loko2004 написа:... ако получа потвърждението не се притеснявай ще ви кажа проблема ...
Ти ли ще получиш потвърждение? Ха-ха-ха, т'ва радиацията не прощава, ей! Много си повярваха някой хора. 20 годишен малчо, щял да получи потвърждение

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
loko2004 написа:... ако получа потвърждението не се притеснявай ще ви кажа проблема ...
loko2004 написа:
за сега толкова потвърждение ми трябва на някой неща за да бъда по конкретен, може и да го изтриете мнението да не го види някой от нафтата или журналист
loko2004 написа:sorcererals написа:Нека пише. Само да се и аргументира. Всичко друго е бля-бля и ще бъде трито. Специалноз а участитето в групата, не знам какво можеш да изкараш, при все че присъствах на всички необходими ОС и знам как са протекли. Ама ще чакаме де.
Както казах може да го триеш да не става на този етап дискусия ако получа потвърждението не се притеснявай ще ви кажа проблема, така че наистина сега може да го триеш като предното ми мнение което не разбрах защо беше изтрито
loko2004 написа:
Както казах може да го триеш да не става на този етап дискусия ако получа потвърждението не се притеснявай ще ви кажа проблема, така че наистина сега може да го триеш като предното ми мнение което не разбрах защо беше изтрито
емо73канар написа:Вчера ,след като го смениха Курдов доиде и седна при нас /познаваше едно от момчетата/та от приказка на приказка помоли който има възможност да отиде в сряда да подкрепи момчетата в Чирпан,надявам се ,че поне 4-500 човека ще успеем да отидем.Нека им покажем ,че ще имат нашата подкрепа навсякаде,така и те ще дават още повече от себеси.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта