Георги Петков не тренира с Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Георги Петков не тренира с Левски
На Митрев му се даде шанс. Ама вие наистина ли вярвате, че този пич трябва да ни е вратар, или иронизирате 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Boksiorcheto
Левскари,не плюйте по играч,който е дал толкова много за вас и на всичкото отгоре е един от вас - фен на Левски. В момента е излагация това,което правите. Казвам ви го,като страничен наблюдател. Пускайте Киро Акалски. Той дойде от любимия ми отбор,а преди това пазеше постоянно на нашата врата и мога да ви кажа,че е много по-качествен от онзи Митрев. Успех и само Локо!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- deepblue1963
Boksiorcheto написа:Левскари,не плюйте по играч,който е дал толкова много за вас и на всичкото отгоре е един от вас - фен на Левски. В момента е излагация това,което правите. Казвам ви го,като страничен наблюдател. Пускайте Киро Акалски. Той дойде от любимия ми отбор,а преди това пазеше постоянно на нашата врата и мога да ви кажа,че е много по-качествен от онзи Митрев. Успех и само Локо!
Не е върпосът за плюене по Петков.Просто трябва да си ходи!Това е!Човек трябва сам да разбере,когато трябва да си тръгне и когато почва повече да вреди,отколкото да помага.Иначе,почват да му "подсказват"!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- deepblue1963
TristaNNN написа:На Митрев му се даде шанс. Ама вие наистина ли вярвате, че този пич трябва да ни е вратар, или иронизирате
Митрев пази и на двата мача в Швеция.Някакви оплаквания?Когато Петков беше на неговата възраст,"голям вратар" ли беше?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:TristaNNN написа:На Митрев му се даде шанс. Ама вие наистина ли вярвате, че този пич трябва да ни е вратар, или иронизирате
Митрев пази и на двата мача в Швеция.Някакви оплаквания?Когато Петков беше на неговата възраст,"голям вратар" ли беше?
?!? Ами да - имам едно "малко" оплакване

[offtopic]Преди години бях вратар, изиграл съм доста мачове: градски турнири, юношески първенства в София област, зимни и есенни турнири,... Ще ти кажа едно: няма по-неблагодарна професия от вратарската

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- deepblue1963
TristaNNN написа:deepblue1963 написа:TristaNNN написа:На Митрев му се даде шанс. Ама вие наистина ли вярвате, че този пич трябва да ни е вратар, или иронизирате
?!? Ами да - имам едно "малко" оплакванемача с АИК, това ми стига...мога да ти дам и още примери, ако държиш. Когато Петков беше на неговата възраст, Славия беше фактор в първенството, а Петков беше фактор в Славия. Разликата между Петков и Митрев е следната: Петков е в слаба форма, може би му дойде и в повече напрежението и постоянните нападки...както и да е. Докато Митрев няма качества, личи си. Само с приказки и с идеята "Аз съм Син юноша" не става, просто толкова си може момчето, това е.
[offtopic]Преди години бях вратар, изиграл съм доста мачове: градски турнири, юношески първенства в София област, зимни и есенни турнири,... Ще ти кажа едно: няма по-неблагодарна професия от вратарската[/offtopic]
Ми да пускат Киро тогава.Лично аз нямам претенции.Впрочем има десетки футболисти,които не са таланти с главно Т,но с къртовски труд са стигнали върховете.
-
- Контакти:
TristaNNN написа:deepblue1963 написа:TristaNNN написа:На Митрев му се даде шанс. Ама вие наистина ли вярвате, че този пич трябва да ни е вратар, или иронизирате
?!? Ами да - имам едно "малко" оплакванемача с АИК, това ми стига...мога да ти дам и още примери, ако държиш. Когато Петков беше на неговата възраст, Славия беше фактор в първенството, а Петков беше фактор в Славия. Разликата между Петков и Митрев е следната: Петков е в слаба форма, може би му дойде и в повече напрежението и постоянните нападки...както и да е. Докато Митрев няма качества, личи си. Само с приказки и с идеята "Аз съм Син юноша" не става, просто толкова си може момчето, това е.
[offtopic]Преди години бях вратар, изиграл съм доста мачове: градски турнири, юношески първенства в София област, зимни и есенни турнири,... Ще ти кажа едно: няма по-неблагодарна професия от вратарската[/offtopic]
Аз също съм играл вратар, макар че беше преди 25 години и напълно те разбирам. Петков, че не е във форма е Ясно, но ако си тръгне заслужава да го изпратим с аплодисменти. Дал е много за Левски. Относно Митрев, момчето има качества но му липсва концентрация. Акалски също има качества, но трябва да го видим в напечена ситуация как действа. Прави ми впечатление, че е доста избухлив а това не винаги помага.
Пичове, резервиран съм към Акалски, просто не съм видял класа в него. Гледал съм му мачовете в Локо, наистина, правил е добри спасявания, но срещу Пирин и Миньор. Има качества на петел, да се ежи и да скача, да се бунтува - ама мерси, не искам такъв титуляр
Колега, това с къртовският труд се постига на доста места, но във футбола не винаги се получава. Във футбола и в изкуството, трябва да имаш 5% таланат, останалото е стабилна работа. Да, ама не съм убеден че Митрев има тези 5%

Колега, това с къртовският труд се постига на доста места, но във футбола не винаги се получава. Във футбола и в изкуството, трябва да имаш 5% таланат, останалото е стабилна работа. Да, ама не съм убеден че Митрев има тези 5%

[offtopic]
[/offtopic]

-
- Контакти:
5kov da spita veche s futbola
- alexveselinov
- Контакти:
да пуснат Акалски да играе със Сливен да го видим какво може
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]