Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Защо "ЛЕВСКИ" е отбора на народа

Мнениеот slavia_forever » 25 фев 2009 12:57

mts13 написа:hlucho аз знам историята и на моя и на твоя отбор ,а за това което пишете съм и присъствал и за това ви уча

Човек се учи, докато е жив. Казвам ти го в контекста на това, което показваш като знания, преподавателю!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 25 фев 2009 12:57

mts13 написа:hlucho аз знам историята и на моя и на твоя отбор ,а за това което пишете съм и присъствал и за това ви уча

Да си жив и здрав! с какво ще ти се промени живота, с тази тема! Хич, ама хич не ме интересува, какво е било преди 30-40 години, или какво ще е след 100 години. Аз живея в настоящето и то е важно! Почваме да се обръщаме към миналото, когато нямаме настояще!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 фев 2009 12:59

hlucho написа:

Да си жив и здрав! с какво ще ти се промени живота, с тази тема! Хич, ама хич не ме интересува, какво е било преди 30-40 години, или какво ще е след 100 години. Аз живея в настоящето и то е важно! Почваме да се обръщаме към миналото, когато нямаме настояще!

Човек трябва да познава миналото, за да живее в настоящето и да планира бъдещето!

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 25 фев 2009 13:00

Като чета някой мнения съм напълно съгласен с връщането на домовите книги и софийското жителството! :lol:
Всеки да се сети сам за себе си защо! ;)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 фев 2009 13:02

kalo написа:Като чета някой мнения съм напълно съгласен с връщането на домовите книги и софийското жителството! :lol:
Всеки да се сети сам за себе си защо! ;)

Абе и това го има, ама е за друга тема.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 фев 2009 13:02

Пламене, какво общо има управата на Левски с отбора, морала и феновете му? Добре знаеш, че никой не го обича. Малко тъпо изказване.
Колкото до случката - на 6 години едва ли имаш шанс да помниш една случка, добре прикрита от тогавашните медии. И няма как всички левскари да са били антикомунисти, но със сигурност по-голямата част са били. Може да го видиш и днес - привържениците на Левски в огромната си част мразят този режим, привържениците на цска на пример са на мнението - тогава си беше по-добре, демокрацията ни прецака. Все тая, на който и отбор да погледнеш публиката, няма да намериш толкова силно изразен антикомунизъм, обществена отговорност и реакции. Докато други отбори си пишат заядливи плакати, изплагиатствани знамена, от Сектор Б има плакати с обществено значени Държавата гние, а главния проблем сме ние, а на отсрещния сектор виждаш евтино като смисъл и скъпо като направа заяждане с крави, тъпа история.
Схващаш ли разликата между Левски и всички останали?

Потребителски аватар
redmanutd
Контакти:

Мнениеот redmanutd » 25 фев 2009 13:05

Леко допълнение,не само Георги Марков,но и Тодор Батков си е бил комунист(кои го е изучил този бай ганя,ааа????)),така че да се говорят глупости от рода на отбор на народа,или на власта е направо смешно.И двата отбора са били поддържани от тогавашната власт(или по точно от отделни хора). :roll: :| Лошото обаче е че след появата на ЦСКА,сините започват да губят позициите си от преди 1948.Болката е не заличима нали??? :lol: :lol: :lol:
Glory Glory Man Utd

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 фев 2009 13:09

Болка в Левски от цска няма и няма как да има. Има сексуално удоволствие, ако не си наясно със статистиката между отборите.
И разликата между двата отбора е, че феновете на единия са ходили на мач от любов и вяра, а другите със заповед на дежурния по рота. В малко по-късни времена и като условия към софийското жителство. Факти, нали?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 фев 2009 13:11

tprodanov написа:Пламене, какво общо има управата на Левски с отбора, морала и феновете му? Добре знаеш, че никой не го обича. Малко тъпо изказване.
Колкото до случката - на 6 години едва ли имаш шанс да помниш една случка, добре прикрита от тогавашните медии. И няма как всички левскари да са били антикомунисти, но със сигурност по-голямата част са били. Може да го видиш и днес - привържениците на Левски в огромната си част мразят този режим, привържениците на цска на пример са на мнението - тогава си беше по-добре, демокрацията ни прецака. Все тая, на който и отбор да погледнеш публиката, няма да намериш толкова силно изразен антикомунизъм, обществена отговорност и реакции. Докато други отбори си пишат заядливи плакати, изплагиатствани знамена, от Сектор Б има плакати с обществено значени Държавата гние, а главния проблем сме ние, а на отсрещния сектор виждаш евтино като смисъл и скъпо като направа заяждане с крави, тъпа история.
Схващаш ли разликата между Левски и всички останали?

По това, което пишеш, не.
Ти интерпретираш антикомунизма, през призмата на народопсихологията, на няколко Левскари, които познаваш (или не познаваш) и говориш за измислената дума "демокрация", каквато до сега реално не е имало. :idea: Обективната оценка и причинно-следствените връзки са нещо друго. Ако сега има млади хора, единици, които реално изповядват, някакви чисти идеи, повярвай, в онези условия, щяха да бъдат пречупени така, както ако искаха, щеше да е пречупен и т.н. "отбор на народа". :idea: :!:

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 25 фев 2009 13:13

Хаха колко е яко тук некои как се изкарват на по 50 години и ще седнат да пишат в някакъв форум :lol: :lol: :lol: :lol:
Се едно баща ми да седне и да си чати :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Всеки, който се интересува от историята на българския футбол може да я прочете, стига да иска.
Най-малко ме вълнува какво мислят фенове на Славия, ЦСКА или който и да е отбор, има си история, случки и факти, които не може да се променят и дори наглите комунисти не са могли да го направят това, въпреки опитите си :!:
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Архив”