Madridist написа:За фенка ще вземем блу гърл. Стига да не я боли корема или гърлото
Mоже да е подавала дърва и да е много уморена

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Madridist написа:За фенка ще вземем блу гърл. Стига да не я боли корема или гърлото

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:Аферим с такива фенки! Тогава всички ще се удървят на терена и ще ги смчкаме с на нула
 Идеята за отбор е много добра, аз лично отдавна не съм играл мач, но поне мога да бягам като стрела по тъча , и предлагам да съм бек .
 Идеята за отбор е много добра, аз лично отдавна не съм играл мач, но поне мога да бягам като стрела по тъча , и предлагам да съм бек .  
Madridist написа:TPAKTOP написа:Аферим с такива фенки! Тогава всички ще се удървят на терена и ще ги смчкаме с на нула
С такива фенки ще бием и Манчестър ЮнайтедИдеята за отбор е много добра, аз лично отдавна не съм играл мач, но поне мога да бягам като стрела по тъча , и предлагам да съм бек .
 И дори не са разбрали!
 И дори не са разбрали!helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

ЕМИЛ написа:дали не прекали с мечтите ,Тракторче ?

ЕМИЛ написа:дали не прекали с мечтите ,Тракторче ?

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

TPAKTOP написа:Важното е че на волейбол мачкаме!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта