Край на илюзиите. И дано сега да сме го разбрали.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Re: Край на илюзиите. И дано сега да сме го разбрали.

Мнениеот ivanpg » 01 окт 2010 17:49

Добре де, аз да питам онази вечер Вердер пада от иНТЕР 4:1... да сте чули или прочели, че ще закриват Вердер или да са им отрязани гредите или нещо от сорта,....? Ама "тъпите" германци живеят на земята и много добре знаят, че и това го има във футбола.....
Астън вила падат от Челси с 6:1 и ......те сигурно трябваше да се откажат от по нататъчно участие във висшата лига, и да се самоубият от срам....?
...или може би астън вила е по-втора ръка от Левски и Цска
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

Professore

Мнениеот Professore » 01 окт 2010 17:54

лъв написа:Слаба и безидейна игра за ВСИЧКИ! Станахме за смях! :twisted: :twisted: :twisted:

Ходи играй ти,като си толкова отворен!Не оправдавам футболистите,но съм напълно съгласен с колегите по-горе,които са се изказали,а ти може да си гледаш работата!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 01 окт 2010 17:55

Stanimir-74 написа:
nesidor написа:Аз съм от противниковия лагер,но това е само за в БГ.Вчера и аз се ядосвах много,но това ни е силата.ЛС има силен дух,а и групата е по силите на ЛС.Нищо чак толкова лошо не се е случило.ЛС според мен е по-добър от Гент,а при малко късмет може да се измъкне нещо от Лил и от Спортинг тук,така,че няма да е голяма изненада да прескочиМ /аз съм Българин преди всичко/групите.Колкото до ЦСКА там е друго Порто и Бешикташ са с класа над нашите.Според мен ЛС е с по-голям шанс да продължи.Желая успех и на двата отбора.

Приятелю,не знам от кой лагер си,но със сигурност не си от нашия. Имам чувство,че си се ядосвал повече за Лефски от колкото за ЦСКА. Гледам стабилно ги окуражаваш,да не си и ти двоен агент??? Нас отписваш понеже Порто и Бешикташ били с класи над нас. Защо тогава не ни разгромиха? Бешикташ трепериха 90 минути за трите си точки на най-шумният и негостоприемен стадион в света. Чудя се прочете ли пресата и форумите преди мача? Май не си,а там пишеше разгром с разлика. А прочете ли пресата миналата година преди мача в Москва? Какви бяха прогнозите,помниш ли? И после...слаби били Динамо Москва,те и Леверкузен преди няколко години бяха слаби,а пък тогавашният шампион на Европа Ливърпул,понеже няма начин да напишат,че са слаби-те пък били с резервите и ни подценили. ХА-ХА-ХА-ХА :) Ми че те почти абонати ни станаха :) Говоря ти за по-новата история,старата си я чел предполагам. Тогава с Милко Балев биехме Аякс,Байерн,Интер,Нотингам,Пуул/те са ни абонати както казах :) / ДА,АМА НЕ-ТОВА Е ЦСКА-евробоеца на България,такъв е бил и такъв ще остане и фактите са зад мен.Независимо в какво състояние сме били, в Европа сме били класа и се е гледало по друг начин на нас. Да,миналата година бяхме с най-слабите показатели в Европа,но я си спомни мачовете с Фулам,който в последствие игра на финала. Смело мога да кажа,че ги надиграхме и в двата мача,а тези които са забравили да си пуснат пак мачовете и ще се подсетят. А я си спомни кой точно ни измести от последното място в последния момент,в един мач,който и до днес се разследва. А я си спомни в първият кръг как ни биха,а пък само как ни "надиграха"... Помисли и за спорните ситуации в първенството до сега,за кого носят позитиви и за кого негативи. Жалко,че си пишем с теб точно в този форум,моето място не е тук,но твоето Е!!! И пак си помисли,не си ли на щат към ДС-то? :) :) :) P.S. Изчакай само още 2 кръга в Европа и пак ще си говорим палачинката колко страни има :mrgreen:

Вие в нашия форум ли взехте да се "определяте" кой е по-голям цесекар!Егати нахалството!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 01 окт 2010 17:56

ivanpg написа:Добре де, аз да питам онази вечер Вердер пада от иНТЕР 4:1... да сте чули или прочели, че ще закриват Вердер или да са им отрязани гредите или нещо от сорта,....? Ама "тъпите" германци живеят на земята и много добре знаят, че и това го има във футбола.....
Астън вила падат от Челси с 6:1 и ......те сигурно трябваше да се откажат от по нататъчно участие във висшата лига, и да се самоубият от срам....?

А Реал М падна от Алгоркон с 4-0!Не съм чел за вълна от самоубийства в Мадрид!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
NightSKill
Контакти:

Мнениеот NightSKill » 01 окт 2010 17:59

Паднахме,Паднахме Голяма работа,Ще си го изкараме на ЛиЛ.Бой ще има Трябва пак да напълним стадиона Фул!
Само Левски

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 01 окт 2010 18:01

nesidor написа:Аз съм от противниковия лагер,но това е само за в БГ.Вчера и аз се ядосвах много,но това ни е силата.ЛС има силен дух,а и групата е по силите на ЛС.Нищо чак толкова лошо не се е случило.ЛС според мен е по-добър от Гент,а при малко късмет може да се измъкне нещо от Лил и от Спортинг тук,така,че няма да е голяма изненада да прескочиМ /аз съм Българин преди всичко/групите.Колкото до ЦСКА там е друго Порто и Бешикташ са с класа над нашите.Според мен ЛС е с по-голям шанс да продължи.Желая успех и на двата отбора.

Приятелю,не знам от кой лагер си,но със сигурност не си от нашия. Имам чувство,че си се ядосвал повече за Лефски от колкото за ЦСКА. Гледам стабилно ги окуражаваш,да не си и ти двоен агент??? Нас отписваш понеже Порто и Бешикташ били с класи над нас. Защо тогава не ни разгромиха? Бешикташ трепериха 90 минути за трите си точки на най-шумният и негостоприемен стадион в света. Чудя се прочете ли пресата и форумите преди мача? Май не си,а там пишеше разгром с разлика. А прочете ли пресата миналата година преди мача в Москва? Какви бяха прогнозите,помниш ли? И после...слаби били Динамо Москва,те и Леверкузен преди няколко години бяха слаби,а пък тогавашният шампион на Европа Ливърпул,понеже няма начин да напишат,че са слаби-те пък били с резервите и ни подценили. ХА-ХА-ХА-ХА :) Ми че те почти абонати ни станаха :) Говоря ти за по-новата история,старата си я чел предполагам. Тогава с Милко Балев биехме Аякс,Байерн,Интер,Нотингам,Пуул/те са ни абонати както казах :) / ДА,АМА НЕ-ТОВА Е ЦСКА-евробоеца на България,такъв е бил и такъв ще остане и фактите са зад мен.Независимо в какво състояние сме били, в Европа сме били класа и се е гледало по друг начин на нас. Да,миналата година бяхме с най-слабите показатели в Европа,но я си спомни мачовете с Фулам,който в последствие игра на финала. Смело мога да кажа,че ги надиграхме и в двата мача,а тези които са забравили да си пуснат пак мачовете и ще се подсетят. А я си спомни кой точно ни измести от последното място в последния момент,в един мач,който и до днес се разследва. А я си спомни в първият кръг как ни биха,а пък само как ни "надиграха"... Помисли и за спорните ситуации в първенството до сега,за кого носят позитиви и за кого негативи. Жалко,че си пишем с теб точно в този форум,моето място не е тук,но твоето Е!!! И пак си помисли,не си ли на щат към ДС-то? :) :) :)
от deepblue1963 на 01 Окт 2010 15:55 Вие в нашия форум ли взехте да се "определяте" кой е по-голям цесекар!Егати нахалството! Съжалявам,просто ме предизвика един от "нашите" ;)
Последна промяна от Stanimir-74 на 01 окт 2010 18:10, променено общо 3 пъти.

stelian_nikolov
Контакти:

Мнениеот stelian_nikolov » 01 окт 2010 18:01

Наи-важното нещо,което трябва да се слу4и е да се запази спокойствие в лагера на Левски.Мисля си,4е 4аст от отговорите които търсим ще ги разберем в шампионатния ма4 със Сливен.Дано само вси4ките тези писаници и коментари не разрушат цялата работа която досега се е сваршила в левски.Незнам дали не е пресилено,но вижте на Rooney как се отрази цялото напрежение зле както и за вси4ки които оби4ат и подкрепят левски :!: :!:

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 01 окт 2010 18:01

ivanpg написа:Добре де, аз да питам онази вечер Вердер пада от иНТЕР 4:1... да сте чули или прочели, че ще закриват Вердер или да са им отрязани гредите или нещо от сорта,....? Ама "тъпите" германци живеят на земята и много добре знаят, че и това го има във футбола.....

Вердер падна 4-0.

Потребителски аватар
vaalmu
Контакти:

Мнениеот vaalmu » 01 окт 2010 18:04

ПРИЗЕМЯВАНЕ,ПРИЗЕМЯВАНЕ,ПРИЗЕМЯВАНЕ-извинете,но това беше сблъсък с действителността...Каза го и Йовов след мача.Заблудата че имате отбор ,способен на чудеса взе да отминава- но почакайте....Това беше само началото...Не съм тук да злобея - при нас нещата са още по зле - играчите ни не се познават - а когато се запознаят се сбиват - ТРАГЕДИЯ Е ЦЕЛИЯТ НИ ФУТБОЛ И ЗАТОВА НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ...Ще ни бият където ни хванат-и на изток и на запад и на север и на юг-ЗА СЪЖАЛЕНИЕ БЕДНИ МИ РИБАРЮ....................... :!:
ШАМПИОНИ

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Мнениеот ivanpg » 01 окт 2010 18:14

deepblue1963 написа:

А Реал М падна от Алгоркон с 4-0!Не съм чел за вълна от самоубийства в Мадрид!

Примерите са много,много аз просто за тези двата се сетих на мига...
Да играхме безобразно, ама знаем че можем да играем и добре. И момчетата ще го покажат.
Да урсула "НЕ"пази безобразно, ама знаем че той вече не може /или не иска/. Тук въпроса е защо беше той?
Ако погледнем на нещата така, Левски "игра" падна 5:0, ама игра без вратар и без... отбор. А едни други играха без отбор, ама със вратар и паднаха само 1:0, т.е. същата работа.
Е да - ама НЕ, защото ние вратар ще си сложиме на вратата, какъвто и да е Божката е един от нас, а отбора /полевите/ ще играят в следващите мачове добре- сигурен съм.
А ония другите няма да имат отбор,ама няма да имат и вратар, щото "рейса" не е техен.....
Чие бъдеще е по-розово.....?
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

Върни се в “Левски”