Мнениеот delqnski47 » 01 окт 2010 15:57
cska_90 написа:delqnski47 написа:cska_90 написа:Е и аз имам такива проблеми,но миналата година не съм изпуснал мач,нали?????
А опраедания-винаги може да и намериш стига да искаш!!
Не обвинявам никого-всеки сам решава кога и как да ходи!!Но не може хора(тука НЕ визирам тебе)-които ходят на 3-4 мача в годината да ми обясняват какво било правилно и да ми дават съвети!Разбирам хора-които ходят на всеки мач,но селяци,чиито фенство се изразява само в това да изпеят КЗЛ,да се снимат в центъра на Г да ги види мама(

) и да ходят да гледат Хълк да ми дават наклон-айде мерси!!И когато шепа хора се опитваме да правим нещо за отбора -водени единствено и само от
любов да ни наричат наркомани и платени фенове-няма да стане!!И същите тия фенчета дето сега ми приказват как трябвало безрезервна подкрепа и незнам си какво-ще си седят на топло в понеделник-я защото име късно,я защото нЕма с какво да се приберат или просто за тази година им стига вчерашният мач-да ти имам и подкрепата!

Егати любовта бе!Нахлувания на терена,бой над играчи,чупения на седалки(като прибавим и обществени предмети и превозни средства)!С една дума ''ВАНДАЛИЗЪМ''!Има разлика между ''ЛЮБОВ'' и ''ВАНДАЛИЗЪМ''!Вашто не е любов:знам че няма да те убедя в това!Питай някой нормален човек,който познаваш,какво мисли за вашата ''любов''!Той ще ти отговори най добре!
А иначе има хора,които се оправдават,че не ходят на мачове!Но има и такива,които,пак ти казвам,не могат поради различни причини!Ти явно можеш да ходиш,което е добре!Радвам се за тебе...
Aха -и къде го видя тоя вандализъм??
Снощи колко счупени седалки имаше,колко строшени автобуси?
Ма аз не съм ти казал,че говоря за ''снощи''!?!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.