Новият Орлинов в Цска с номер 11

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Re: Новият Орлинов в Цска с номер 11

Мнениеот Pride » 03 окт 2010 15:49

БАЙ ШНУР написа:
Pride написа:Бандаловски е локомотивец ;)

кажи чесно :) :) :) :) :)

Тоя не е от никой отбор. Пълно перде е. В Подуене лятото се разхождаше с наш екип, няма да се учудя вече да се носи във ваш.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 окт 2010 17:08

Мен въобще не ме интересува на кой отбор е фен даден играч. Интересува ме да играе добре за ЦСКА, това е.
Иначе ме е яд за Орлин защото имаше талант да стане доста добър, ама явно нещо в кратуната му щрака не както трябва...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 04 окт 2010 12:07

БАЙ ШНУР написа:
Pride написа:Бандаловски е локомотивец ;)

кажи чесно :) :) :) :) :)

Бандаловски е юноша на левски, симпатизиращ на Локомотив и играещ за ЦСКА! Интересен е факта че се разхожда с екип на Берое защото Ботев вече не играят в А група. А самата фанелка му е подарък от отбора на Миньор след мача с Литекс
Стига с тия кой какъв бил момчето ако иска да се докаже и да играе в Европа трябва да е професионалист! Няма значение на кой клуб симпатизира! :evil:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 04 окт 2010 19:33

Бандаловски може и да е бил скандална фигура в по-ранните години от кариерата си, но в Локо Сф всички проблеми около него стихнаха и момчето си беше титуляр за сметка на Аделино Лопеш, който за мен е един от най-добрите чужденци в А група в последните години. В края на престоя си в Локо играеше и като ляв бек, справяше се добре и от двете страни. Мисля си, че има качества за ЦСКА и се чудя защо Локо Сф набелязаха точно него за изкупителна жертва. Аз съм доволен от трансфера - конкуренцията се засилва неимоверно.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”