Утрехт-Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Re: Утрехт-Ливърпул

Мнениеот Mighty Reds » 01 окт 2010 15:11

PFCB написа:Ливърпул като нищо може да отпадне от групата.

При 2 домакинства (Утрехт & Наполи) и гостуване на Стяуа, това не ми се струва сериозно. Прочети тази част от химна на 'Пуул ;)

...
At the end of the storm
Is a golden sky
...
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 01 окт 2010 15:59

Не останах никак доволен от показаното, но още е рано за критики. Все пак точка, като гост и суха мрежа. Дано срещу Блекпул нещата изглеждат по-добре.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 01 окт 2010 16:57

Според мен вече не е толкова рано за критики.Все пак минаха доста мачове.Видяхме как изглежда отбора и срещу силни съперници и срещу слаби.Общо взето почти няма нещо досега което да ми е харесало кой знае колко.Вярно идването на Джо Коул,даването що годе някакъв шанс на юношките са големи плюсове,но общо взето до там се изчерпва всичко положително.Отрицателните неща взеха да стават прекалено много.Дано поне да направим една хубава серия,предвид лесна серия от мачове според мен е напълно възможно.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 01 окт 2010 20:11

styopa написа:Според мен вече не е толкова рано за критики.Все пак минаха доста мачове.Видяхме как изглежда отбора и срещу силни съперници и срещу слаби.Общо взето почти няма нещо досега което да ми е харесало кой знае колко.Вярно идването на Джо Коул,даването що годе някакъв шанс на юношките са големи плюсове,но общо взето до там се изчерпва всичко положително.Отрицателните неща взеха да стават прекалено много.Дано поне да направим една хубава серия,предвид лесна серия от мачове според мен е напълно възможно.

И аз мисля че можем да направим добра серия, но колкото и да си говорим какви са ни шансовете срещу Блекпул или други отбори, Рой Ходжсън ако излезе с тактика подобна на последните ни 2,3 мача, че ако не и 4, според мен много отборчета като Блекпул ще идват на Анфийлд и ще си тръгват с поне точка.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 01 окт 2010 20:13

Ако трябва да съм честен не е рано за критики и според мен Рой няма да вдигне отбора. И сега идва големия въпрос. Защо изгониха Рафаел Бенитез? :evil: :evil:

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 01 окт 2010 21:30

Бенитез го махнаха защото се изчерпа. ;)

haha

Мнениеот haha » 02 окт 2010 01:17

За мен няма значение,кой е треньор в момента,просто при тия собственици няма как да станат нещата.Иначе и за малките деца е очевидно,че Ходжсън си върши зле работата.Ясно е,че Рафа е няколко класи над него.
Mighty Reds написа:
...
At the end of the storm
Is a golden sky
...

Golden sky се надяваме да има на 15-ти този месец(ако се не лъжа),когато изтича последна отсрочка,дадена на американските галоши да ни продадат.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 02 окт 2010 09:50

styopa написа:Бенитез го махнаха защото се изчерпа. ;)

Не се е изчерпал, а прекаленото много контузии на Торес и Джерард не му позволиха да насправи отбора такъв, какъвто той си го представяше и такъв, какъвто ние го искахме. Ако Торес и Джерард бяха прекарали повече време на терена заедно и с малко по добра трансферна политика, пак щяхме дяа сме в Топ 4. Сега ще има да си го търсим Рафа.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 02 окт 2010 13:36

Според мен просто Бенитез загуби доверието към себе си.На мен много ми харесваше като менажер ,но честно казано май добре че го махнаха.

Върни се в “Ливърпул”