Днес се усмихнах,защото... ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Днес се усмихнах,защото... ?

Мнениеот garfild8 » 01 окт 2010 13:34

TPAKTOP написа::lol: :lol: Аз съм расист! :lol: :lol:

:lol: Изкефи ме.Ти мразиш индианците и мексиканците,нали? :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 окт 2010 13:57

garfild8 написа:
TPAKTOP написа::lol: :lol: Аз съм расист! :lol: :lol:

:lol: Изкефи ме.Ти мразиш индианците и мексиканците,нали? :lol:

ДА! Нали го знаете оня виц; След поредния доклад към президента на САЩ за проблема с имигрантите Един индианец е казал че наистина съществува такъв проблем от времето на Кулумб! :mrgreen:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 01 окт 2010 14:00

:lol: Голяма работа си Драго,кефиш ме. :lol: Прав е Морския да те хвали.Щом го прави,наистина си заслужава. :lol:
А ти знаеш ли онзи виц,дето един казал:Аз мразя само две неща-циганите и...расизма. :mrgreen:
Само Черно море.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 окт 2010 14:10

garfild8 написа::lol: Голяма работа си Драго,кефиш ме. :lol: Прав е Морския да те хвали.Щом го прави,наистина си заслужава. :lol:
А ти знаеш ли онзи виц,дето един казал:Аз мразя само две неща-циганите и...расизма. :mrgreen:

:lol: Скоро ще ви дойда на гости във Варна! Турнето на ТРАКТОЛЕТО! :mrgreen:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 01 окт 2010 19:42

Днес за първи път от много време се усмихвам наистина с гордост... Българският национален отбор по волейбол направи така, че лицето ми ще грее в продължение на много време. дано са здрави и съм убеден, че ще се усмихвам с кеф заради тях още дълго време :)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 окт 2010 19:44

ros написа:Днес за първи път от много време се усмихвам наистина с гордост... Българският национален отбор по волейбол направи така, че лицето ми ще грее в продължение на много време. дано са здрави и съм убеден, че ще се усмихвам с кеф заради тях още дълго време :)

Няма какво повече да се добави ... ;)
Винаги са били бойци тези момчета, радвали са ни, радват ни, и ще ни радват още .... дай Боже - много !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 01 окт 2010 19:47

+1
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 01 окт 2010 19:51

ros написа:Днес за първи път от много време се усмихвам наистина с гордост... Българският национален отбор по волейбол направи така, че лицето ми ще грее в продължение на много време. дано са здрави и съм убеден, че ще се усмихвам с кеф заради тях още дълго време :)

В това мнение всичко е казано.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 01 окт 2010 20:04

Blue_Girl написа:

В това мнение всичко е казано.
8-)

Не,не е казано колежке. :) Аз искам да добавя.Днес видях един фантастичен тим,една перфектна игра,един феноменален Матей и еврошампиона тотално поставен на колене през целия мач. :) Горките поляци,не успяха да направят точки,дори и за два гейма,а само 47. :lol: Върнахме им го тъпкано с всички лихви,задето ни взеха двата полуфинала,през 2006 и м.г.Отдавна не бях се чувствал така,след последната точка.Бях страшно горд,че съм българин и че едни мои сънародници,разказаха тотално играта на европейския шампион и световен вицешампион. :)
Поляците утре си отиват,а НИЕ ОСТАВАМЕ.Напред лъвове.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 01 окт 2010 22:30

Феноменални играчи, блестящ Казийски - истински мъж и лидер!
един необикновен треньор!
Един голям българин - Силвано Пранди!
Българин е не този, който има издадена лична карта от МВР, а този който може да изкара най-доброто от себе си и от другите - и то за една над-личностна, над-битова и над-финансова кауза!
Авторът на темата: Ще спре ли..

Върни се в “Свободна зона”