На срещата с фенове, Локо заявиха,че не плануват да отпадат!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

botev champion

Re: На срещата с фенове, Локо заявиха,че не плануват да отпадат!

Мнениеот botev champion » 25 фев 2009 23:30

white rose написа:
slavia_forever написа:Ето за това ти говорех. Много приказки, нищо изречено. Нещо повече: Аз тогава признах, некомпетентност по този въпрос и ти отново, не можа да отговориш, с годините които хвърляш и сега дори, толкова изписа и продължаваш със "същата плоча". Ето - приеми, че аз съм клонинг, с който кажеш и ти "победи" в споровете, като оспори моите доводи с "възможни" факти :lol: , които сам да си, по подадени от теб жокери :lol: . Ок "много си убедителен" :D . Даже може би не ти, но друг, безсилен като теб - white rose, си мисли, че с конспирации и глупави писаници, по адрес на Славия, ще направи нещо ообено. Безсилието си е безсилие. ЗА РЪЖДАТА И НАЙ ХУБАВАТА БОЯ, НЕ Я ПРАВИ ПО-МАЛКО РЪЖДА.

Браво,Форевър!Ти си човека - винаги с железни аргументи!Кажи му го на Рама,щото той какво - една книга е написал.Кво разбира Рама от тия работи.Ние сме Славия! Няма ръжда няма боя!White Power!

Ти като бяла роза с бели петна в черепната ти кутия,защо не се завиеш с бял чаршаф и не се отдадеш на бяла тишина.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 25 фев 2009 23:38

Слушай какво Рам.Пиша аз защото си ме намесил в безумието,което си написал.Отговори ми в коя държава е направен паметник на криминален престъпник?Сега,поне малко "сиво вещество" да имаш ще разбереш,че налудничавия почин за паметна плоча на Г.Илиев не е мой проблем.

Повече от теб по този въпрос няма какво да слушам... Ти показа, че не влагаш и грам гражданска позиция по този въпрос, а отношението ти към нея /плочата/ не е нищо друго освен футболни страсти... Казах ти, че няма проблем да създам организация за среща, на която там хорта, които са заинтересувани от махането на въпросната и за които ти претендираш, че ги имало в много да си кажат болката... Даже ти казах, че няма проблем и тези хора лично да не присъстват, а да излъчите там някакъв инциативен комитет или както искате си го наричайте, който да постави въпроса... Е!!! След като нямаш доблестта да го направиш това какво постоянно само говориш за тази плоча?!! Обясни ми?!! Неразбирам... Уж "гражданин на Пловдив" ... "недоволен"... "плащал данъци"... "тази плоча няма място там"... Ами отиди при кмета ... постави му въпроса на него... Какво ни занимаваш нас с това нещо... Там има една плоча сложена от феновете на Локо Пловдив в знак на благодарност към един човек, който е направил взъможна една тяхна мечта да видят отбора шампион... Тя не е сложена там, заради предполагаемото му криминално житие... Ти като си такъв прилежен гражданин защо не ходиш да държиш сметка на всички спортни, политически или личности от всички сфери на живота у нас, които се надпреварваха да седят до него приживе... Нали е престъпник... Да може и такъв да е бил.... Но къде бяхте вие докато беше жив... С'а ще кажеш СТРАХ НИ БЕШЕ... А ми като те е било страх да му го кажеш ПРИЖИВЕ, КОГАТО РЕАЛНО МОЖЕШ ТИ ДА ГО СЪДИШ ЗА ДЕЙСТВИЯТА МУ... е... много недостойно е да го правиш сега... Иначе на това българите сме царе!!! Да оплюем някой посмъртно, а докато е жив да не смеем да го погледнем в очите и даму кажем какво мислим за него!!!

slavia_forever
Ето за това ти говорех. Много приказки, нищо изречено. Нещо повече: Аз тогава признах, некомпетентност по този въпрос и ти отново, не можа да отговориш, с годините които хвърляш и сега дори, толкова изписа и продължаваш със "същата плоча".

ОК.. Приемам, че сте двама различни!!!
Съгласен ли си да започнем на ново!!! т.е. дай да видим какви са ти разбиранията и показателите, по които определяш един БГ отбор за "чист и неопетнен"... Предалагам ти да работим с първите 6 отбора от вечната ранглиста на БГ футбола понеже са най-популярни!!! т.е. нека примерите са оттам... Смятам ,че така е редно... Съгласен ли си?!! Все пак за да можем да водим един ползотворен диалог би трябвало работим по едни и същи показатели... т.е. нека видим на базата на какво ти твърдиш, че Локо Пловдив не е Локо Пловдив... След това ни казваш какво е положението при другите отбори и на базата на което ще докажеш твърдението си, че с Локо Пловдив се е случило нещо, което при другите не се е случвало!!!

Става ли?!
Последна промяна от plovdivram на 25 фев 2009 23:50, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
white rose

Мнениеот white rose » 25 фев 2009 23:39

botev champion написа:Ти като бяла роза с бели петна в черепната ти кутия,защо не се завиеш с бял чаршаф и не се отдадеш на бяла тишина.

Така ли ще си говорим? Мислех че сме приятели...Форевъра толкова ми е говорил за вас.Ако искаш бял чаршаф и тишина,ела при нас на оОвча купел.Жълто на бял чаршаф -йес,бейби,ще си направим супер хореография!

botev champion

Мнениеот botev champion » 25 фев 2009 23:54

plovdivram написа:
Слушай какво Рам.Пиша аз защото си ме намесил в безумието,което си написал.Отговори ми в коя държава е направен паметник на криминален престъпник?Сега,поне малко "сиво вещество" да имаш ще разбереш,че налудничавия почин за паметна плоча на Г.Илиев не е мой проблем.

Повевче от теб по този въпрос няма какво да слушам... Ти показа, че не влагаш и грам гражданска позиция по този въпорс, а отношението ти към нея не е нищо друго освен футболни страсти... Казах ти, че няма проблем да създам организация за среща, на която там хорта, които са заинтересувани от махането на въпросната и за които ти претендираш, че ги имало в много да си кажат болката... Даже ти казах, че няма проблем и тези хора лично да не присъстват, а да излъчите там някакъв инциативен комитет или както искате там си го наричайте, който да постави въпроса... Е!!! След като нямаш доблестта да го направиш това какво постоянно само говориш за тази плоча?!! Обясни ми?!! Неразбирам... Уж "гражданин на Пловдив" ... "недоволен"... "плащал данъци"... "тази плоча няма място там"... Ами отиди при кмета ... постави му въпроса на него... Какво ни занимаваш нас с това нещо... Там има една плоча сложена от феновете на Локо Пловдив в знак на благодарност към един човек, който е направил взъможна една тяхна мечта да видят отбора шампион... Тя не е сложена там, заради предполагаемото му криминално житие... Ти като си такъв прилежен гражданин защо не ходиш да дуржиш сметка на всички спортни, политически или личности от всички сфери на живота у нас, които се надпреварваха да седят до него приживе... Нали е престъпник... Да може и такъв да е бил.... Но къде бяхте вие докато беше жив... С'а ще кажеш СТРАХ НИ БЕШЕ... А ми като те е било страх да му го кажеш ПРИЖИВЕ, КОГАТО РЕАЛНО МОЖЕШ ТИ ДА ГО СЪДИШ ЗА ДЕЙСТВИЯТА МУ... Е много недостойно да го правиш сега... Иначе на това българите сме царе!!! Да оплюем някой посмъртно, а докато е жив да не смеем да го погледнем в очите и даму кажем какво мислим за него!!!

slavia_forever
Ето за това ти говорех. Много приказки, нищо изречено. Нещо повече: Аз тогава признах, некомпетентност по този въпрос и ти отново, не можа да отговориш, с годините които хвърляш и сега дори, толкова изписа и продължаваш със "същата плоча".

ОК.. Приемам, че сте двама различни!!!
Съгласен ли си да започнем на ново!!! т.е. дай да видим какви са ти разбиранията и показателите, по които определяш един БГ отбор за "чист и неопетнен"... Предалагам ти да работим с първите 6 отбора от вечната ранглиста на БГ футбола понеже са най-популярни!!! т.е. нека примерите са оттам... Смятам ,че така е редно... Съгласен ли си?!! Все пак за да можем да водим един ползотворен диалог би трябвало работим по едни и същи показатели... т.е. нека видим на базата на какво ти твърдиш, че Локо Пловдив не е Локо Пловдив... След това ни казваш какво е положението при другите отбори и на базата на което ще докажеш твърдението си, че с Локо Пловдив се е случило нещо, което при другите не се е случвало!!!

Става ли?!

Рам ти точно на кой от въпросите ми отговори?Това във връзка с многото думи и нищото казано.Ти чул ли си нещо за морални устои.Предполагам,че не.Пак ти казвам направи предложение за паметник на Хитлер като обединител на България и предложи в Чикаго да направят паметник на Ал Капоне задето е направил щастливи гражданите на САЩ с алкохола.

botev champion

Мнениеот botev champion » 25 фев 2009 23:57

white rose написа:
botev champion написа:Ти като бяла роза с бели петна в черепната ти кутия,защо не се завиеш с бял чаршаф и не се отдадеш на бяла тишина.

Така ли ще си говорим? Мислех че сме приятели...Форевъра толкова ми е говорил за вас.Ако искаш бял чаршаф и тишина,ела при нас на оОвча купел.Жълто на бял чаршаф -йес,бейби,ще си направим супер хореография!

Сега пък се оказа,че имаш жълто-оранжево-кафяво петно на гащите ти.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 26 фев 2009 00:05

white rose написа:

Ти си смешна картинка, а радостта ти може и да нямаш възможност, да я изявяваш, с форум Локо Пд догодина.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

botev champion

Мнениеот botev champion » 26 фев 2009 00:10

slavia_forever написа:
white rose написа:

Ти си смешна картинка, а радостта ти може и да нямаш възможност, да я изявяваш, с форум Локо Пд догодина.

Имаш в предвид от есента предполагам.

Потребителски аватар
white rose

Мнениеот white rose » 26 фев 2009 00:13

slavia_forever написа:
white rose написа:

Точно така Форевър!Много добре го каза!Само белия форум ще остане!И ще сме само ние - аз,ти и оня другия.White Power!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 26 фев 2009 00:16

botev champion
Рам ти точно на кой от въпросите ми отговори?Това във връзка с многото думи и нищото казано.Ти чул ли си нещо за морални устои.Предполагам,че не.Пак ти казвам направи предложение за паметник на Хитлер като обединител на България и предложи в Чикаго да направят паметник на Ал Капоне задето е направил щастливи гражданите на САЩ с алкохола.

А ти какви точно въпроси си задал? За какви морални устои и предложения за паметници на Хитлер и т.подобни от моя страна говориш бе човек?!! :lol: Колко пъти да ти обяснявам, че не съм човека, който е замислил, реализирал и сложил тази плоча?!! И вече за незнам кой път щв кажа, че ти ако наистина гражданското в теб напира ще направим така, че да те чуят всички.. Стига си писал по тази тема по форумите... Нали си "гражданин с права" борец за моралните устои на болното ни общество!!! Има кмет... Има Община... Там е мястото, където се приемат предложения като твоите... Аз даже ти преложих още по-човешки вариант... Да дойдете на Лаута... да те срещна с тези хора, които толкова много заклеймяваш и да им обясните позицията си и защо тази плоча няма място там... Даже ще поканим и хора от Общината като страна в случая /към момента все пак са собственик/...
Изображение

botev champion

Мнениеот botev champion » 26 фев 2009 00:27

plovdivram написа:botev champion

А ти какви точно въпроси си задал? За какви морални устои и предложения за паметници на Хитлер и т.подобни от моя страна говориш бе човек?!! :lol: Колко пъти да ти обяснявам, че не съм човека, който е замислил, реализирал и сложил тази плоча?!! И вече за незнам кой път щв кажа, че ти ако наистина гражданското в теб напира ще направим така, че да те чуят всички.. Стига си писал по тази тема по форумите... Нали си "гражданин с права" борец за моралните устои на болното ни общество!!! Има кмет... Има Община... Там е мястото, където се приемат предложения като твоите... Аз даже ти преложих още по-човешки вариант... Да дойдете на Лаута... да те срещна с тези хора, които толкова много заклеймяваш и да им обясните позицията си и защо тази плоча няма място там... Даже ще поканим и хора от Общината като страна в случая /към момента все пак са собственик/...

Аз предлагам да дойдеш на ст.Ботев и да обясниш на всички присъстващи за плочата на Г.Илиев,след това на ст.Спартак,герена и т.н.Нека българите ви изслушат вас признателни Г.Илиевци...........!Мисля,че ще защитиш авторите и архитектите на плочата.Ще защитиш и посмъртно патрона ви от страхливите и непризнателни българи.Чакам да определиш на коя дата и на кои фенове ще обясниш като старт на кампанията.

Върни се в “Локо Пловдив”