Това прозвуча все едно сте ТРЕТИ в а групаtochavos написа:Оказва се, че след снощния мач не сме последни в групата. Лошото е, че сме на цели 6 точки от втория. Но май ЦСКА се представя по-добре от миналия сезон в ЛЕ.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Това прозвуча все едно сте ТРЕТИ в а групаtochavos написа:Оказва се, че след снощния мач не сме последни в групата. Лошото е, че сме на цели 6 точки от втория. Но май ЦСКА се представя по-добре от миналия сезон в ЛЕ.
mitko_mitkov написа:iotur1 написа:в официалният сайт на Лига Европа сме трети, което няма кой знае какво значение, защото първите два дръпнаха доста, а Ринг ТВ няма кво да ги коментираме - онзи водещия така се беше препотил след края на левскарите, че чак ми стана жал, че ще настине![]()
![]()
Най-смешното беше, когато каза на полувремето ако не се лъжа, че Левски губи но не е мачкан.
Professore написа:mitko_mitkov написа:iotur1 написа:в официалният сайт на Лига Европа сме трети, което няма кой знае какво значение, защото първите два дръпнаха доста, а Ринг ТВ няма кво да ги коментираме - онзи водещия така се беше препотил след края на левскарите, че чак ми стана жал, че ще настине![]()
![]()
Най-смешното беше, когато каза на полувремето ако не се лъжа, че Левски губи но не е мачкан.
Братле,те второто полувреме ни разкатаха,ти мача сигурно не си го гледал въобще!1-то полувреме поне минавахме центъра,а второто няма какво да го коментирам,резултата говори сам за себе си.
ПП:А и още нещо,чорбата нямат право на глас,който има точки той говори,който няма си седи в кочинката,опа вие даже и това си нямате вече,свине без кочина е бива ли такова нещо бе,лелеее!![]()
ППП:Щом вие се заяждате с Левски,аз ще се заяждам с вас,понеже знам,че сега ще ме налазат няколко комплексирани фенчета.![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта