Даниел Димов - трансферна цел на ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

siniqfenn
Контакти:

Re: Даниел Димов - трансферна цел на ЦСКА ?!?!?!

Мнениеот siniqfenn » 01 окт 2010 21:06

MORSKI написа:
siniqfenn написа:ЦСКА са тъпи, но не са тъпи, да взимат чак такива куци коне.

То пък техгния отбор понеже е пълен с "некуци коне" :mrgreen:
А , и още нещо, за втори път питам, защо коментирате играч, който повечето орт вас не са гледали, а други и да са гледали си градят представа от един, два мача?

Ми.. като ви видяхме техничния футбол.... не мислим че тоя ще е по - различен. А и къв ще е тоя национал, като само варненците от провинцията го знаят?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 окт 2010 21:07

Levskar_90 написа:''Има един израз, който не е за този форум понеже е нецензурен, но напълно ти пасва,....''

Явно, като не ти изнася почваш със псувните, съвсем нормално е за вас :lol: :lol: истината боли. :lol:

margin вземайте го, но едва ли ще ви бъде нужен във европа. Срещу Миньор, каликра ще се справя. Като за резерва на домашна сцена може да ви помогне, но не се доближава да класата на Тодор Янчев ;)

Ти, че си за псуване си... Но интересно къде видвя псувни в моето мнение? Все повече почвам да се чудя дали говоря с нормален човек насреща... Май не,... И какви истини си казла дотук? Ти едно мнение с факти не зинесе, само някакви твои си разсъждения без грам факти...Камоли за ситини д ами говориш :mrgreen:
То и другата истина боли, че Минев не става за нищо и т.н..
Последна промяна от MORSKI на 01 окт 2010 21:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 окт 2010 21:08

Морски утре вечер ще отделя специално внимание на Дани Димов и ще го наблюдавам внимателно на живо, защото за да се даде оценка на някой, то той задължително трябва се гледа на живо от стадиона, защото с гледане по ТВ, не става.
Сигурен съм, че тук в тази тема от пишещите по нея до сега никой не го е гледал на живо през този сезон, но му дават оценки.

Важно е един футболист какъв поглед има над играта, неговото пласиране и придвижване по терена, а тези неща изобщо не влизат в кадър, тъй като камерата следи топката, а за мен най-важно е един футболист как се движи по терена без топка, защото ако е като свободен електрон, то той не става за нищо.

Вдругиден ще си споделя мнението, че утре вечер много късно ще се прибера от Ловеч.
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 окт 2010 21:09

Литекс го описа най-точно: Викат някой дебютант в Националния, и айде веднага става трансферна цел на Цска и Левски :lol: :lol: :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 01 окт 2010 21:09

1.Димов никога няма да отиде в ЦСКА или Левски.Школуван е в нашата школа-респективно ги мрази и в червата.
2.Цената му е поне 1 000 000 лева,а за ЦСКА значи 1 млн. в брой,никакви траншове,никакви проценти - кеш.
3.Нашето ръководство никога няма да продаде перспективни играчи на други български отбори - справка-така отразаха Левски и ЦСКА за Миро Манолов,Левски за Ал.Александров-Шерифа,ЦСКА за Танко Дяков и Илко Пиргов.
4.Договорът....уви,миналия сезон с Димов,Колев и всички младоци се удължи до 2015.Кофти тръпка.Забравете за Димов.Никога няма да играе в шопско,радвайте се там на негрите си

ПС:Поздрави отлично осведомения си източник и му прати много здраве от мене :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 окт 2010 21:10

siniqfenn написа:
MORSKI написа:
siniqfenn написа:ЦСКА са тъпи, но не са тъпи, да взимат чак такива куци коне.

То пък техгния отбор понеже е пълен с "некуци коне" :mrgreen:
А , и още нещо, за втори път питам, защо коментирате играч, който повечето орт вас не са гледали, а други и да са гледали си градят представа от един, два мача?

Ми.. като ви видяхме техничния футбол.... не мислим че тоя ще е по - различен. А и къв ще е тоя национал, като само варненците от провинцията го знаят?

Ами като за начало, значи толкова си гледал, тъй като Димов беше сред най-добрите в нашия отбор....
Значи аз да си направя извода, че след като Петков му викараха такива смешни голове, то всичките ви защшитнции са под всякаква критика и вратарите ви всчиките са слаби? Желязна и необорима логика, няма що....
Димов е може би най-техничния ни играч след Жоро Илиев... Но ти сам си каза "като ви видяхме техничния футбол не мислиол"... Какво мислиш бе, пич? Първо гледай някой негов мач специално как играе и тогава говори ! И с вас игра само 65 минути..... Така, че голяма представа гледам сте си игзрадили :mrgreen:
Последна промяна от MORSKI на 01 окт 2010 21:19, променено общо 1 път.

margin
Контакти:

Мнениеот margin » 01 окт 2010 21:11

Хммм това казах и аз по-горе защо Levskar_90 коментира по-този начин - защото Дани е цел на ЦСКА ами ако беше за Герена ....

Никаде не съм споменал за собствените си пристрастия - просто споделих с вас ...

siniqfenn
Контакти:

Мнениеот siniqfenn » 01 окт 2010 21:11

The Sailor Man написа:1.Димов никога няма да отиде в ЦСКА или Левски.Школуван е в нашата школа-респективно ги мрази и в червата.
2.Цената му е поне 1 000 000 лева,а за ЦСКА значи 1 млн. в брой,никакви траншове,никакви проценти - кеш.
3.Нашето ръководство никога няма да продаде перспективни играчи на други български отбори - справка-така отразаха Левски и ЦСКА за Миро Манолов,Левски за Ал.Александров-Шерифа,ЦСКА за Танко Дяков и Илко Пиргов.
4.Договорът....уви,миналия сезон с Димов,Колев и всички младоци се удължи до 2015.Кофти тръпка.Забравете за Димов.Никога няма да играе в шопско,радвайте се там на негрите си

ПС:Поздрави отлично осведомения си източник и му прати много здраве от мене :lol:

Дръжте си го. Тоя Гара Дембеле,Грийн,Жо,Нелсън,Асамоа и т.н на 10 водки ще му скрият шапката бе.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 01 окт 2010 21:13

siniqfenn написа:
The Sailor Man написа:1.Димов никога няма да отиде в ЦСКА или Левски.Школуван е в нашата школа-респективно ги мрази и в червата.

Дръжте си го. Тоя Гара Дембеле,Грийн,Жо,Нелсън,Асамоа и т.н на 10 водки ще му скрият шапката бе.

Снощи вярно бяха на 10 водки :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 01 окт 2010 21:13

Морски за каква злоба говориш, ако Левски например го вземе, аз ще съм последния, който ще се радва. А пък и за национал го викнали, айде нека го пуснат, че да видиш че не става. След време може да се ошлайфа, но засега е абсурдно. Все едно Иса да викнат, трябва още време и на двамата, а пък за Димов... незнам какво толкова му харесваш. Футболист тип Гаджев е доколкото съм го гледал, само че по слаб. Може би и затова Матеус го вика. Ако Влади беше здрав щеше да е той викнатия, щото са със сходни като тип играчи, само че Гаджев е по ошлайфания, Димов има накъде да се развива(както и Гаджев) ;)
Последна промяна от Levskar_90 на 01 окт 2010 21:23, променено общо 1 път.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Върни се в “Черно море”