TPAKTOP написа:Трябва да ги смачкаме тия! и след това съм сигурен че ще ги бием като гости! Бешикташ като гостуват тук ще загубят и ето ви ги 9 точки! Накрая сме с 9т. и втори![]()
Ще са ви достатъчни вс за излизане 9 точки ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
TPAKTOP написа:Трябва да ги смачкаме тия! и след това съм сигурен че ще ги бием като гости! Бешикташ като гостуват тук ще загубят и ето ви ги 9 точки! Накрая сме с 9т. и втори![]()
ЕМИЛ написа:TPAKTOP написа:Трябва да ги смачкаме тия! и след това съм сигурен че ще ги бием като гости! Бешикташ като гостуват тук ще загубят и ето ви ги 9 точки! Накрая сме с 9т. и втори![]()
CSKAEOTBORA написа:ЕМИЛ написа:TPAKTOP написа:Трябва да ги смачкаме тия! и след това съм сигурен че ще ги бием като гости! Бешикташ като гостуват тук ще загубят и ето ви ги 9 точки! Накрая сме с 9т. и втори![]()
В случей, че бешикташ загуби и 2та мача с порто, е възможно. Но това ще стане много трудно, аз лично вярвам в победата срещу рапид, 2-0 мисля, че е реален резултат
(Ако играем както с/у Порто и Бешикташ)
TPAKTOP написа:dra6ky9 написа:Чул те Господ , но като че ли ми се струва нереално . НАПРЕД АРМЕЙЦИ !TPAKTOP написа:Трябва да ги смачкаме тия! и след това съм сигурен че ще ги бием като гости! Бешикташ като гостуват тук ще загубят и ето ви ги 9 точки! Накрая сме с 9т. и втори![]()
ЗА съжаление и на мен ми се струва много нереално но все пак се старрая да живея в така наречената утопия която за мен е ЦСКА да е навърха
Gil-galad написа:Не знам на 21-ви какво ще става...аз ще съм на стадиона(ако няма някакви непредвидени обстоятелства) Но на 4-ти 11-ти се андявам ЦСКА да ми подари 1 победа за Рожденния ден
Gil-galad написа:Не знам на 21-ви какво ще става...аз ще съм на стадиона(ако няма някакви непредвидени обстоятелства) Но на 4-ти 11-ти се андявам ЦСКА да ми подари 1 победа за Рожденния ден
Professore написа:TPAKTOP написа:Трябва да ги смачкаме тия! и след това съм сигурен че ще ги бием като гости! Бешикташ като гостуват тук ще загубят и ето ви ги 9 точки! Накрая сме с 9т. и втори![]()
Сигурен?!Сигурен?И аз бех сигурен(или поне се надявах малко),да измъкнем точка от Спортинг,ама...не се получи,даже се провалихме.Така,че тракторче ли си,комбайна ли си,не се самозалъгвай,че ще си разочарован,бъди реалист,аз вече съм.
Потребители, разглеждащи този форум: djd и 3 госта