Турците към Запада: Османлиите не били жестоки колонизатори

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Турците към Запада: Османлиите не били жестоки колонизатори

Мнениеот ЕМИЛ » 02 окт 2010 07:47

всички държави си променят историята заради тая турска сган :x :x

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 02 окт 2010 08:59

marmi52 написа:
8-)

Безсмислени сте вие ! 90% от вас не знаят защо са живи, кои са и откъде идват ...
Във форума се пускат десетки наистина безсмислени теми от типа : "Какво ядох за закуска", ама когато се пусне някоя тема, по която трябват малко познания , я по история, я по география, веднага се намират "умници" да я нарекат безсмислена ! :evil:

Преиначаването не само на българската, но и на световната история е вече факт.
Факт, от който ние българите може да се окажем доста потърпевши ... :evil:

Поне да беше написал нещо смислено по темата, вместо да се правиш на умник. Да малко избързах с коментара си, но ми се стори, че темата е пусната в друга посока и ще има само коментари от рода на: Турция не е Европа, смърт за турците, България над всичко и т.н.

По-назад са казали основните неща, Турция и Османската империя са свързани само географски, а и в миналото всеки колонизатор е бил жесток. Историята всеки си я преиначава както иска и за нищо не можеш да кажеш на 100% че е истина.

Лошото е, че имаме предостатъчно проблеми в собствения си двор от години наред, но лесно се оставяме да ни бъде отклонявано вниманието към турците или циганите. Щото "турците" за 500 години не са ни направили това, което ни сториха едни други за 45 години...

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 02 окт 2010 11:03

По отношение на най-добрия ни съсед ще кажа следното. Ходил съм и в Турция и в Сръбия и в Гърция. Това което аз съм усетил е, че най-добро отношение имат сърбите. Много пъти съм ходил там и мисля, че не се лъжа. Както каза колегата по горе те се обръщат към нас с "брато", което е доста силно. В Турция отношението също е добро, там обикновено се обръщат с "комшу". С най лоши впечатления съм от гърците. Изглаждат ми най-подли и коварни. Та това са моите впечатления, но всеки има право на свое мнение...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 02 окт 2010 11:41

Не гледайте как се отнасят с вас в съседните държави. Все пак там сте туристи и трябва да ви вземат парите, а това е възможно само ако се отнасят добре.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 02 окт 2010 11:55

PFCB написа:Не гледайте как се отнасят с вас в съседните държави. Все пак там сте туристи и трябва да ви вземат парите, а това е възможно само ако се отнасят добре.

Много точно мнение. Все едно, тук по нашите курорти, не е същото отношението към чужденците :roll: Иначе, Петроф е абсолютно прав за гърците. Моите наблюдения са същите :geek:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 02 окт 2010 14:14

Турските помяри никога няма да имат място в Европа, каквато искат история да си напишат, те са едни нашественици на едни християнски земи :!:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 02 окт 2010 14:42

1лс написа:на куче и турчин вера да немаш :evil:

само бих добавил и сатана
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Върни се в “Свободна зона”