Холандският футболист на ЦСКА Грегъри Нелсън е глобен с две хиляди лева за неспазване на вечерния час в клуба.
Това заяви на днешната пресконференция старши треньорът на „армейците” Гьоре Йовановски.
Той разясни и случая с Нелсън по време на двубоя с Порто.„Нелсън не е отказал да влиза в игра срещу Порто. Решението затова беше мое, защото видях, че не е загрял добре”.
„Наистина той е глобен с две хиляди лева, но поради факта, че го видях извън стаята му след полунощ при определен вечерен час 23. Той няма да попадне в групата за мача с Локомотив София, за да му се охлади малко главата”, добави Гьоре Йовановски.
ГОНГ
---------
Малко тъпо според мен.
Нелсън не спазил вечерния час - глобяват го.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Нелсън не спазил вечерния час - глобяват го.
Изключително тъпо за мен. Най-добрия ни футболист от началото на сезона в два изключително важни двубоя бива тотално пренебрегван. А и тази глоба и оставяне извън групата може само да сдуха момчето и подобно на много други качествени играчи играли в ЦСКА набързо да му се изгуби желанието за игра.

- delqnski47
- Контакти:
mironi88 написа:Изключително тъпо за мен. Най-добрия ни футболист от началото на сезона в два изключително важни двубоя бива тотално пренебрегван. А и тази глоба и оставяне извън групата може само да сдуха момчето и подобно на много други качествени играчи играли в ЦСКА набързо да му се изгуби желанието за игра.
Аа да бе!Тва че е добър да не го прави по важен от останалите!Добър,лош,черен,бял няма значение!Режимът трябва да се спазва!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:mironi88 написа:Изключително тъпо за мен. Най-добрия ни футболист от началото на сезона в два изключително важни двубоя бива тотално пренебрегван. А и тази глоба и оставяне извън групата може само да сдуха момчето и подобно на много други качествени играчи играли в ЦСКА набързо да му се изгуби желанието за игра.
Аа да бе!Тва че е добър да не го прави по важен от останалите!Добър,лош,черен,бял няма значение!Режимът трябва да се спазва!
+1
Това, че няма да играе срещу Локото е пълна тъпотия. Шефовете искат да продадът смешния Платини и заради него страда Нелсон. Дано се осъзнаят, защото така ще разбият кариерата на момчето. Още една глупава грешка на Титан, омръзна ми да се толерират едни за сметка на други.
- BLUE CHAMPIONS
Ебати цирка-от медиите искарват информации с догадки,от клуба искарват блъф-информации...а истината е някъде там 

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
redpride написа:Това, че няма да играе срещу Локото е пълна тъпотия. Шефовете искат да продадът смешния Платини и заради него страда Нелсон. Дано се осъзнаят, защото така ще разбият кариерата на момчето. Още една глупава грешка на Титан, омръзна ми да се толерират едни за сметка на други.
хора...много бързо забравяте думите на Гьоре:
"Ще имам много търпение към Платини - изключително търпение" нещо да ви говори .. в крайна сметка каквото и да обсъждаме Гьорето вече има някаква представа и той решава .. щом така е казал значи така е сметнал за правилно и съвсем нормално е да го налага .. (това че той не може да играе е отделен въпрос )
BLUE CHAMPIONS написа:Ебати цирка-от медиите искарват информации с догадки,от клуба искарват блъф-информации...а истината е някъде там
само аз ли нещо не схванах?

- BLUE CHAMPIONS
cska_vd написа:BLUE CHAMPIONS написа:Ебати цирка-от медиите искарват информации с догадки,от клуба искарват блъф-информации...а истината е някъде там
само аз ли нещо не схванах?![]()
не е до схващане,просто има "игрички", които не са достъпни за привържениците на футбола. това си е моето мнение,без да го налагам

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
BLUE CHAMPIONS написа:cska_vd написа:BLUE CHAMPIONS написа:Ебати цирка-от медиите искарват информации с догадки,от клуба искарват блъф-информации...а истината е някъде там
само аз ли нещо не схванах?![]()
не е до схващане,просто има "игрички", които не са достъпни за привържениците на футбола. това си е моето мнение,без да го налагам