Ново интервю на Димитър Бербатов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ново интервю на Димитър Бербатов
Канарче,не се излагай колега.Бербо се отказа от национала,а не от страната си,като онзи индивид от вашия град.Оня дето беше велик футболист,ама каза ''България,какво ми е дала?''. 

Само Черно море.
Само че "оня индивид" в момента гради школа у нас, а Бербатов най-нагло си каза "след години ще ВИ оправя футбола". Сещай се дали не се разграничава от българския футбол 

канарче написа:Само че "оня индивид" в момента гради школа у нас, а Бербатов най-нагло си каза "след години ще ВИ оправя футбола". Сещай се дали не се разграничава от българския футбол
И след като каза това "ви",сигурно не можеш да спиш по цяла вечер? Ден след ден си бъркате в носа и се чудите за какво да се заяждате. Толкова ви е акъла на вас.
GeNtLeMaN написа:канарче написа:Само че "оня индивид" в момента гради школа у нас, а Бербатов най-нагло си каза "след години ще ВИ оправя футбола". Сещай се дали не се разграничава от българския футбол
И след като каза това "ви",сигурно не можеш да спиш по цяла вечер? Ден след ден си бъркате в носа и се чудите за какво да се заяждате. Толкова ви е акъла на вас.
Прав е колегата,да ти задава този въпрос.И какво като Ицо има школа в Етрополе?Нали уж се отрече от цялата страна,а сега имал школа.А Бербо си има фондация,която не подпомага само футболисти,ами всякакви българчета.Или викаш това хич не е важно.

Само Черно море.
Не, усетих, че се разграничава от българския футбол, все едно не е излязъл от там. Жив и здрав да е Бербатов, да си играе в Манчестър - мен там той не ме интересува, а като гледам на вас ви е по-важно там да играе силно, отколкото в национала. Мисля, че няма недоволни така 

канарче написа:Не, усетих, че се разграничава от българския футбол, все едно не е излязъл от там. Жив и здрав да е Бербатов, да си играе в Манчестър - мен там той не ме интересува, а като гледам на вас ви е по-важно там да играе силно, отколкото в национала. Мисля, че няма недоволни така
Наистина няма.Имаме консенсус.

Само Черно море.