010 20:11

PFC Litex написа:Напълно резонно решение. Сега Стенли е на 31 години, през 2012 ще е на 33, за кога вече да продължава с националния, а до тогава вероятно ще се появи негов заместник

Съгласен съм.Още отсега,преди Дани Димов да е изиграл и 1 минута в национала,ще заявя,че той може да бъде неговия наследник.Като черноморец,съм запознат много добре с качествата и възможностите на Дани.Само да му дадат шанс.
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”