Даниел Димов

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bossmitko

Даниел Димов

Мнениеот bossmitko » 22 сеп 2009 09:48

Може ли малко информация за този футболист ? Благодаря предварително :) !
Изображение Бий ,бий ,бий ! :)

Потребителски аватар
samolitex
Контакти:

Re: Даниел Димов

Мнениеот samolitex » 22 сеп 2009 09:59

С № 27 е Даниел Димов – капитан на националите до 17 и 19 г, с 2 мача за младежкия нац. oтбор. Роден на 21.01.1989 г. Висок 186 см, тежи 76 кг. Има 10 мача за юношеския национален отбор до 17 години.

Даниел Димов

Полузащитник

Дата на раждане: 21.01.1989

Височина: 188

Тегло: 82
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 22 сеп 2009 11:29

Да не би Левски да е хвърлил око на Дани :evil: .
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
bossmitko

Мнениеот bossmitko » 22 сеп 2009 13:14

Еми аз му хвърлих ... :) A как се представя в ЧЕРНО МОРЕ ?
Изображение Бий ,бий ,бий ! :)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 окт 2010 15:36

Понеже някой се прави на интересен и трие теми за Даниел Димов. Пък е ясно, че на всички моряци ще ни се иска да си коментираме отделно нашето момче, затова изрових тази стара тема да пишем в нея :twisted:

Ей, най-после бе! Честито на всички моряци! Доживяхме Дани Димов да бъде забелязан и викнат в национала... вече бях почнал да си мисля, че това няма да стане :!: Ама се вижда, че като дойде някой необременен от мениджърските интереси и не му се бъркат в работата ....и явно като искаш забелязваш качествените футболисти. Надявах се Матеус да забележи Димов, ама си признавам, че толкова бързо дори и аз не очаквах да му бъде пратена повиквателна :shock: Силно се надявам разбира се това да не е прах в очите и поне в контролата да бъде даден шанс на нашето момче да покаже какво може... и съм убеден, че това ще бъде наследника на Стилиян в национала.. а защо не и на капитанската лента :mrgreen:
Поне аз много се радвам за повиквателната :oops: :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 01 окт 2010 16:25

Вместо синчето трябваше да викне Пиргов и да изчисти всички викани до сега заради мениджърски интереси футболистчета.Жоро Илиев също си възвърна формата,но няма кой да го види!
Последна промяна от Sole на 01 окт 2010 16:38, променено общо 1 път.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 01 окт 2010 16:28

Дани е страхотен футболист. Млад, борбен. Сега не е в най- добрата си форма. Миналата година когато газеше като машина никой не се сети да го забележи, а се викаха някакви трошляци като Сърмов на неговия пост. Покрай Борносузов Дани израстна много и има необходимото самочувствие. Качествата му са безспорни. Успех на нашето момче!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 окт 2010 17:51

Даниел Димов: Повиквателната ме ласкае
Веско Вълчев / 1 октомври 2010 16:38Размер на шрифта: T- | T | T+

© chernomorepfc.bg

АУДИО: Чуй
Третият дебютант в състава на националния отбор по футбол е полузащитникът на Черно море Даниел Димов. Силните игри на младока предизвикаха интереса на Лотар Матеус, и новият селекционер го повика за квалификацията с Уелс и приятелския мач със Саудитска Арабия.
„Ако трябва да съм честен, не съм очаквал повиквателна, но доста ме ласкае и много се радвам,” сподели Даниел „Днес разбрах.”
„Не съм говорил с никого от БФС. Познавам се с Михаил Мадански, тъй като ми беше треньор в юношеския национален отбор. С друг не се познавам, нито някой ми се е обаждал. Мисля, че той може да ме е препоръчал, той познава качествата ми и знае какво мога,” коментира халфът.
За представянето на Черно море, той добави:„Мисля, че може и още. И като отбор, защото не е това, което трябва да е в момента. Можем да играем много по-добре, набираме скорост с мачовете, отиваме за победа в Ловеч.”
„Надявам се да играя. За това са ме извикали, да играя, да помогна с каквото мога. Чест е за всеки да бъде извикан в националния отбор,” каза още Димов и завърши:„Познавам се с някои от момчетата, играли сме преди заедно в юношеския национален отбор."
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 01 окт 2010 18:30

Дани Димов който и да му хвърля око да забрави!Следя това момче от както е 17 годишен и дебютира за Морето.На 18 тотално обезличи италианскяи национален плеймейкър Анджело Паломбо,на 20 вече беше титуляр в Черно Море и не даде на Ибрахим Афелай да диша.Това е новия лидер на Черно Море и играчът на бъдещето - железен дух,дисциплина,характер,манталитет на победител,безмилостен на терена,а чисто футболно-полузащитник с отлична физика,отличен в единоборства и въздушни двубои,майстор на дългия пас....Няма какво да говорим - заслужена повиквателна за най-добрия деф.халф в България и гордост на нашата школа.Ако играе ще видите как половината атаки на съперниците ще се разбиват още в Даниел Димов.Успех дани,Моряците сме с тебе 8-)

ПС:Когато беше на 15 го взеха на проби в Олимпик Лион,онзи Лион от най-славните му дни и тогава във оле-бг мисля,че имаше страхотна похвала от капитана на Лион Жуниньо Пернамбукано.

ПС:Където и да е играл Дани Димов винаги е бил капитан - Черно Море деца,Черно Море юноши,България 17,България 19,дори и Черно Море е водил няколко пъти!Това е играчът-лидер.Отново ще повторя - истинско БЕЗОЧИЕ беше Дани да не е викан и нашите мнения тука предизвикаха тогава някакви подигравки....Но дойде един чужденец и Дани Димов ВЕДНАГА попадна в национала!
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 окт 2010 20:33

The Sailor Man написа:Но дойде един чужденец и Дани Димов ВЕДНАГА попадна в национала!

без да се съмнявам в качествата му, тъй като не съм му гледал повече от 1-2 мача :0 нали не мислиш, че матеус го е забелязал, че и викнал? Къде според теб го е гледал, че да го забележи... Тва са викнатите от мадански и цветанов... ще го видим матеус срещу Швейцария кой ще викне..
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Черно море”