Докога ще се излага Морето?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Re: Докога ще се излага Морето?

Мнениеот I love Black Sea » 03 окт 2010 01:44

thehellriser написа:
kartago написа:Пичове, пишете по темата! От 6 страници стана на 2! Има си тема за мача! Стига спам! Доколкото разбирам, темата е насочена към привържениците на "Черно Море" за цялостното състояние на клуба им! Провокации и заяждания не са желателни, защото ще се осигуряват принудителни "почивки" за изучаване на правилата!

[offtopic]Аз влизам във форума с единствената идея да коментирам любимия отбор и веднага бивам провокиран....Правилата са си правила, но няма да търпя наглото отношение във форума на Черно Море, което феновете на левски показват[/offtopic]

+1 а колкото по темата и аз вече незнам кво да кажа :shock: както някои вече каза сезона е провален ами поне да се вземе тренер с ЛИЦЕНЗ ПРО нещо което Велизар няма + точно заради това те нямат респект към него постояно го базикали и не го слушали на тренировките така чух от юноша на клуба :? а и как да имат тои няма нищо зад себе си ... докато Колио Спасов навремето е бил добър играч знае някои неща за играта имаше добър стил и още куп неща които при Попов ги няма :evil: и преди някои да ми каже че не само тои е виновен аз ще кажа напротив тои си е виновен не може да си тренер и да не можеш да спечелиш уважението на отбора и да се очакват чудеса там му е вината :evil: гарантирам че ако доиде един сериозен тренер с успехи и твърда рака ще ни направи отбор ;) но ТИМ трябва да пусне пари както за трениор така и за играчи :arrow: ето примерно Левски не са мятали милиони за селекция ама ето взеха си 1 нападател които е повече от добър и наи-важното млад и не само нападател :!: е да по хубаво ще е с наши момчета съгласен съм ама къде са те едно Владко Костадинов още преди 3,4 години ми правеше впечатление как играе и уж сега си го взехме ама нито при мъжете нито при юношите има и други добри момчета които в момента се раздават за отбори в Б група а не са лоши ;) А какво подяволите става с Данаил Ратников смята ли да го пуска в игра или не няма смисъл да играе при юношите ама няма да го ползва да го маха може да си намери късмета някъде и други проблеми има ама много ми се доспа и лягам :) ЛЕКА на всички и САМО ЧЕРНО МОРЕ

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 03 окт 2010 02:57

Sole написа:Морето не се излага,а Велизар излага Морето :!:

Точно така и ще продължава да го излага,докато го търпим.

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 03 окт 2010 03:11

Литекс е силен отбор , няма чудно в загубата !!!
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 03 окт 2010 06:44

Leooo написа:Литекс е силен отбор , няма чудно в загубата !!!

+1 :) "Морето" толкова си може - средняшки отбор, който играе сравнително добре единствено у дома. ;)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 03 окт 2010 07:38

Sole написа:Още един провален сезон от Велизар.Вече няма смисъл да го махат-твърде е късно!

Остават 2/3 от първенството да се изиграе.А и не забравяй Купата.......Вратите за Европа все още са отворени/ако това ви е целта де / ;)

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 03 окт 2010 09:34

Вили, страшна тактика бате: Дани Георгиев вътрешен халф, Ели Маркес ляво крило, Юруков (с ляв крак) от дясно ?!?!?!?! Е как да ги бием ? Остана Жардел вратар да го сложи, а Пиргов ляв бек :evil: :evil: :evil:

Проблема на Черно Море е само и единствено Вили Попов. Няма друг треньор с толкова грешки още преди да почне мача.

Вили, защото ти бяха 5 халфа като не можеш да задържиш топката ? Нали това беше смисъла на тактиката ти ? Ама пак не стана, точно както и в останалите мачове досега. Ами давай с 2-ма нападатели бе човек, стига с тоя страх вече. Кой отбор е толкова страшен в А група, че си се окопал така ?!?! Вили, моля те тръгни си сам :!:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 03 окт 2010 10:26

Този сезон Черно море няма да играе важна роля

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 03 окт 2010 11:12

federer90 написа:Този сезон Черно море няма да играе важна роля

Това ми е ясно,още от началото на сезона.А излагацията на Черно море,като цяло е само от ръководството на отбора.Без нормален терен,без нормален(или адекватен)треньор,толкова.6-8 място ни е максимума.Това ще е даже,дори треньор на отбора,да не е В.П. ами който и да е от нас от форума.За нещо повече,трябва да се обърнем към ТИМ,защото тяхната гениална стратегия ''С трици маймуни'',изобщо не върви. ;)
Само Черно море.

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 03 окт 2010 11:47

Много ми е смешен пом. треньора След края на мача хем гледа, че Пиргов наистина излиза напред преди удара и не си го признава .Започва да сравнява с други мачове и съдийски грешки.
Уважаеми треньори на Черно море има една дума като достойнство и смелоста да си признаеш грешките.Това правят хората който пледират за честност, а вие хем искате феърплей и честност, хем не се признавате грешките -това е жалко.Като повечето ръководители на футбола-бият ли не коментират съдията, паднат ли пищат като ощипани невести.
Съдийте са хора -грешат, но в България са некадърни грешат твърде много.

kartacho

Мнениеот kartacho » 03 окт 2010 11:52

garfild8 написа:
federer90 написа:Този сезон Черно море няма да играе важна роля

Това ми е ясно,още от началото на сезона.А излагацията на Черно море,като цяло е само от ръководството на отбора.Без нормален терен,без нормален(или адекватен)треньор,толкова.6-8 място ни е максимума.Това ще е даже,дори треньор на отбора,да не е В.П. ами който и да е от нас от форума.За нещо повече,трябва да се обърнем към ТИМ,защото тяхната гениална стратегия ''С трици маймуни'',изобщо не върви. ;)

Ами Жардел? За какво го взеха? За панаирджийска мечка ли? Истината е че има 2-3 футболисти които скоро ще избягат. Няма стадион,няма ръководство,няма треньор,публика само на 3-4 мача ходи. Лоша работа.

Върни се в “Черно море”