Милан-Вердер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Re: Милан-Вердер

Мнениеот angelov » 25 фев 2009 15:40

hlucho написа:
angelov написа:
xi4o_93 написа:Вярно ли че ще го дават по РИНГ?

Това къде го видя?

Да! Ми самата телевизия си го рекламира, пък и из други спортни сайтове има подобна информация!

Току що и аз го видях в програмата на тв.

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 25 фев 2009 19:51

angelov написа:
Да! Ми самата телевизия си го рекламира, пък и из други спортни сайтове има подобна информация!

Току що и аз го видях в програмата на тв.[/quote][/quote]
Прекрасно, няма да се мъча по разни зайтове, да сече,ами по ТВ-то ще ги гледам!
Дано татко Карло не излезе с 1 нападател и да го смени ако Милан поведат, че тоя път съседите също ще чуят какво имам да му кажа :D ! Иначе очаквам победа с разлика не повече от 1-2 гола, 2:0 или 3:1 ми звучи приемливо ;) В общи линии Милан да продължи ми стига !!!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

mbrr
Контакти:

Мнениеот mbrr » 26 фев 2009 10:22

Няма да има нищо по-хубаво от това Милан да бият, но поне според мен мача ще е едно мазно 0:0 или в краен случай 1:0 с много зор.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 26 фев 2009 23:40

хахахахаха, НЯМА ПО-СМЕШЕН ОТБОР ОТ МИЛАН, ВЕРДЕР ГИ СМА4КА,...........ФОРЦА ИНТЕР

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 фев 2009 23:56

STENLI написа:хахахахаха, НЯМА ПО-СМЕШЕН ОТБОР ОТ МИЛАН, ВЕРДЕР ГИ СМА4КА,...........ФОРЦА ИНТЕР

Отивай на майната си,от интер по-смешни няма!Вие не сте печелили Лигата от 44 години бе,смешко!Милан е велик и винаги ще бъде такъв,пожелавам ви Юнайтед да ви размажат!С подпиране ставате шампиони,но в Европа го няма този филм!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 27 фев 2009 01:40

Надеждите ми са пенсиите повече да не играят в Милан :lol: Жалко за Паоло така да завърши кариерата !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 фев 2009 01:51

stefani написа:Надеждите ми са пенсиите повече да не играят в Милан :lol: Жалко за Паоло така да завърши кариерата !

Еми не бива така да ги наричаме,но принципно съм съгласен,нужни са сериозни промени,които трябваше да бъдат извършени още миналото лято.Наистина жалко за великия Паоло,дано поне в първенството се подобри представянето ни!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Милан”